2021-04-27
☕️喺旺角揀Cafe從來都係一個學問,因為太多選擇😋除咗玩Board Game之外,有貓陪你食都可能係個好選擇😝。🥗餐湯沙律:勁好飲嘅湯,似係粟米加南瓜,十分濃郁😍拎去貴價西餐廳賣都唔失禮🤙🏻。🍝溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉:撈蛋汁一齊食好香,調味適中,都係高質之選❤️。🐽西班牙黑毛豬肋骨:煮得好腍好易食🤤又係比美高級西餐水準味道,薯角份量都多👍🏻。🍽小食拼盤:套餐加配只係$28所以好抵食,有法蘭克福腸,薯角同雞塊😗。🍦雪山心太軟:抺茶口味嚟,水準不過不失,小小流心,雪糕好食😉。🥤飲品:焦糖咖啡好好飲呀,另一杯全白係薰衣草牛奶。💰埋單$400有找,我個人覺得性價比係高👍🏻就算只計食物都係中高水準,對得住個價~而加埋好多貓咪陪你食嗱喎,就更加抵玩啦😗😗啲貓都幾痴人,仲自己爬上我大肶到訓😂😂😂😂
。
🥤飲品:焦糖咖啡好好飲呀,另一杯全白係薰衣草牛奶