2023-02-22 30 瀏覽
餐廳搬左去西環之後都未去過成日見朋友去打卡食飯🙈今次終於約左朋友一齊去食晚餐新店樓高兩層 內部裝修得似古堡🕌Fusion菜色 擺盤有心思 味道出色龍蝦沾麵🦞創新用上日本沾麵黎整西式意粉🍝沾麵條較粗身 質感偏硬有咬口每一條都沾滿龍蝦汁🥰奶香味突出 略嫌龍蝦味較淡半隻開邊龍蝦更係鮮味彈牙👍🏻味噌鱈魚配芥末薯蓉🐟估唔到以道菜更有驚喜😍鱈魚柳一大塊 仲好厚肉魚皮微微燒過 食落充滿膠質抹上味噌 甜甜地 似西京燒😋薯蓉濃濃芥末味 但又唔會好辣 同魚柳好夾 好好味😝完美將日本元素融入西餐裏迷幻蘑菇🍄一打開個蓋 煙霧飄出 俾人迷幻嘅感覺🤪蘑菇由兩部分組成上面紅色部分係士多啤梨慕斯但雪得好凍 所以食落較似雪糕🍨新奇在於食落辣辣地 幾特別🤣下面黃色部分就係芒果慕斯裏面仲包裹住朱古力添整體唔太甜 清新好味道😘旁邊放左D肉桂脆脆果乾 似毒蘑菇旁嘅泥土同石仔 🌱真係又睇得又食得❤️Prosecco 🍾
餐廳搬左去西環之後都未去過

旁邊放左D肉桂脆脆果乾
似毒蘑菇旁嘅泥土同石仔 🌱
真係又睇得又食得❤️

Prosecco 🍾

happy friday揀咗呢間迷離大宅入去探下險。入到去成個拍MV嘅場境咁,樓底特高而且處處都係影相位。店內集合各種style嘅舊物(超鐘意我地枱上個迷你頌缽)無厘頭得嚟亦創造出一種獨一無二嘅vibe,相信有日光之時到訪會有另一番風味。𖦹 滷水香煎鵝肝芝士燉飯 $168fusion驚喜之作,將中式滷水嘅神韻完美地融入risotto中,配上煎得恰到好處、入口即化嘅鵝肝,仲有塊葉型嘅脆芝士,值得一試! 𖦹 蝦沾麵 $188與其話係沾麵,佢更似撈手工意粉,麵條粗身偏硬,甚具嚼勁而且掛滿濃郁嘅龍蝦汁,兼帶雜菌嘅香氣。牛油烤開邊龍蝦尾賣相吸睛,啖啖都係肉。𖦹 迷幻蘑菇 $98煙燻味強勁,煙霧彌漫,的確迷幻。蘑菇嘅上層係有隱藏辣味嘅士多啤梨雪葩、下層係有朱古力夾心嘅芒果雪葩,味道酸酸甜甜,質感似食緊雪糕月餅,得意搞鬼。𖦹 the taste of life $98人生是甚麼?(我今晚不知道喎)飲落似五青汁梳打 — 以Gin、苦瓜、蘋果、青檸與蜜糖調製,一杯呈現人生五味雜陳嘅cocktail。𖦹 西芹檸檬青蘋果梳打 $48清新開胃,係健康嘅味道。

𖦹 滷水香煎鵝肝芝士燉飯 $168

𖦹 蝦沾麵 $188

𖦹 迷幻蘑菇 $98

𖦹 the taste of life $98

𖦹 西芹檸檬青蘋果梳打 $48

清新開胃,係健康嘅味道。
2023-02-17
  • 滷水香煎鵝肝芝士燉飯
呢間餐廳有兩層:一入門口有少量座位,樓上有較多座位、較寬敞。由於樓上滿咗、我哋坐咗樓下。陽光好好,好舒服☀️ 午市有午餐,而且價錢唔貴食物中好友驚喜。午餐有餐湯或沙律,我哋每款揀咗一個。餐湯係蘑菇湯,蘑菇有忌廉香味,湯幾好飲!沙律都幾豐富,有西柚、藍莓🫐、車厘茄、沙律菜等等,非常開胃。▶️7oz牛腰脊肉配白菌燒汁牛腰脊肉質非常軟腍,揀咗五成熟,肉質粉嫩。份量都幾多。▶️豬肋骨與薯條呢個相當有驚喜😍豬肋骨夠大件,而且非常多肉汁好juicy! 蜜汁味香濃,肋骨肥瘦適中,一啲都唔會老,超正!必叫!午餐包指定飲品:Americano / Regular Coffee / Earl Grey Tea / Iced Lemon Black Tea With Honey / Coke with Lime轉其他飲品,原價減$20揀咗一個熱Earl Grey,一大壺可以慢慢飲。另外加配咗海鹽焦糖咖啡,呢個有拉花,賣相好靚,而且仲有啲脆脆焦糖。

