2012-05-15 604 瀏覽
今次係第一次係Openrice寫食評,希望能夠分享下食後感比大家: )今次亦係第一次食日式放題..由於朋友介紹,所以黎大吉試試當日係五一勞動節,以為會好full,中年打電話去竟然book到位呢!book了7pm,食2小時,去到就即刻點野食啦...先黎個焗廣島蠔,熱辣辣!雖然細隻,但好好味,好多沙律汁!但第2次叫多2隻,就係暖既..放左一段時間/_\刺身.叫左5-6款.但質素只係麻麻地,唯一好食只有甜蝦,又大又鮮甜d sushi完全唔掂!睇下d帶子虎蝦&炸南瓜天婦羅,芝士年糕都好味..除左吉列帶子同吉列蠔!!鰻魚芝士卷超正,食左好多件正!呢個冇食到,bf說都ok既!蟹子沙律冇味,d沙律醬好淡好水除左有任飲汽水之外.最後仲有雪糕任食不過呢度既空間好少好逼同好嘈整體都ok,d服務員都好nice..可能會再幫襯既!
今次係第一次係Openrice寫食評,
希望能夠分享下食後感比大家: )

今次亦係第一次食日式放題..
由於朋友介紹,所以黎大吉試試
當日係五一勞動節,以為會好full,
中年打電話去竟然book到位呢!
book了7pm,食2小時,去到就即刻點野食啦...

先黎個焗廣島蠔,熱辣辣!雖然細隻,但好好味,好多沙律汁!

但第2次叫多2隻,就係暖既..放左一段時間/_\
d sushi完全唔掂!睇下d帶子
虎蝦&炸南瓜天婦羅,芝士年糕都好味..
除左吉列帶子同吉列蠔
!!
鰻魚芝士卷超正,食左好多件
芝士鰻魚卷
正!
燒羊架
呢個冇食到,bf說都ok既!
串燒和牛肉
蟹子沙律冇味,d沙律醬好淡好水
除左有任飲汽水之外.最後仲有雪糕任食
不過呢度既空間好少好逼同好嘈

整體都ok,d服務員都好nice..
可能會再幫襯既!

2012-05-01
芝士鰻魚卷
串燒和牛肉
燒羊架
2012-03-15 233 瀏覽
事前打左電話黎約所以黎到都唔算係等左好耐,今次係第一次黎哩度食,黎到真係有d打個凸,因為空間真係好有限,每枱之間都冇乜空間可言,而且好嘈,但見到都好多圍枱係慶祝生日,差唔多打洋時,全場關燈For生日既客人慶祝,果晚睇好似都有成四至五枱,但自問如果生日都唔會揀哩間黎慶祝了。食物方面以放題黎講都算唔錯,漏單情況都唔算嚴重;服務都算唔錯家啦,咁多客既情況下都冇乜點面露不悅等;價錢方面與其他同行放題相約。
2012-02-17 143 瀏覽
為了要找一個地方可供十二人坐 , 食物要老少咸宜 , 不能太貴 , 揀來揀去就決定試下呢間大吉第一地點方便 , 第二有 openrice coupon 平二十元 , 第三任食 , 啱晒班大胃王喇 ~一早打左電話去 book 枱 , 晚餐 buffet 分兩兩場 , 為免小朋友食得夜第朝要返學 , 我地揀左 6:00 - 8:30 pm 個場 ,去到時已有一兩枱其他客都到左 , 侍應安排了近窗的一列枱俾我地 , 每張枱超細 鬼咩 , 店舖都細 , 佢都要擺番咁上下枱數先得既但係數一數 , 咦 , 點解得 5 張枱泊埋既 ? 12 個人點坐呀 ? 趁隔離人客沒來 , 馬上同侍應反應 , 佢仲話隔離 d 枱已有人訂喎 ~嘩 , 咁點呀 ? 冇可能坐得落喎 卒之佢死死地氣去將隔離張枱搬埋過來 講番雖然店子細細 , 但當坐滿後 , 又唔係好覺同隔離 d 人好迫或好嘈咁喎 ~班餓鬼已馬上急不及待剔 order , 大致上食物都 ok , 不要要求太高 , 畢竟價錢真的很大眾化 ,用了 coupon , 成人每位連加一 $ 176 , 小童每位連加一 $110 ,當晚還有一位小童一月

