2021-05-25 1107 瀏覽
Happy hour 🍻約埋姊妹們飲番杯順便食埋晚飯,食野傾吓計就啱晒👍😁環境方便 燈光暗暗哋傾計好有feel, 門口出面仲有霓虹燈佈置影相打卡正 taparoomhk 啲小食真係好好食尤其鍾意鵝肝醬多士同埋八爪魚沙律開胃醒神用嚟送酒正丫😊😊沙律菜夠哂fresh 食多啲夠哂健康😁😁加埋我手上個杯牛油果bayliss cocktail真係襯到絕三個女人一個墟,有無盡都話題 呢到5會趕人走慢慢傾慢慢食so happy 🎉🎉👍
沙律菜夠哂fresh 食多啲夠哂健康😁😁
呢間 Tapa Room 淨係見到個門囗已經好歡喜❤️有好多款冷、熱選擇!我特別鐘意西班牙薯仔蛋餅, 外脆內軟,豐富蛋🥚味同薯仔味😋 另外24 months 黑毛豬火腿🐷都好香好好味❤️Tapas 份量都偏細,可以試多幾樣🤣黎到西班牙餐廳梗係要飲sangria🍹, 我覺得比平時出面飲嘅好飲, 果味同酒味好平均 😋 同埋可以試下佢哋signiture 嘅 Gin Tonic 🍸另外佢哋都有serve shisha, 唔算好多人食。味道 正正常常 ,都係啲大路水果味。不過加埋成個環境都真係唔錯好chil⛱️
呢間 Tapa Room 淨係見到個門囗已經好歡喜❤️

Tapas 份量都偏細,可以試多幾樣🤣

不過加埋成個環境都真係唔錯好chil⛱️
2020-08-08 1636 瀏覽
又係黎左兩次先食到既一間,因為店鋪唔大,記得閒日都真係要訂檯先有位🤫門口已經見到好吸睛既霓虹燈,入到去都係黑暗中五光十色,店員好健談滿場飛,從對話中聽得出場內有唔少熟客仔再三幫襯😗因為都好一段時間無寫食評,嗰陣都係諗住求其影幾張相比自己睇留下念,依家啲相放到上黎都比較近鏡同埋矇👉🏻👈🏻不過呢間真係每道質素平均,算係唔錯既西班牙餐廳之一,推介完自己又想再走去食😍▪️ Tortella De Patata(8/10)💲78店員提我地呢個唔好影要儘快食,熱辣辣軟綿綿既薯仔蓉當中帶有薯仔粒,同埋濃郁蛋味既流心蛋漿,賣相澎拜,入口更為滑溜creamy,同平時西班牙蛋餅有少少分別,感覺呢個係都幾切合港人口味既改良版,值得一試😍▪️ Seafood Paella for 2(7.5/10)💲188二人份既西班牙海鮮飯,出到黎比起想像中大,海鮮尚算新鮮,有海蝦、青口、蜆肉、魷魚圈,係啲蝦有少少黏殼,飯粒煮得香濃入味,有少少咬口,軟硬度恰到好處🥘▪️ Padron Peppers(7/10)💲68青椒仔係簡單地加上鹽粒,帶有鹹香,佐酒一流🌶▪️ Churros(7.5/10)💲58灑滿糖粉既肉桂條,炸得非常鬆脆

Tortella De Patata

Seafood Paella for 2

▪️ Padron Peppers(7/10)💲68

Padron Peppers

青椒仔係簡單地加上鹽粒,帶有鹹香,佐酒一流🌶

▪️ Churros(7.5/10)💲58

Churros

灑滿糖粉既肉桂條,炸得非常鬆脆,入口唔會過甜,所以再沾上稠身既朱古力醬,幸福感倍增😛

▪️ Red Sangria (7/10)+ White Sangria(7.5/10)💲45 + 45 (Happy Hour)

Red Sangria  +  White  Sangria

水果酒通常都係用紅酒做底,但係難得地本人鐘意呢度既白酒底多啲🙈白酒底既入面亦都有唔少青蘋果粒,偏向重果味同清新🍏至於紅酒底既係用紅蘋果粒,酒味會相對突出

🔎 整體評分(7.5/10)
Tortella De Patata
  Seafood Paella for 2
Churros
2020-06-13 411 瀏覽
Location: super convenient! A few min walk from CWB station. Perfect spot to go with friends after work, for snacks and drinks. Food: one of the best Spanish food I’ve had in Hong Kong. Good portion and great variety! Speedy and friendly service! 👍🏼 Will definitely come again!