▶️7oz牛腰脊肉配白菌燒汁
牛腰脊肉質非常軟腍,揀咗五成熟,肉質粉嫩。份量都幾多。

▶️豬肋骨與薯條

轉其他飲品,原價減$20
揀咗一個熱Earl Grey,一大壺可以慢慢飲。

2023-02-19 52 瀏覽
自從西環區地鐵通車後,交通變得方便,到訪西環開餐的次數亦提高了,是夜到咗vie won won 開餐,特色情調西餐廳 🥰🥰經過很有特式的樓梯,直達二樓的大廳,樓梯布置得甚有氣氛 🥰🥰二樓雅座,濶落舒適有情調,氣氛滿滿!先來一杯Prosecco - Italy $78,意大的葡萄汽酒,淡味易入口,餐前小酌,很不錯。點了一份炸魚薯條$108,當作是前菜罷!份量適中,不多也不少。魚柳炸得金黃香脆,魚肉嫩滑。薯條同樣香脆,點蛋黃醬代替一般的蕃汁,味道還算夾!主菜慢煮西班牙豬肋骨半份$198,二人半份剛剛好!半份有三支骨,味道香口惹味,油份充足不乾硬,肉質有咬口又不會韌,很喜歡的口味!配菜焗蒜頭亦非常惹味,蒜頭熟透沒半點辛辣,反而有點天然的甜味,正!滷水香煎鵝肝芝士燉飯$168,鵝肝煎得不錯,外層微香,內層軟熟,本身愛濃味,放點鹽就更合口味!Creamy 的燉飯,有粒粒的口感又不會硬,瞬間清碟!甚為愉快的晚上,下次到坊西環,晚膳又多一個好選擇!

二樓雅座,濶落舒適有情調,氣氛滿滿!

魚柳炸得金黃香脆,魚肉嫩滑。

薯條同樣香脆,點蛋黃醬代替一般的蕃汁,味道還算夾!

主菜慢煮西班牙豬肋骨半份$198,二人半份剛剛好!

Creamy 的燉飯,有粒粒的口感又不會硬,瞬間清碟!

甚為愉快的晚上,下次到坊西環,晚膳又多一個好選擇!
西環好多靚靚西餐廳,但呢間真係除左超靚之外,價錢又唔貴,食物又好味!😍超級超級推介!最正係佢行古宅風,超級有feel,裝潢超級靚,樓底又夠高,空間感好夠,環境俾到我地好舒服既感覺😝價錢其實完全唔貴,份量足夠,質素高,配埋成個環境同埋酒店級既service,性價比真係超高!🤩蟹膏蟹肉燉飯 ($178)超級好食既一個飯!我會好推介大家叫呢個。🤤面頭係滿滿既蟹肉同蟹膏,蟹膏好有口感又鮮甜,蟹肉都好好味,配埋個好爽口既燉飯,係超好食既risotto,個汁都好正!慢煮西班牙豬肋骨 (half $198)Ribs個酱調得好好,我地都好鍾意,慢煮烹調唔會令到佢易燶,但可以煮到肉好夠腍。👏🏻火喉控制得好好👍🏻千杯不醉炸單骨雞翼 ($88)酒味唔算好出,但都真係好似飲緊酒既感覺😂係會有小小醉既感覺,幾爽。佢炸到個皮勁脆,唔會有厚粉既感覺,同埋肉質勁滑勁Juicy!🤤另外配埋個調得好好既黑松露醬,好夾!Sauvignon Blanc ($85)呢款白酒超好飲,好香醇,帶小小酸味,飲酒鍾意醉小小既朋友一定鍾意!😁

蟹膏蟹肉燉飯 ($178)

慢煮西班牙豬肋骨 (half $198)

千杯不醉炸單骨雞翼 ($88)

Sauvignon Blanc ($85)