鬼咩 , 店舖都細 , 佢都要擺番咁上下枱數先得既
嘩 , 咁點呀 ? 冇可能坐得落喎
卒之佢死死地氣去將隔離張枱搬埋過來

當晚還有一位小童一月份生日 , 餐廳送上壽司蛋糕 , 還播上日文版生日歌 , 不過好細聲 , 幾乎聽不到 !
last order 係八點 , 之後就埋單 , 效率都好高 , 確保下一場的客人能準時入席
最後每人送了一杯 雀巢朱古力雪糕 , 飽晒咯....
燒羊鞍
肉酸的三文魚+甜甜蝦+好味螺肉
冇咩內涵的手卷 , 而且紫菜勁靱 !!!
串燒和牛肉 , 勁難食 ! 呢 d 係食剩既 ~
北海道牛乳海鮮鍋
鰻魚芝士卷 -+ 鰻魚夀司
炸蝦天婦蘿 + 吉列蠔
壽司蛋糕 , 唱完生日歌之後冇人食
九菜炒蜆
沙爹雞肉串
  • 炸蝦天婦蘿
  • 吉列蠔
2011-11-18 62 瀏覽
每次有frd生日,朋友們多數都會提議去吃放題因為夾錢是條數較易計,又可以襯機滿足一下自己的無底洞許多放題都有漏單問題,所以我提議一直支持的旺角吉x,不過這次一位朋友說不如試試居酒屋大吉,因為她的家人吃過說不錯,所以我們就去試試新放題了~我們的檯號是58,真不吉利,唔發唔發....討厭說笑的,我才不會介意wasabi:賣相討好,可惜我怕辣不吃~鰻魚芝士卷:鰻魚挺長的,鰻魚汁不多但正合我心意,太多汁會好鹹,飯的size適中,芝士味不算濃,不過這仍是我的最愛,所以點了不少,前前後後起碼十件,比朋友罵我浪費quota吃飯了!哼,她們的加州卷和其他壽司也有飯啦!壽司:又是三文魚和鰻魚,三文魚是火炙的,普通去吃挺貴的,這兒火炙得較輕微,勝在肉多飯少,不怕很快吃飽羊鞍:有羊味但不"酥",肉質不韌,我吃了兩件吉列蠔:炸物是不適合我的,因為我很怕熱氣,鼓起勇氣不顧後果吃了一件,兩個字:好吃,果然,炸物有令人上癮的魅力!刺身:除了三文魚和希靈魚,我都不喜歡刺身,看圖就知道又新鮮又大件啦~不過齋吃三文魚很快就覺得很膩希靈魚就可以多吃幾件唯一要挑剔的是沒有冰在低下保溫,但我可以接受的雞翼:雞翼這種東西我只會在
每次有frd生日,朋友們多數都會提議去吃放題
因為夾錢是條數較易計,又可以襯機滿足一下自己的無底洞

許多放題都有漏單問題,所以我提議一直支持的旺角吉x,
所以我們就去試試新放題了~

我們的檯號是58,真不吉利,唔發唔發....討厭
說笑的,我才不會介意
wasabi:賣相討好,可惜我怕辣不吃~
羊鞍:有羊味但不"酥",肉質不韌,我吃了兩件
希靈魚就可以多吃幾件
唯一要挑剔的是沒有冰在低下保溫,但我可以接受的
雞翼:雞翼這種東西我只會在家吃,因為較不方便,而且很平價普通,所以我沒有試。朋友的意見是不錯,可以一試~
這兒很多食物選擇,在此不一一介紹了,上菜又快又齊,價錢適中公道,食物整體質素中上,生日有蛋糕送,以後又多一個吃放題好地方了!
不止壽星女開心,我們每個都吃得超滿足呢
減肥?明天再說吧

• 壽司
  • 羊鞍
2011-11-05 67 瀏覽
秋天來居酒屋大吉任飲任食放題,大部份的食物OK,不過有點美中不足。這裡座位不算多所以預先預留位會較安全。刺身最好食是角螺刺身因為最爽甜,其餘是帶子和立魚,立魚刺身不容易吃到這家餐廳推介口感滑帶鮮味。三文魚刺身口感是肥美味甘。壽司方面好食還是和牛壽司其餘是入口即溶的火焰三文魚壽司,因為肚餓左口魚壽司味道不記得了味道不錯。北寄貝壽司好像也是火焰但是欠缺了鮮味所以扣少少分數。特制三文魚反卷味道不是太好食是合格有餘。不過豬骨湯拉麵更加好食。燒物方面最好食是因為不騷而用黑椒燒夠野味其餘燒鯖魚、燒雞翼味道不錯,用千島汁燒廣島蠔特別了但醬汁太多了霸佔了蠔的味道多吃會有點膩我覺得金田放題的芝士焗蠔好食一點。服務員有時忙中有錯,重複按了電腦所以有時聽到客人沒有叫多食物。這裡好處就是沙律款式較多而且可以食到長腳蟹肉沙律而夠鮮味所以真是物有所值。
這裡座位不算多所以預先預留位會較安全。