Will definitely come again!
2020-05-23 1626 瀏覽
見網上reviews 幾好,決定一試。餐廳唔算大,見好多人walk in 都比唔到位佢地好彩我地預先book 左。Bartender 同 waiters 都好nice 好健談。Menu 唔算多種類,好多都想食,我地人多叫左好幾樣野試下☺️Virgin sangria飲落係passion fruit 味,唔會太甜好清新👍Garlicky hot paprika wings睇落有啲燶,食落少辣,正常🌝Grilled octopus leg in mojo verde sauce好爽,啲汁酸酸地幾開胃Grilled red prawns蝦肉比較痴殼,一般般tortilla de patata我地叫左兩個,因為佢算係幾細個,入面佈滿薯仔仲有蛋漿,好味👍.Clams in wine sauceOk 既不過有一半既蜆都冇開殼🥺Iberico pork chop整得好林岩岩好,下面薯仔粒加七味粉好味👍Seafood paella二人份量,滿滿的海鮮料,個飯還可以的☺️
好彩我地預先book 左。Bartenderwaiters 都好nice 好健談。

Virgin sangria
飲落係passion fruit 味,唔會太甜好清新👍

Garlicky hot paprika wings
睇落有啲燶,食落少辣,正常🌝

好爽,啲汁酸酸地幾開胃

Grilled red prawns
蝦肉比較痴殼,一般般

tortilla de patata
Clams in wine sauce
Ok 既不過有一半既蜆都冇開殼🥺

Iberico pork chop
整得好林岩岩好,下面薯仔粒加七味粉好味👍

Seafood paella
二人份量,滿滿的海鮮料,個飯還可以的☺️
  • 西班牙薯仔蛋餅
2020-05-19 239 瀏覽
Tapa 是西班牙提供佐酒小食的簡稱,類型五花八門,如果在香港想食,其實選擇不多,一般在中環Soho區本人喜歡飲酒,所以也特別喜歡Tapa今次選擇此餐廳是因為很近公司,很方便點了蒜片蝦,燒青椒仔,薯餅,Ham及鵝肝多士,食物正常,但不能說非常突出反而酒的選擇就很多,Gin Tonic 當中的Gin也有六七款選擇,當晚試了三款,除了Gin不同之外,酒裡面的配料也有很多組合:青瓜、青檸、黑胡椒、橙乾等非常特別但酒類的價錢偏高,一杯大約要$80至$90飲幾杯加上一些小食,人均消費超過$500偏貴😔
本人喜歡飲酒,所以也特別喜歡Tapa
今次選擇此餐廳是因為很近公司,很方便
但酒類的價錢偏高,一杯大約要$80至$90
飲幾杯加上一些小食,人均消費超過$500
偏貴😔
2020-05-14 139 瀏覽
First time trying out this Tapa House. Went with a friend on a Friday night for drinks. Friendly staff members are so helpful. Their Gin and Tonic is really great and its a must try!  I ordered one with rosemary, cucumber & dried blood orange slices and it's really nice. It's so refreshing and fruity. If you are not sure what drinks you should be ordering, defiantly ask for staff members' recommendation! Great place and vibe, will return for sure.
2020-03-13
  • Gin & Tonic
2020-05-02 175 瀏覽
疫情期間雖說不可常出門,但還是需要出門行下抖下氣。系銅鑼灣市中心逛完一圈,找了這間openrice上評價不錯的餐廳。時間很早,剛好六點,沒有book位,幸而有位,因為鋪內不大,已經有人入坐。點了檸檬白酒蜆和黑毛豬鞍架配些里醋汁。上菜速度也挺快的。檸檬白酒蜆份量足夠,大小一般,但味道很鮮,吃得開心,價錢也很合理。黑毛豬鞍架配些里醋汁。份量也挺大,熟度剛好,味道很好,這汁係暫時配豬鞍最喜歡的汁。最貼心係薯粒,可以一小口,而且調味料很香,感覺似零食。最後也是最重要一點,真的非常平便,超高cp值,才158!!!

