2020-10-04
唔知道大家鍾唔鍾意食burger呢?前排睇到網上面介紹香港漢堡包店,即刻心郁郁搵朋友去試吓!今次我哋試咗位於尖沙咀K11嘅The Butchers Club!店面唔係好大間,屬於開放式嘅餐廳,入到去裏邊已經聞到師傅烹調牛肉嘅香味,真係令人食指大動!我同朋友都唔係好肚餓,所以我哋嗌左個細嘅套餐,另外叫一份水牛城雞翼同埋一杯咖啡奶昔。主打嘅漢堡包麵包好鬆軟,裏面嘅牛肉一啲都唔鞋,肉嘅味道好濃郁,由於師傅係烹調嘅過程有用火槍燒過,所以燒烤嘅味道好濃烈,佢呢個套餐仲配有薯條同埋一杯嘢飲,無記錯價錢好似係$70左右,係超級抵食之選!另外水牛城雞翼佢有配搭blue cheese,我自己就麻麻哋,不過我朋友就激讚,咖啡奶昔一如美國嘅style,真係甜到漏,不過呢啲天氣飲真係好透心涼!大家有興趣可以試吓!
前排睇到網上面介紹香港漢堡包店,即刻心郁郁搵朋友去試吓!