2021-12-23
呢間餐廳嘅名物就係佢哋雞翼放題,差唔多有二十款口味比你揀,最岩鍾意食雞翼嘅你!🐔❤️今次同朋友兩個人來試呢個餐廳,叫咗兩款口味嘅12隻雞翼、兩款小食、一個配菜、兩罐可樂,連加一合共$410!💙環境:一入到門口見到有一幅以曾灶財毛筆字嘅FEATURE WALL,見到一排吧枱,牆上仲有燈牌寫「一齊叫雞」,雖然地方唔算好,麻雀雖小,五臟俱全。👍🏻🐔雞翼:點咗兩款黑椒檸檬🍋$69/6隻同日本蜂蜜🍯芥辣$69/6隻,前者辣中帶酸,後者甜中帶辣。👍🏻🥗配菜:點咗菠菜甘藍沙律配柚子醬$65,蔬菜新鮮,配上甜甜酸酸醬汁,好醒胃。👍🏻🍟小食:先點咗炸蓮藕片$35,好特別,好少地方有得食,炸到又薄又脆,唔夠喉再點咗松露醬薯條$65,香脆可口,松露醬濃郁,好好味,加咗$10加多一碟松露醬。👍🏻✴️放工嚟呢度同朋友飲嘢、食吓小食、傾下計,感覺好RELAX!😌🍻