刺身最好食是角螺刺身因為最爽甜
三文魚刺身口感是肥美味甘。

北寄貝壽司好像也是火焰但是欠缺了鮮味所以扣少少分數。

燒物方面最好食是因為不騷而用黑椒燒夠野味
其餘燒鯖魚、燒雞翼味道不錯

罐裝汽水
三文魚肥美和立魚也好吃
角螺最爽甜
美味的羊鞍
長腳蟹肉沙律
  • 角螺刺身、長腳蟹肉沙律和黑椒羊鞍
2011-10-09 18 瀏覽
朋友生日~請佢黎大吉食放題啦~已經食左無數次~基本上一食放題一定CHOOSE大吉因為刺生同熟食都有保証~去過好多其他放題相比都唔夠大吉好~三文魚刺身同甜蝦都係必食GE刺身黎~雖然有時三文魚畀GE 位唔係好靚~但大多都好味道~甜蝦夠鮮甜但吞拿魚就麻麻喇,不過都無乜邊度放題GE吞拿魚好味架喇~每次黎都必叫鰻魚芝士卷~牛油粟米~焗蠔~鐵板和牛~LE度D牛油粟米超好味~唔會太濃OR無味~岩岩好既~焗蠔就次次都食4隻以上~因為蠔比較細粒~D配料夾埋D蠔一野放入口~正丫~和牛就唔會太老~軟硬適中~次次叫親D朋友都話好食~LE間D 刺身同熟食都好味道!放題黎講真係推介架喇不過LE度D環境真係堅細,一次TICK 哂先畀飛都會無位放- -所以逐D入紙好D,SERVICE幾好~岩岩落好快就有架喇~所以唔駛胆心食唔切之類~慢慢入紙都仲得~
朋友生日~請佢黎大吉食放題啦~
已經食左無數次~
基本上一食放題一定CHOOSE大吉
因為刺生同熟食都有保証~
去過好多其他放題相比都唔夠大吉好~
但大多都好味道~甜蝦夠鮮甜
但吞拿魚就麻麻喇,不過都無乜邊度放題GE吞拿魚好味架喇~
每次黎都必叫鰻魚芝士卷~牛油粟米~焗蠔~鐵板和牛~
LE度D牛油粟米超好味~唔會太濃OR無味~岩岩好既~
和牛就唔會太老~軟硬適中~次次叫親D朋友都話好食~
LE間D 刺身同熟食都好味道!放題黎講真係推介架喇
所以逐D入紙好D,SERVICE幾好~岩岩落好快就有架喇~
所以唔駛胆心食唔切之類~慢慢入紙都仲得~
2011-10-07
生日
  • 芝麻雞翼
  • 鐵板和牛
2011-10-05 9 瀏覽
小妹生日~當日同學放學後揀左黎呢間~本來想食尖東個間可惜full曬~轉book呢間~不過就坐黎講~呢d真係好逼好細~不過佢地d waiter好好~見我地唔夠位擺野比左旁邊個張檯我地擺埋~呢間d侍者唔錯~好主動~見我地d食物上到都食唔切個時都晌我地要唔要停下單先~非常supportive!食物上得非常快速又齊下~最好食係芝麻雞翼~好脆~其他食物都唔錯~串燒比較少野揀~不過都算OK既~ 如果係為左食串燒既就唔好揀呢間LU~鍋物唔錯~好大鍋~又`多料~個人喜歡牛肉鍋~壽司就普通啦~唔喜歡食既可以唔好照~真係一件起2件止~飲品有綠茶及罐裝飲品(有lemon +c soda~唔錯)食左個零鐘已經飽突~非常愉快~
小妹生日~當日同學放學後揀左黎呢間~

本來想食尖東個間可惜full曬~

轉book呢間~

不過就坐黎講~呢d真係好逼好細~

非常supportive!