今晚收工同朋友黎左Tapa Room飲下酒食下西班牙菜。呢度門口超特別,幾條霓虹燈管夠曬sharp,行過一定唔會miss! 食西班牙菜當然要食Tapas,我地就揀左四款。另外一款主菜。Stuffed Roasted Red Pepper w/ Crab ~ $98呢個係用紅椒保住忌廉蟹肉,味道帶少辣,外面juicy,入面creamy,感覺新穎!Bikini Sandwich ~ $78係夾左鵝肝醬嘅多士!趁熱食,多士脆身,鵝肝醬份量適量唔膩。Clams in Lemon Wine Sauce ~ $98西班牙版嘅白酒煮蜆!酒味剛好唔會太濃烈。每隻蜆都吸滿酒,超美味。Tortilla de Patata ~ $78好特別!係用Omelette包住啲薯仔粒,有啲芝士味,面頭仲有Sour Cream,Iberico Pork Chop ~ $158黑毛豬算係豬肉界嘅和牛,豬鞍嘅位置,仲有一大條骨,肉質鮮嫩,又夠厚身,唔會好似平時食嗰啲咁鞋,加上用醋煮嘅醬,酸酸地好正。薯仔粒細細粒,外軟內脆。Tangueray Special ~ $128呢度牆上就有Tangueray嘅燈牌,又點可以唔試下,

Bikini Sandwich ~ $78
係夾左鵝肝醬嘅多士!趁熱食,多士脆身,鵝肝醬份量適量唔膩。

Tortilla de Patata ~ $78
好特別!

Iberico Pork Chop ~ $158
薯仔粒細細粒,外軟內脆。

Tangueray Special ~ $128
呢度牆上就有Tangueray嘅燈牌,又點可以唔試下,我就揀左杯雜果味嘅。除左Gin,仲有加入另一種酒。
味道比其他幾款濃烈。不過就算我本身唔係個酒鬼,我都覺得接受到,反而好欣賞份青瓜嘅清新味道~

White Sangria ~ $60
朋友呢杯即係西班牙名物西班牙水果酒。揀左白酒,味道偏向重果味,女仔一定鍾意!

總括黎講係個非常高質嘅experience,侍應好nice好有禮貌,而且歡迎都好舒服。
2020-04-14
2020-03-26 1289 瀏覽
西班牙嘅飲食文化中tapas 係最出名而且好受歡迎。happy hour有小食佐酒 又唔使齋飲~這間坐落於告士打道嘅小酒館就有多款相當吸引嘅西班牙小食!各款小食賣相精美, 以保持材料新鮮做法為原则。先来一杯cocktail,Tangueray (house) 帶有甘甘地嘅鮮橙味,混合Tonic 同 Gin  唔覺意都飲多咗因為好易入口。Cold cut platter $88西班牙火腿,曼徹格芝士 和紅酒燴梨。火腿鹹香有韌度, 芝士味道濃香, 紅酒燴梨薄片帶微微嘅酸, 配搭得宜且非常美味。Virgin Sangria $48傳統嘅西班牙水果酒, 但這款沒有酒精的, 有點西柚嘅味道,清新得來唔会甜, 很適合配小食。檸汁白酒煮大蜆 $98大蜆肉好厚好鮮,完全冇沙, 配襯白酒檸檬汁 perfect!巴塞隆拿式烤紅蝦 $88下了相當份量嘅橄欖油, 配上炸過嘅香葉,味道好鮮, 紅蝦蝦肉鮮嫩,❤️😋係啱啱熟嘅程度, 蝦頭嘅 膏也很惹味。西班牙薯仔蛋餅 $78非常傳統的一道 西班牙小食。 蛋餅好鬆軟, 包住 熱辣辣薯仔蓉, 差不多填飽了還未吃晚餐的胃😊👍 發現唧上了一些沙律醬是带有蒜味, 口味非常獨特

這間坐落於告士打道嘅小酒館就有多款相當吸引嘅西班牙小食!