2023-02-19 33 瀏覽
十分搞鬼的餐廳,底層是cafe shop,而二樓更是間裝修都充滿特色和心思的西餐廳。充滿玩味的餐廳,連menu,紙巾和碗碟都別出心裁。龍蝦沾麵 $188,日本沾麵充滿鹹香,又彈牙,掛起了不少龍蝦醬汁。開邊龍蝦,烤得滋味。封門牛柳$278,五成熟剛剛好,切開牛肉,內層嫩滑粉紅,不會鞋口,配了個小鴨肝,好邪惡,有好明顯的香油味。牛肉底下還配了薯蓉,十分飽肚。鐵觀音芝士蛋糕$25,有超香的鐵觀音味,餅底結實,餅身香滑。點了mojito,食住美食,在一個昏暗環境聽著悠揚音樂,十分寫意。

充滿玩味的餐廳,連menu,紙巾和碗碟都別出心裁。

2023-02-17 44 瀏覽
節日或者紀念日想搵間特別又有氣氛嘅西餐廳慶祝一下,所以去咗呢間喺西環嘅玩味餐廳鬼混。餐廳有兩層,樓梯間掛滿有特色嘅插畫,有啲歐式古宅嘅感覺,好啱打卡!上層樓底好高,落地玻璃配搭文青風壁畫,加埋暗暗嘅燈光同大量店主私人珍藏嘅復古舊物,佈置用心又有藝術感,男朋友都表示非常滿意!蟹膏蟹肉燉飯意大利飯充滿蟹肉鮮甜味道,混合埋蟹籽同蟹膏,入口有少少辣味,無論係口感層次定味道豐富度都一流!香煎鴨肝配封門牛柳絕對係滿足咗我兩個願望!牛柳煎到五成熟外香内軟好有牛香味,香煎鴨肝乾身唔會油膩!迷幻蘑菇本身以為係蛋糕,原來係雪糕!蘑菇紅色部分係酸酸甜甜嘅士多啤梨乳酪雪糕,菇身則係芒果味雪糕,雪糕入面藏住一口朱古力蛋糕,加埋邊邊嘅薑餅碎、果乾等,又靚又好食!Pink Lady / The Taste of LifePink Lady以Vodka、柚子、石榴調配,入口先飲到果香再品嘗到酒香,杯邊蘸上爆炸糖,一口爆炸糖一口酒,口感刺激;The Taste of Life就用上咗Gin、苦瓜、蘋果、青檸同蜜糖等,味道清爽又有層次!

香煎鴨肝配封門牛柳

迷幻蘑菇

Pink Lady / The Taste of Life

2023-02-16 39 瀏覽
龍蝦湯入口龍蝦味濃,飲得出真材實料用大量蝦殼龍蝦熬製而成,質感濃稠柔滑。麻辣凍的蜆係用大蜆,份量算多,最重要係冇沙,蜆都鮮甜,再加上魷肉,吸哂麻辣汁,係好香辣。炸西蘭花苗蓮藕片炸粉唔會太厚食到成口油,而個配搭幾特別。蟹膏蟹肉燉飯同想像中唔同,出面食多數白汁risotto,而個係微辣fusion,飯粒軟硬適中,渗透著香濃的醬汁,好多蟹肉。抹茶羊架最特別有燒香丸子,質感好Q,配抹茶粉,吸管內係抹茶汁,熟度啱啱好,羊肉幾鮮嫩,唔會太羶,而且羊架本身都唔會太多過脂肪,所以食落都啖啖肉。迷幻蘑菇打卡一流的甜品,打開玻璃罩煙,上層紅色係雜莓雪糕,下層芒果味雪糕,再加埋焦糖餅碎同士多啤梨乾。鐵觀音芝士蛋糕呢個芝士蛋糕茶味非常突出,有回甘,茶味夠濃郁中和咗,完全無膩既感覺,芝士濕濶軟棉。叫左兩杯cocktail,Cucumber Papa用青瓜片裝飾,飲落好fresh。Pink lady 粉紅好少女,酒精唔濃好啱女仔飲。

