2021-09-26
去過既貓 Cafe 唔多,唔可以作出 d 咩比較,只係憑個人觀感,都幾鐘意呢間 cafe。首先,覺得佢地好 respect 呢 d 貓貓既空間,睇得出 d 員工都好鍚佢地,照顧得佢地好好。入門口個陣,見到有個鞋套機,畀客人 lup 隻腳落去,唔好帶外面既菌入餐廳,而入到餐廳都感覺地方好乾淨,貓貓仲有個休息區,係客人唔可以打擾既 area~然後野食方面都好用心,畀人感覺有貓貓招徠,都唔會畀頹食人!今日就同我上司叫咗個二人套餐 $328🐱前菜︰南瓜湯 + 沙律南瓜湯好清甜,食到多好多南瓜肉 ^^ 🐱三重芝士肉醬意大利麵好喜歡呢個肉醬意粉,d 芝士香味好濃郁,撥埋碟側邊既芝士去撈,食到溶溶地,好好食,真係食到三重芝士!個粉份量都好足,一定夠食~ 同肉醬既比例都剛好!下次都會黎食呢個!🐱西班牙燒烤醬烤大豬肋骨呢個豬肋骨都係大大力推介!肥瘦適中,冧得黎又唔梅,好入味~ 個汁酸酸地都幾夾,加埋個打到滑滑既薯菜,真係好滿足 ^^配菜都有好好燒過,唔係求其 sap~ 配合返成個燒+焗既 style,好一致!已經好飽飽了 ^^ 去咗同 d 貓貓打招呼,圖附一堆喵~~
🐱前菜︰南瓜湯 + 沙律
南瓜湯好清甜,食到多好多南瓜肉 ^^
🐱三重芝士肉醬意大利麵
🐱西班牙燒烤醬烤大豬肋骨
已經好飽飽了 ^^ 去咗同 d 貓貓打招呼,圖附一堆喵~~