各款小食賣相精美, 以保持材料新鮮做法為原则。

Tangueray

Cold cut platter

Cold cut platter $88
西班牙火腿,曼徹格芝士 和紅酒燴梨。

Virgin Sangria

Virgin Sangria $48
檸汁白酒煮大蜆

檸汁白酒煮大蜆 $98
大蜆肉好厚好鮮,完全冇沙
, 配襯白酒檸檬汁 perfect!
巴塞隆拿式烤紅蝦

巴塞隆拿式烤紅蝦 $88

西班牙薯仔蛋餅 $78
非常傳統的一道 西班牙小食。 蛋餅好鬆軟, 包住 熱辣辣薯仔蓉, 差不多填飽了還未吃晚餐的胃😊👍 發現唧上了一些沙律醬是带有蒜味, 口味非常獨特,一啲都唔覺得膩 ,更能增添食物嘅美味。

西班牙海鮮鍋飯

西班牙海鮮鍋飯 $188(2人份)
海鮮飯上鋪滿青口, 海蝦 ,魷魚圈, 非常豐富。
海鮮飯軟熟並有少少嚼囗,每粒都吸滿海鮮嘅精華 鮮甜味美!

整體感覺所有小食 都做得非常美味,大廚功不可沒, 店員也親切健談, 主動介紹各種西班牙特式美食。

Tangueray
Cold cut platter
檸汁白酒煮大蜆
巴塞隆拿式烤紅蝦
  • Coldcutplatter
成日都聽到呢句"人有三衰六旺",運氣呢樣野唔會比你用足一世,總有高低之時。我記得細細個學打麻雀果陣,嫲嫲就教我如果每個人鋪鋪都拎住好牌,咁個個咪李嘉誠?就算渣住一塊爛牌,你都要學識識打好佢。所以自細就領悟到原來爛牌都有得食雞糊已經好滿足,但係對住美食當前,要滿足個胃黎講,咁就唔係咁易啦。黎到銅鑼灣呢間靜中帶旺既西班牙名菜「Tapa Room」 一於有理無理,好牌定爛牌,幾大都放縱下自己,食盡佢!👇📌H O T · T A P A S -▪ Bikini Sandwich w/ Foie Gras- $78▫ 最鍾意西班牙菜既Tapas,每款細細份,可以試到唔同口味,又唔會撐飽個肚。先黎個「鵝肝比堅尼三文治」,三文治表面烘到非常金黃鬆脆,口感係岩岩好"索索聲"。加埋陣陣鹹香既鵝肝醬,食落唔會覺得太膩,唔錯。📌C O L D · T A P A S - ▪ Jamon Iberico 24 Months- $88▫ 講到送酒既冷盤一定走唔甩「西班牙黑毛豬火腿24個月」,黑毛豬既油脂係口腔裡面非常濃郁,每一塊融化既過程當中,濃度漸漸減退。而鹹香味唔會好刺喉,好舒服既,帶少少油潤甘香,食得過!
咁個個咪李嘉誠?就算渣住一塊爛牌,你都要學識識打好佢。

📌H O T · T A P A S -

先黎個「鵝肝比堅尼三文治」,三文治表面烘到非常金黃鬆脆,

📌C O L D · T A P A S
Jamon Iberico 24 Months- $88

▫ 講到送酒既冷盤一定走唔甩「西班牙黑毛豬火腿24個月」,
而鹹香味唔會好刺喉,好舒服既,帶少少油潤甘香,食得過!

📌W E · H A V E · S O M E T H I N G · N E W…
Grilled Octopus Leg In Mojo Verde Sauce - $128

▫ 講到西班牙盛產既不得不提呢個「烤原隻八爪魚腿配西班牙青醬」,餐廳嚴選食材,
用既八爪魚都係由西班牙空運到港。呢個經過慢煮同埋烤焗後,表面做到少少焦香,

切開裡面係見到肉質係好白滑,處理既時間唔會過熟。而Size厚薄適中,
食落肉質相當軟腍有咬口,加埋西班牙青醬一齊食更加惹味。

📌M A I N · C O U R S E -
Piri Piri Honey Roasted Spring Chicken - $98/Half

▫ 主菜方面今次試左呢個「霹靂蜜糖烤春雞」半隻,雞肉經過慢煮再煎封,
所以雞皮煎到香脆之餘,裡面切開肉質仲保留到嫩滑多汁。雖然Size得半隻,

但脂肪比例平均,啖啖都係肉,份量仲夠兩個人食用。
加上用左西班牙煙紅椒粉同埋些厘醋一齊焗,份外濃香!

Seafood Paella - $188(For2)

▫ 如果唔嗌返個「西班牙海鮮鍋飯」,點對得住自己呀。當地家喻戶曉既名菜之一,
基本上每一間餐廳/住家既食譜都會有所不同同。而呢間既出品性價比係好高,

大大盤鍋飯上面鋪滿哂青口魷魚丶海蝦、蛤蜊,夠哂新鮮之餘,吸收哂湯底精華,

完全係無得輸呀。而飯粒口感結實,硬度適中,偏有咬口多少少,必定要試!