龍蝦湯

麻辣凍的蜆

炸西蘭花苗蓮藕片
炸粉唔會太厚食到成口油,而個配搭幾特別。

抹茶羊架

迷幻蘑菇

濕濶軟棉。

成日見人去 @viewonwon 影相好靚 食物又幾有心思咁咁岩朋友都有bookmark喎 then let’s go laaa( ˃ ᵕ ˂ )餐廳好有空間感 好闊落欣賞佢枱與枱之間都有距離 影相/傾計都唔怕阻到人.ᐟ‪‪‬而且每個角度都放滿掛畫同擺設 真係好好影( ⌯'֊'⌯)◦ 千杯不醉炸單骨雞翼醉雞翼試得多 原來炸既版本都得 仲要好食(˙𐃷˙)佢酒味都仲keep到 然後炸完仲多分香口雞翼都炸得唔過火有肉汁◦ 香煎鴨肝配封門牛柳貪心地揀左呢個 鴨肝係配料性質 唔好期望大大件ˏ₍•ɞ•₎ˎ封門柳係我最中意既牛部位之一肉味濃郁得黎口感軟熟我地order左medium rare 上菜都的確係誘人既粉紅色最有趣既地方佢配左個朱古力燒汁唔洗擔心味道唔會太奇怪 係甜少少既燒汁咁◦ 龍蝦沾麵呢款見人人都叫.ᐟ‪‪‬除左原條龍蝦尾 麵條之間都夾雜零星龍蝦肉架叫得沾麵就真係用左沾麵去取代意粉掛汁能力更強 每啖都濃濃龍蝦鮮味(ˊo̶̶̷ᴗo̶̶̷`)◦ Pink Lady試左杯special cocktail以vodka做base 加入西柚同紅石榴仲有少少爆炸糖係杯邊( Ꙭ)!好有少女心既賣相 口味都係甜甜的⸜
餐廳好有空間感 好闊落
欣賞佢枱與枱之間都有距離 影相/傾計都唔怕阻到人.ᐟ‪‪‬
而且每個角度都放滿掛畫同擺設 真係好好影( ⌯'֊'⌯)

◦ 千杯不醉炸單骨雞翼
醉雞翼試得多 原來炸既版本都得 仲要好食(˙𐃷˙)
佢酒味都仲keep到 然後炸完仲多分香口

◦ 龍蝦沾麵
呢款見人人都叫.ᐟ‪‪‬
除左原條龍蝦尾 麵條之間都夾雜零星龍蝦肉架
叫得沾麵就真係用左沾麵去取代意粉
掛汁能力更強 每啖都濃濃龍蝦鮮味(ˊo̶̶̷ᴗo̶̶̷`)

◦ Pink Lady
試左杯special cocktail
以vodka做base 加入西柚同紅石榴
仲有少少爆炸糖係杯邊( Ꙭ)!
好有少女心既賣相 口味都係甜甜的⸜ ෆ ⸝‍

• 龍蝦沾麵
  • 千杯不醉炸單骨雞翼
1K
2023-02-14 672 瀏覽
鬼混是玩味十足的西餐廳,室外環境像歐陸小庭園,坐在太陽傘下,享受清爽微風,十分愜意舒適。兩層高的建築,佈置別樹一幟,走過長長樓梯間,牆上掛滿西式壁畫、人物雕塑,如哈利波特的奇幻世界⋯⋯牛扒早餐 198牛扒煎至嫩紅色,🥩口感軟腍,外層微微焦色,香盈肉汁散發口腔。配料豐富,有脆薯餅、大啡菇、肉腸、炒蛋多士及車厘茄沙律,令人食指大動。多士香脆可口,灑了少許砂糖,配上滑嫩炒蛋,滋味提鮮。烤肉腸肉味濃郁,大啡菇釀入熟透的🥑牛油果,配上沙律,十分清新。滷水香煎鵝肝芝士燉飯 168鵝肝煎封至甘香微脆,肉質綿密,入口油花四溢,十分邪惡。芝士燉飯濕潤,夾雜滷水香,感覺中西合璧,啖啖野菌粒粒,搭配創新吸引。