食物上得非常快速又齊下~

最好食係芝麻雞翼~好脆~其他食物都唔錯~

鍋物唔錯~好大鍋~又`多料~個人喜歡牛肉鍋~

壽司就普通啦~唔喜歡食既可以唔好照~真係一件起2件止~

飲品有綠茶及罐裝飲品(有lemon +c soda~唔錯)

食左個零鐘已經飽突~

非常愉快~
2011-09-27
  • 芝麻雞翼
2011-10-02 11 瀏覽
星期五BOOK左位TEAM LUNCH,1點到,但上到去都係要等。一行四人,入到庭已經一點四,拿拿聲點家食。本小姐叫左一個吉列豬扒定食。吉列豬扒+小沙律+麵豉湯+白飯 = 定食套餐 (約HK$55左右)吉列豬扒唔夠鬆脆。醬汁偏咸。不過因為太咸,令我食晒成碗白飯麵豉湯算不錯,配上豆腐同海帶。沙律係半個蕃茄配上芝麻醬,尚算新鮮。ORDER一早落左,一點踏7先上到台,點知上左個漢堡扒定食。咁當然叫換啦,點知一換,一等就等到踏十,同事們都等晒半個鐘先有得食。LUNCH TIME得個短短一個鐘,我知,客多忙唔過黎,但點解隔離台遲過我地點,但上菜比我地早?唉...
一行四人,入到庭已經一點四,拿拿聲點家食。

本小姐叫左一個吉列豬扒定食。

吉列豬扒唔夠鬆脆。醬汁偏咸。不過因為太咸,令我食晒成碗白飯

唉...
2011-09-26 11 瀏覽
同樓下食家一樣, 食過尖東OK, 打電話BOOK枱先知打咗呢間, 諗住差唔多, 去到個場同MK一樣逼, 最差.食物一般,如果價錢below $140 就差唔多.只可以upload 8張相, 所以有d冇相睇沙律唔得sashimi 太少又細唔夠凍, 之後見隔離枱d靚d, 新鮮d.焗蠔超細, 好似另加上去.牛柳粒同天婦羅好d.羊架, 三文魚鮫第一張落, 埋單至上枱, 仲以為冇, OK. 最後兩個火煱, 牛嗰個湯甜-失敗, 奶就好D.唔會有第二次.

食物一般,如果價錢below $140 就差唔多.

只可以upload 8張相, 所以有d冇相睇

沙律唔得

焗蠔超細, 好似另加上去.

牛柳粒同天婦羅好d.

最後兩個火煱, 牛嗰個湯甜-失敗, 奶就好D.

唔會有第二次.

天婦羅 - 可以
超細粒
2011-09-25
天婦羅 - 可以
  • 天婦羅
2011-09-12 14 瀏覽
之前食過尖東個間, 記得唔錯, 所以再book. 不過今次係試尖沙咀e 間。間店細細間, 原本以為細間就會d 野食整得好d, d單會齊d.. 點知令人大失所望。人手唔夠, 我6點入座, 第一張台入座~~我交單, 黎左第一轉食物, 之後再交左4 次單, 但就冇再黎過任何食物 ..( 等左一小時都冇再黎食物! 好火好火, 都好唔開心..)特別係羊架, 真係叫左6 轉單都冇黎過=( 值得讚既係個牛乳海鮮鍋, 好重牛奶味 . 其他就mama, 沙拉連dressing都唔俾. 得d菜既絲同埋少少蟹籽. 燒元貝好梅, 又凍=( 蠔都ok既, 炸物仲可以, 天婦羅蝦都唔錯, 牛肉就梅左D真係大失望, 唔會再黎=( 咁既價錢換黎咁既SERVICE 同食物. 我有更多其他更好既選擇 !

我交單, 黎左第一轉食物,
特別係羊架, 真係叫左6 轉單都冇黎過=(

值得讚既係個牛乳海鮮鍋, 好重牛奶味 .