📌G I N & T O N I C -
Tanqueray (House) - $75(H.H)

▫ 眾人皆醒我獨醉,有佳餚就無理由無美酒相隨既,整返杯Tanqueray就最好不過啦。
Gin做Based,再加埋青柑果乾紫羅蘭杜松子西柚Tonic Water
同加強成個香味,飲落感覺好清新舒服,最後Bartender會將灼燒過既
Rosemary放埋落去,個香味更加突出。
📌T A N Q U E R A Y · S P E C I A L S
Anythyme - $98(H.H)
▫ 另一杯招牌Tanqueray特飲,同樣用左Gin做Based,加埋青瓜青檸接骨木花糖水
倒係Balloon Glass裡面,特別適合打卡!飲落清清甜甜,岩哂一眾少女口味啦。
2020-03-25
  • 鵝肝比堅尼三文治
  • 西班牙黑毛豬火腿 24個月
  • 烤原隻八爪魚 腿配西班牙青醬
  • 霹靂蜜糖烤春雞
  • 西班牙海鮮鍋飯
  • Tanqueray (House)
  • Anythyme
2020-03-21 168 瀏覽
-約咗朋友去傾下結婚d 大計大家都係2020 b2b 👰🏻一齊交流下去左大家返工都附近嘅銅鑼灣🍴Tapa room 之前都食過佢觀塘嘅分店都覺得唔錯🤩所以再去食朋友好鍾意食鵝肝所以叫左好特別嘅棒棒鵝肝 $78佢勁鐘意😋🍊檸汁白酒煮大蜆 $98唔錯, 用來送酒當小食一流🤤🐷西班牙黑毛豬鞍架些厘醋燒汁 $158煎得幾好,唔老,Keep到肉質嘅嫩滑😍😍😍環境唔錯,適合放工後happyhour 同吹水,而且幾貼心送左一人一支酒精搓手液比我地😚
約咗朋友去傾下結婚d 大計

朋友好鍾意食鵝肝
所以叫左好特別嘅棒棒鵝肝 $78
佢勁鐘意😋

🍊檸汁白酒煮大蜆 $98
唔錯, 用來送酒當小食一流🤤

🐷西班牙黑毛豬鞍架些厘醋燒汁 $158
煎得幾好,唔老,Keep到肉質嘅嫩滑😍😍😍

環境唔錯,適合放工後happyhour 同吹水,而且幾貼心
送左一人一支酒精搓手液比我地😚
2020-03-20 873 瀏覽
又係放完工去搵好嘢食嘅好時候🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️今次嚟到銅鑼灣呢一間近海旁嘅bar and restaurant ,見附近冇咩嘢食,估唔到呢度都會有間咁出色嘅西班牙餐廳😎😎先唔睇嘢食,齋睇外型已經贏咗夠晒型😎😎一入到去坐低老闆就好貼心咁每台送一支細細細嘅消毒搓手液😍😍😍仲要係自己整嘅😍😍夠晒貼心❤️❤️今次叫咗四個小食加一個主食同埋兩杯野飲❤️先叫咗呢一杯tanqueray 呢個係一杯gin 為基酒嘅cocktail, Gin Tonic 嘅一個變化,裏面有青瓜同埋橙乾,味道10分清新,🥰🥰鍾意飲gum Tonic 嘅朋友千祈唔好錯過!!😛再嚟就係一杯西班牙嘅Cava作為House wine佢都仲可以keep到有咁多氣係入面無走氣👏🏻👏🏻Iberico pork chop呢個豬認真一流,一切落去就睇到10分juicy🤤🤤一啲都唔銀🥳🥳Fioe gras crispy bread呢個鵝肝配脆麵包加紅酒煮梨,鵝肝煎得好好🤤🤤一咬落去油脂十分之豐厚😍雖然好邪惡但係真係好正🥳🥳🥳Duck confit呢個油封鴨髀肉質做得好實淨,重點係佢鹹得來但係有酸酸甜甜嘅醬汁平衡返😇😇😇Lemon wine clam
先唔睇嘢食,齋睇外型已經贏咗夠晒型😎😎

