正顯示第 1630
九龍城福佬村道
x
全部刪除
JUL 24

...這絕對是一場無可挑剔的美食饗宴。 餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥 服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄ 食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾 性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 1250 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #九龍城美食 #瀛鍋 #web3九龍城 瀛鍋 九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
椰子孖寶雞鍋
JUL 24

...吃下去微辣,椒鹽很惹味! 不嗜辣的我也吃得津津有味!😆 手打牛丸🧆很有牛肉味道, 鮮製特別好吃!👍🏻 第一次吃冰鎮🧊鮑魚, 新鮮味濃,厚肉彈牙, 一試難忘!😋 飯後甜品吃粒朱古力糯米糍, 已經很滿足了~🥰 Info 店名:瀛鍋 地址:九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
JUL 24

... 相比之下普通左啲 有花生碎配搭 但我會偏愛煙煙韌韌既口感 呢款明顯煮得淋左 食落冇嚼口🙈所以覺得唔特別推薦啦~ 🌟呢間鋪頭我次次去都唔洗點排隊 甜品都ok 可以一試!🥰 😋:8/10 性價比:8/10 回頭指數:8.5/10 📍地茂館甜品 九龍城福佬村道47號地舖 九龍灣牛頭角道77號淘大商場三期地下G281號舖 屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼地下G43號舖 沙田橫壆街1-15號好運中心3樓3106號舖 將軍澳唐德街1號將軍澳廣場商場1樓036號舖 寶琳新都城中心三期地下G05號鋪 #甜品 #甜品控 ...
JUL 24

...們的鮮味。 總的來說,瀛鍋是一家非常值得推薦的海鮮餐廳。菜品新鮮美味,環境舒適,服務優質,性價比高。Nicenice 夏天飲Cocktail無酒精飲品 黃粱美夢$68(金菠蘿青檸) 特設樓上閣樓雅座,啱晒一家大細,朋友相聚,開party聚會。一定要預先預約! 九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖。
JUN 24

🏆 「𤅗鍋」 - 九龍城福佬村道82-84號福城閣地下 👨‍🍳 開業14周年,值此特別時刻,「𤅗鍋」在餐點中贈送一隻南非冰鎮鮑魚給每位客人,以表謝意。 🍣 餐廳提供多款新鮮刺身,滿足客人的味蕾。 🍲 今晚試咗 「冬瓜鮑魚雞湯底」,清甜鮮美,足以擊退夏日燥熱。 🍴 除此之外,餐廳更為客人設有多款配料可供選擇,讓用餐體驗更添彈性。 🛏️ 2樓特設包房,適合小型聚會,提供私密的用餐空間。 💰 誠意十足,實在三五知己聚餐好去處!🍽️
JUN 24

...吃岀幸福感 ✨日本海膽配炸紫菜 海膽入口即溶,超級鮮甜,以香脆紫菜天婦一起細嚐,口感層次再度昇華,令人一試難忘 ✨茶漬飯(三文魚、明太子,南高梅) 餐廳熬製的鮮魚湯底,加上明太子和芝麻、玄米、海苔一起吃,令茶漬飯更豐富,大滿足 北斗 📍九龍城福佬村道59號地下B號舖
檢視所有留言 ()
開心果千層蛋糕$65、雙重芝士蛋糕$58、開心果雪茄$198
開心果千層蛋糕
開心果千層蛋糕
雙重芝士蛋糕
雙重芝士蛋糕
2024-06-15
JUN 24

Patisserie Tony Wong,位於九龍城福佬村道65號地舖。店內裝修高貴優雅, 主打正宗法式甜品餅店, 有多款選擇。 musicmusicmusic   📖開心果千層蛋糕$65 ~ 面層佈滿粒粒開心果,開心果的堅果香味在口腔慢慢散發,千層蛋糕層層豐富的細緻口感,美味。 📖雙重芝士蛋糕$58 ~ 滿滿濃郁奶香,香濃的芝士蛋糕質感結合起來,濃厚香醇,口感幼滑。 📖開心果雪茄$198 ~ 鬆脆口感, 每一啖都夾著開心果的果香, 用作送禮都是一個好選擇。 整體蛋糕美味精緻, 禮盒高貴大方。 smile...
鮮蝦水餃皇
霜降肥牛肉
卜卜蜆鍋
JUN 24

...足料 ❤️田園籃 D蔬菜好新鮮 粟米鮮甜 冬菇厚身 ❤️餃 大大粒水餃好多料 有蝦又木耳 食勁都未食完 ❤️丸 有一款牛脊丸好諗 食落同平時唔同 真係像手打既丸 ❤️肥牛 肥牛牛味重 食落好有口感 值得一試 💁‍♀️瀛鍋 (九龍城) 👣九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
JUN 24