燒元貝好梅, 又凍=(

蠔都ok既,

炸物仲可以, 天婦羅蝦都唔錯,
[IMG: 5]

牛肉就梅左D
[IMG: 6]

真係大失望, 唔會再黎=(
2011-08-28
紀念日
  • 北海道牛乳鍋
2011-08-30 11 瀏覽
成日聽人講話大吉好食,咁岩又見到openrice有coupon,咁就去試下啦...因為大吉係分時段食既,男朋友前一日就book定位...我地食係8.45~11.00個場...8點半就到...要等15分鐘...(建議大家唔到咁早去到,因為係大吉門口等係勁細勁逼既...)講番食野...比大家睇下有咩食...個人覺得長腳蟹肉沙律好好味三文魚刺身真係正.又大件又到齊叫20件真係黎足20件...唔似其他放題叫20件先黎幾件....d人服務又好,做野又快,野食又黎得快...真係一間唔錯既放題....
因為大吉係分時段食既,男朋友前一日就book定位...
講番食野...比大家睇下有咩食...
個人覺得長腳蟹肉沙律好好味

壽司同刺身都好新鮮
羊鞍 牛柳粒
  • 羊鞍
2011-08-07 5 瀏覽
地方迫 枱櫈殘舊熱茶香 凍柑桔蜜好飲可惜全部食物令人失望所有食物既不新鮮又不好味連三文魚刺身的賣相及切法也很差其他食物一點也不似在吃日本的食物只是中式烹調而已記得以前來吃 也不是這樣
2011-08-03
紀念日
2011-06-27 1 瀏覽
就快同小b兩週年,所以就搞左個大食慶祝週之後仲陸逐有黎我地book果時話full曬,都諗住無得食之後佢又call back,咁就去食la上到去,真係好full,佢帶左我地去角落位坐,真係肥d都坐唔到第一round,趁戰鬥力仲高昂,叫左刺身,蟹粥,miso soup,串燒,炒蜆,吉烈,牛油姑牛油姑好咸,牛油太多刺身都ok,有幾條蝦甩頭,螺好好食,其他麻麻,所以之後幾round都叫左蝦,螺,小貝蟹粥好快就到,我就得有d燶底,蟹好細,由於唔係好新鮮,亞b無食,怕敏感結果我一個人食曬,戰鬥力大減miso soup有好多蜆,食味唔錯串燒普普通通,燒帆立貝硬到牙都頂唔順炒蜆普通,不過我都食左兩round,亞b鍾意食9菜途中switch off曬d燈全場生日celebrate如果成班人一齊食,氣氛都幾好不過仍然覺得小林尊好d~!
就快同小b兩週年,
所以就搞左個大食慶祝週
之後仲陸逐有黎

我地book果時話full曬,都諗住無得食
之後佢又call back,咁就去食la

上到去,真係好full,
佢帶左我地去角落位坐,真係肥d都坐唔到

第一round,趁戰鬥力仲高昂,

牛油姑好咸,牛油太多

蟹粥好快就到,
我就得有d燶底,
蟹好細,由於唔係好新鮮,亞b無食,怕敏感
結果我一個人食曬,戰鬥力大減

miso soup有好多蜆,食味唔錯

串燒普普通通,燒帆立貝硬到牙都頂唔順

炒蜆普通,不過我都食左兩round,亞b鍾意食9菜

途中switch off曬d燈
全場生日celebrate
如果成班人一齊食,氣氛都幾好

不過仍然覺得小林尊好d~!
2011-06-25
  • miso soup
4K
2011-06-05 14 瀏覽
兩星期前由女友人CK約出o黎食飯,女友人CL同男友人EC呢班大忙人都就到前晚(3-6-2011 Fri)出o黎,隔成年幾,終於可以再見面.女CK揀o左呢間.我o地o黎到就填食物喇,食o左:冇乜問題o既有:1-3. 甜蝦刺身,三文魚刺身,希靈魚刺身,4. 串燒和牛肉.5. 蒜蓉炒青口(2-3人份),但唔知點解變o左洋蔥炒青口.一般o既有:6-7. 吉列帶子,吉列蠔8. 鐵板雪花牛柳粒(2-3人份),第一round好少,微辣有啲羶味.第二round就多好多,但微暖.9. 虎炸蝦天婦羅10. 韭菜炒蜆(2-3人份),唔夠熱.11-12. 章紅魚刺身,魚(立)魚刺身.13. 炒什菜,個個都話鹹,但我又唔多覺,可能佢o地食到唔均勻o既鹽啦.比一般差少少o既有:14. 帶子刺身,已經細粒,重要唔夠鮮.15-19. 5款壽司:花竹蝦壽司,象拔蚌壽司,帶子壽司,火炙三文魚壽司同相中左下角白色唔知咩o野o既壽司,通通都唔夠鮮.20. 露荀大蝦卷,我o地都估唔到個造型係咁,露荀細到幾乎睇唔到.21. 北海道角螺刺身,唔夠鮮.22. 牛油炒什菇,鹹o左啲.唔錯o既有:23. 燒海蝦,夠鹹夠味.24-26.