牛扒早餐 198

滷水香煎鵝肝芝士燉飯 168
2023-02-12 51 瀏覽
西環超正玩味西餐廳😍餐廳好大所以平日去都唔使點等位,好適合去飲杯咖啡坐下傾吓計🫶佢哋嘅午餐主菜都好唔錯,尤其係豬肋骨配薯條($158)香甜嘅醬汁配上啱啱燒好嘅豬肉,非常軟熟易切開!薯條唔知點解越放得耐越脆🤣另外在叫咗麻辣芝士麵伴大頭蝦($148)重口味人士一定非常鍾意👍🏻不過就唔算好辣,所以大家都食到~ 另外想叫咗一個唔係午市套餐入面嘅蟹肉蟹膏燉飯,滿滿嘅一層蟹膏鋪滿個飯上面真係好正🥹🥹
近HKU MTR的南里近年進駐了不少特色餐廳。這間餐廳從名字、到內外裝修都充滿特色和心思。樓底高的闊落空間、落地大玻璃、藝術風壁畫裝置讓餐廳氣派獨當一面,懷舊帶點玩味,可以幻想到日間和晚間的氛圍一定截然不同,下次Weekend Day Time時間再來Encore! 明太子凱撒沙律 Metaiko Caesar Salad $108大大份的凱撒沙律,新鮮爽脆,也沒有太多的沙律醬,但有明太子淡淡的鹹香惹味,清新Starter無誤。龍蝦沾麵 Lobstor Tsukemen $188本身已經是日本沾麵Fans,但以西式煮法配龍蝦卻是第一次遇到。牛油烤開邊龍蝦尾賣相吸睛,帶有微徵炭烤香。沾麵粗身、偏硬的口感正中我口味,均勻拌上濃郁的龍蝦泡沫汁和雜菌片,是滿分的美味!蟹膏蟹肉燉飯 Crab Meat Risotto $178單看這個陣容已經決定要Order!一大佗蟹膏蟹肉與Creamy的Risotto融為一體,與預期中的鹹鮮味不同,而是微辣的Fusion風味,同樣是討人喜歡的美味。看似份量精緻,但實際是密度很高,2人Share都很滿足。Lion Rock $68酒精或Non-Alcoholic

明太子凱撒沙律

龍蝦沾麵 Lobstor Tsukemen $188

蟹膏蟹肉燉飯 Crab Meat Risotto $178
Lion Rock

Lion Rock $68
酒精或Non-Alcoholic Drink同樣有不少選擇。餐廳也有支持Made In Hong Kong的出品。這個Lion Rock香港製造的本土口味啤酒容易入口,味道清爽,泡沫特別細滑,邊聊天邊細味,在餐廳享受片刻閒靜。
明太子凱撒沙律
Lion Rock
西環雖然作為香港島的舊區之一,但那種慢活悠閒的氣氛近年吸引了不少小店到此進駐,今次就來到從銅鑼灣遷往西環的人氣打卡餐廳 - 鬼混 Vie Won Won。餐廳樓高兩層,地下樓層為特色咖啡吧檯區域,中午時份能透進自然光,採光十足,使整體室內風格和諧溫暖。戶外用餐區被綠色植物包圍,帶來悠閒寫意的綠野氛圍,充滿假日的渡假感。連接上下層的樓梯牆壁亦掛有多幅油畫展品,注入藝術氣息。裝潢融合東西方元素,以古宅莊園風格作為設計主題,搭配上古靈精怪的玩味擺設,奇幻感十足。內裡極高樓底充滿空間感,以各式雕塑及懷舊燈具裝飾點綴,散發濃濃復古風,無論坐那一枱都是拍照打卡位。餐牌主打多款創新 fusion 菜式,供應小食、主菜、沙律、意粉、甜品等。點菜後就會送上餐前小食粟米片,店員還會主動refill。龍蝦沾麵 $188有別於傳統正宗的日式沾麵,上桌時預先把麵條跟醬汁融為一體,賣相就如西式意粉。龍蝦早已去殼,啖啖肉吃得更方便,肉質新鮮爽彈。沾麵質地緊緻彈牙,提升入口的嚼勁,粗身麵條亦可增加讓醬汁吸附的面積,令每一根麵條都容易沾上濃稠奶滑醬汁,糅合西日食材,卻完全不帶半點違和感。慢煮西班牙豬肋骨 $198不像美