店名: 瀛鍋 地址: 九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖 宋皇臺站B3出口,行6分鐘 環境: 4/5 價錢: 4/5 味道: 4/5 瀛鍋主打港式火鍋,店內有兩層,第二層為VIP房,而且入面仲有比小朋友挽既小型遊樂場,各位家長,都可以比小朋友挽,而自己都可以放鬆食飯😙佢哋仲設有代客泊車服務添👍🏻 仲有一個好消息,就係而家慶祝瀛鍋14週年,所以每位可免費獲贈原價為$88既冰鎮南非鮑魚一隻👏🏻而由於反應熱烈,該活動將會延至6月底‼️ 鮮味卜卜蜆鍋 ❤️❤️❤️❤️ $288 湯底有眾...
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
MAY 24

...好新鮮,每片大細好均勻亦切得薄,煮嗰陣時更加容易控制火候,食落去爽脆 雜錦餃子(鮮蝦水餃皇、鮮蝦雲吞、韭菜肉碎餃、魚皮餃) 水餃皇果然係勁大隻😂😂😂有原隻蝦肉喺入邊,食落去口感豐富,其他水餃就不過不失,食得出內𥚃好豐富 瀛鍋 (九龍城) 九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
MAY 24

...岀魚油之鮮,入口即溶,魚香遍布每個味蕾 ✨雞肉漢堡串 免治雞肉肉質鬆軟,雞味濃郁,再沾上蘭王蛋黃同醬油,口感更幼滑更鮮味 ✨鹽燒日本淮山串 日本淮山爽口清脆,自帶香甜,大愛 ✨日本肥豚肉串燒 豚肉肥美,肉味香濃,炙燒過後相當惹味 浜滝 九龍城福佬村道59號地下A號舖
椒鹽三文魚骨腩
脆鯇魚片
刺身三文魚$168、南非冰鎮鮑魚
2024-05-14
MAY 24

平時到九龍城多數食泰菜, 今晚就去瀛鍋打邊爐,位於九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖。 店內有兩層, 地面座位闊落,一樓有幾間房。 餐廳主打港式火鍋📌,我點了椒鹽三文魚骨腩$78、 香辣味魚皮$48、刺身三文魚$168、 南非冰鎮鮑魚、馳名鴛鴦鍋$108、手切本地鮮牛肉$288、 牛爽白肉$128、 手打四寶丸$78、 脆鯇魚片$58。 chopstick ▪️椒鹽三文魚骨腩 ~ 酥脆惹味, 唔算多骨。 ▪️香辣味魚皮 ~ 滿口香脆, 帶點香辣。 ▪️刺身三文魚 ~ 厚切三文魚,肥美鮮味。 ▪️南...
MAY 24

瀛鍋 地址:九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖 今日就嚟同大家分享我食嘅最新發現啦!🍽️😍 P.S. 餐廳唔單止有兒童樂園添而且仲有樓上提供大約 2-20 私家房開心打邊爐。 菜膽鮮魚濃湯鍋🐟🍲$238 呢個湯底真係令人驚艷🤪!入口即化嘅鮮魚肉濃郁嘅湯底,真係令人回味無窮,加埋啲蔬菜,令湯鍋更加豐富美味!真係一道令人欲罷不能嘅湯鍋啊!🤤🔥 十四週年生目啦送南非冰鎮鮑魚 🎉🍾 為咗慶祝業咗14年啦,佢地特別送嚟南非冰鎮鮑魚😍!鮑魚肉質鮮嫩,食落好有彈性,真係一流! 海鮮盛盒 🦀...
MAY 24

...心鮮蝦丸拼芝心墨魚丸 兩款丸都有芝心拉絲 食落仲會爆汁!🤤🤤 亦都用咗顆粒的蝦肉和墨魚肉 用料都好真材實料同新鮮 💥冰鎮鮑魚 餐廳14周年生日🎉 係Openrice book有送冰鎮飽既優惠! 鮑魚好大隻 食落非常爽口同彈牙😋😋 瀛鍋 (九龍城) 九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
MAY 24

...師傅自己包 餃皮都是很薄不厚粉 很讚! 特別一提水餃皇內的鮮蝦原隻新鮮 超級足料 口感很豐富 必點! 洛神花茶 餐廳自製的招牌飲料 清新解膩首選~ ⧐ 𝙍𝙚𝙘𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣:♡♡♡♡/5 ⧐ 瀛鍋 📍九龍城福佬村道82-84號福成閣地下A-B號舖
Top
此網頁使用cookies給你提升最佳網站體驗。繼續瀏覽即表示你同意根據我們的私隱政策使用cookies