我o地o黎到就填食物喇,食o左:

冇乜問題o既有:
1-3. 甜蝦刺身,三文魚刺身,希靈魚刺身,
4. 串燒和牛肉.

一般o既有:
6-7. 吉列帶子,吉列蠔
吉列帶子同吉列蠔
第二round o既鐵板雪花牛柳粒
9. 虎炸蝦天婦羅
虎炸蝦天婦羅
10. 韭菜炒蜆(2-3人份),唔夠熱.
11-12. 章紅魚刺身,魚(立)魚刺身.

比一般差少少o既有:
14. 帶子刺身,已經細粒,重要唔夠鮮.
21. 北海道角螺刺身,唔夠鮮.
22. 牛油炒什菇,鹹o左啲.

唔錯o既有:
23. 燒海蝦,
夠鹹夠味.
24-26. 鹽燒雞翼,鹽燒青魚(半條),
鹽燒青魚(半條)
鐵板魷魚鬚(2-3人份)
鐵板魷魚鬚
都夠惹味.
27. 焗廣島生蠔,
焗廣島生蠔
夠沙律醬,料幾多,但蠔細.
28. 炸南瓜天婦羅,寫o左一次漏單.南瓜夠甜.

我冇食到o既:
29. 日式炸豆腐
日式炸豆腐
漏單o既有:
炸軟殼蟹卷,北海道牛乳海鮮鍋(3-4人份)

飲品: 試o左熱柑桔蜜,淡淡地,兩樣都唔夠味.

服務:
有漏單o既情況出現都算,但叫杯茶飲吓就冇o左件事,如果佢o地即刻斟根本冇可能唔記得.
點解天婦羅冇天婦羅豉油?

環境:
座椅係舒服但幾迫.
本身坐正風口位都已經要夾硬頂住,之後因其中一部冷氣機o既流o既倒汗水太嚴重,因而熄o左,攪到要開大對住我o個部,就更加難頂.
有人生日就會開喇叭播日文生日歌,但喇叭細又開到最大,變o左又嘈又’拆’,好難頂.

衛生:
估唔到有蚊滋飛o黎飛去.

題目係大吉大利,係因為我o地尋日至book位,亦只係waiting list,但好彩地有位,唔使等.
同埋我頂o左兩個鐘冷氣都唔傷風同好彩冷氣機滴水o既位置係通道,冇人中招而大吉大利.
左:第一round刺身右:第二round刺身,下方係北海道角螺
左:第一round壽司,右:露荀大蝦卷同唔知咩o野卷
左:鹽燒雞翼,右:串燒和牛肉
左:蒜蓉炒青口, 右:韭菜炒蜆
2011-06-03
$195.75 (晚餐)
燒海蝦
鹽燒青魚(半條)
2011-06-01 11 瀏覽
kai子推介呢間野~話幾好食喎因為book左位所以唔洗等講真...d位有d迫.....無位放野食...要極速清哂d野-__-同埋都幾噪...因為久唔久會有d音樂慶祝生日......咁要講下野食啦我認為係最好食既夠新鮮食左六隻好似@@Kai子話呢個都好食我自己就唔食紅肉既所以唔知@@重頭戲當然係刺身啦我覺得三文魚重係有d出水而且切得唔係太好...厚身左少少....可能人多啦...吞拿魚都okay......鯖魚有驚喜...相當爽口...蝦都夠甜~~魚唔錯~唔腥~碟菜用芝麻炒所以幾香口...其他兩碟我無食.....不過Kai子話牛腩多......整體黎講我都幾滿意呢間野值得一去
kai子推介呢間野~話幾好食喎

因為book左位所以唔洗等
講真...d位有d迫.....
無位放野食...要極速清哂d野-__-
同埋都幾噪...
因為久唔久會有d音樂慶祝生日......

咁要講下野食啦
焗蠔
我認為係最好食既
夠新鮮
食左六隻好似@@
Kai子話呢個都好食
我自己就唔食紅肉既所以唔知@@
重頭戲當然係刺身
我覺得三文魚重係有d出水而且切得唔係太好...
厚身左少少....
可能人多啦...吞拿魚都okay......
鯖魚有驚喜...相當爽口...
蝦都夠甜~~
咩都有
魚唔錯~唔腥~
碟菜用芝麻炒所以幾香口...
其他兩碟我無食.....
不過Kai子話牛腩多......

整體黎講我都幾滿意
呢間野值得一去