連接上下層的樓梯牆壁亦掛有多幅油畫展品,注入藝術氣息。

點菜後就會送上餐前小食粟米片,店員還會主動refill。

粟米片

龍蝦沾麵 $188

龍蝦沾麵

龍蝦早已去殼,啖啖肉吃得更方便,肉質新鮮爽彈。

慢煮西班牙豬肋骨 $198

不像美式豬肋骨般塗滿厚身的BBQ 醬,味道反而有點像港式蜜汁叉燒,表面燒得焦脆香口,令人胃口大開。

慢煮西班牙豬肋骨

豬肋骨份量十足,大件厚肉,內裡肉質細嫩,仍能鎖住肉汁,脂香滿瀉。

慢煮西班牙豬肋骨

配菜有原個烤蒜,透過高溫能軟化大蒜質地,散發濃烈蒜香。

慢煮西班牙豬肋骨半份

鐵觀音芝士蛋糕 $68

利用中式鐵觀音融入西式芝士蛋糕,茶香比芝士味更重,正中我這些愛茶之人的口味。

鐵觀音芝士蛋糕

伴隨入口的濕潤綿密,含蓄馥郁茶味的層次緩緩推進,還可平衡芝士蛋糕的甜膩。

Classic Mojito $88

青檸果香天然清新,酒精濃度不高,容易入口,令人沉醉於微醺氛圍當中。

Classic Mojito
2023-02-09
2023-02-09 43 瀏覽
晚上嚟左石塘咀南里食西餐。呢間餐廳裝潢好特別,影相位幾多。先叫左杯Sangria,係紅酒再加梳打水同水果,幾易入口。送左個餐前小食,係鹼蛋味嘅早餐粟米片,配酒幾啱。主食叫左個Crab Meat Risotto,蟹膏蟹肉燉飯幾creamy,蟹膏味幾濃郁,而且入口有微少辣勁,唔食得辣都接受到嘅。另外叫左半份嘅Baby Pork Rib,慢煮西班牙豬肋骨,配左啲牛蒡絲同厚隻烤焗蒜頭。豬肋骨幾入味。最後叫左份鐵觀音芝士蛋糕,蛋糕芝士味重,入口creamy,鐵觀音茶味幾夾。
晚上嚟左石塘咀南里食西餐。
呢間餐廳裝潢好特別,影相位幾多。
先叫左杯Sangria,
係紅酒再加梳打水同水果,
幾易入口。
送左個餐前小食,
係鹼蛋味嘅早餐粟米片,
配酒幾啱。
主食叫左個Crab Meat Risotto,
蟹膏蟹肉燉飯幾creamy,
蟹膏味幾濃郁,
而且入口有微少辣勁,
唔食得辣都接受到嘅。
另外叫左半份嘅Baby Pork Rib,
慢煮西班牙豬肋骨,
配左啲牛蒡絲同厚隻烤焗蒜頭。
豬肋骨幾入味。
最後叫左份鐵觀音芝士蛋糕,
蛋糕芝士味重,入口creamy,
鐵觀音茶味幾夾。
Vie won won📍 No 8 South Lane, Shek Tong Tsui😋 4.7/5 今日同我老豆去左西環一間好靚好靚既西餐廳食飯,值得推介一下🥰🥰呢間餐廳位於香港大學站出口既南里,樓高兩層,一入去已經被餐廳既現代歐式裝修風格吸引,我地被安排係二樓,樓梯間都有好多畫砌既牆,絕對係IGable,有時間/見無人可以打個卡,超級靚呀😍至於食物方面都頗有特色,我地叫左兩個主菜同一個小食,另外都試左呢度既飲品。🔹Crab meat risotto $178呢個蟹肉蟹膏意大利粉超級濃郁,每一啖入口都有蟹味,不過個飯比較正宗,口感偏硬,但係我都覺得好好味🥰🔸Lobster Tsukemen $188呢個龍蝦沾麵有d fusion感覺,龍蝦肉新鮮彈牙,個麵超級粗,沾滿龍蝦汁,味道超濃郁😍😍🔹Drunk Chicken Wings $88呢個千杯不醉雞翼最好就係單骨,食落超級方便,佢有幾款醬料可以揀,我地揀左個黑松露醬,超級香,呢個小食配酒一流!🍹Citrus Osmanthus Apple Frappe $56呢杯果汁好有桂花蘋果味,而且飲落唔會好甜,加上係冰沙,十分解膩。😋🍸Co
Vie won won
😋 4.7/5

🔹Crab meat risotto $178

🔸Lobster Tsukemen $188

🔹Drunk Chicken Wings $88

🍸Cocktail of the week- Orange $92
我地叫左一杯橙味的cocktail,裏面有原塊橙肉,果味同vodka既酒味配搭一起,好易入口,我覺得好好飲🥂
2023-02-02
5 分鐘 (堂食)
  • 龍蝦沾麵
  • 桂花金橘蘋果沙冰