今次叫咗四個小食加一個主食同埋兩杯野飲❤️

先叫咗呢一杯tanqueray

再嚟就係一杯西班牙嘅Cava

Iberico pork chop

Fioe gras crispy bread

Duck confit

Lemon wine clam

唔同普通嘅白酒煮顯,呢一個加入左檸檬,顯得更加清新🌾🌾
Octopus caparccio

最後呢個八爪魚片冷盤,酸酸甜甜食落好開胃🤤
2020-03-17
大家記得呢排出街都戴口罩啊😷!!唔好懶!!😷😷·今日呢一間酒吧喺銅鑼灣近海皮位置,專食西班牙菜(佢都有分店喺觀塘)。bookmark左一段時間,新年前終於訂咗枱去chill chill🤟🏻·霹靂蜜糖烤春雞好鬼好食👻。有睇開個page都知道我對春雞好講究,Cova個件乾同鞋到爆令我blacklist左成間舖🥱~呢一隻雞特別係個雞髀好滑,配埋佢秘製嘅蜜糖醬汁一齊食啱啱好!我會比95分🤍!!·薯仔蛋餅要大推!佢係一個外脆內有流心嘅薯仔蛋餅,同我喺西班牙食嘅有得揮(暫時我認為更加出色!)薯仔唔係一批軟林林既薯蓉咁簡單,係有啲咬口可以咬下咬下,一定要叫黎食下🥳·蕃茄脆飽作為前菜非常之開胃,蕃茄酸、蛋黃醬嘅甜配埋包嘅脆、魚嘅嫩,成個口感好豐富,三兩下就食晒成個包🤟🏻🤍·棒棒鵝肝成支波板糖咁。作為凍盤可以慢慢dap黎食。鵝肝味道尚算香濃,配埋開心果仁個balance strike得幾好😎·西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口不過不失,未算太令人為之一振🤔·飲品方面叫咗兩杯🥂, happyhour都幾抵,平左啲啲🧊。星期五六叫埋閨蜜一齊嚟食唔錯唔錯(都係果句,記得帶口罩)🥰~-棒棒鵝肝|$78蕃茄脆飽|$48
大家記得呢排出街都戴口罩啊😷!!唔好懶!!😷😷

蕃茄脆飽

棒棒鵝肝

西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口

西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口不過不失,未算太令人為之一振🤔
  Cocktails

棒棒鵝肝|$78
蕃茄脆飽|$48
西班牙薯仔蛋餅|$78
西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口|$88
霹靂蜜糖烤春雞|$188
Tapa Room (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道218號君臨海域酒店地下A舖
蕃茄脆飽
棒棒鵝肝
  • 霹靂蜜糖烤春雞
2020-02-02 1333 瀏覽
之前跟F提過Tapa Room不錯,她一直想來試吓。今晚終於夾到時間和F來飲杯drink, 食下西班牙小吃relax 吓!霓虹燈下的Tapa Room勁有氣氛,愈夜愈精彩,令人非常放鬆。Red Sangria& White Sangria$45/glassRed Sangria以紅酒為主,加了少許whisky調味,還有桃和紅蘋果粒粒,好香好甜。White Sangria以果汁和加了少許whisky, 還有青蘋果和荔枝蓉,非常清新滋味。Cold Cut Platter$88~有芝士,parma ham和梨。梨浸了紅酒有少許酒香,而parma ham亦有咸香味,用來送酒一流。Foie Gras Lollipop$78~ 這個有鵝肝打成蓉的棒棒鵝肝好滑好creamy,鵝肝味好濃郁,再蘸上由生鹽,pepper和開心果碎一起炒的開心果碎碎,口感豐富,好好味呀!Ham Croqueta$78~由 yogurt , cream cheese和黑毛豬碎炸成,外面金黃鬆脆,裏面好滑好creamy, 好正!Potato Omelette$78~有粒粒薯粒和薯蓉,亦有洋葱和蛋做成的蛋餅口感非常豐富,蛋味濃

Potato Omelette$78~有粒粒薯粒和薯蓉,亦有洋葱和蛋做成的蛋餅口感非常豐富,蛋味濃郁,表層灑
上紅椒粉有少許辣味更滋味!

Seafood Paella $188~西班牙飯以海鮮湯烹調,海鲜味濃郁。海鮮配料有青口,大蝦,蜆和鱿魚,鮮甜美味。

2019-12-09
  • Potato Omelette