🌟星空浪漫主題下午茶 $248/位🔸Staro以浪漫星空主題下午茶/酒吧為特色,讓人置身於夢幻星空氛圍中,享受美食同浪漫!呢近呢個High Tea真係好有人氣,點可以唔去試😄🔸先嚟伏特加生蠔,新鮮海洋味道令人垂涎欲滴😍而自家製意大利經典芝士蛋糕有濃郁芝士口感,幾驚艷。此外,鮮拆蟹肉牛油果芒果捲、自家製肉桂蘋果撻、西西里八爪魚沙律等等都係別具特色👍🏻而個人好推介燒乳豬多士,真係燒得好香🔸迷你餃子手工薄餅係打卡之選,佢外型似大餃子,其實係Pizza,食之前店前會點火,令佢有個微焦味道,十分出色🤓🔸馬卡龍正常水準;魚子醬煙三文魚撻非常鮮香!慕絲星球係我哋覺得最好味嘅甜點,入口即化!
🌟星空浪漫主題下午茶 $248/位

2023-11-05 61 瀏覽
🌟令人驚喜的星際相遇下午茶✨,其中包括11款精心設計的星空元素鹹甜點。賣相吸引之餘,味道都十分驚喜!鹹點😋伏特加生蠔 ✨新鮮開胃鮮拆蟹肉牛油果芒果卷✨鮮甜fresh西西里八爪魚沙律 ✨口感煙韌豐富魚子醬煙三文魚撻 ✨香脆可口Starò 燒乳豬多士✨皮脆肉嫩迷你餃子手工薄餅✨超級Igable,好睇好食甜點🍰自家製肉桂蘋果撻 ✨酸甜鬆脆馬卡龍(抺茶/士多啤梨)✨唔太甜好可愛慕絲星球(伯爵茶/檸檬芝士)✨檸檬芝士酸甜好味行星朱古力✨又靚又好味,唔會太甜自家製意大利經典芝士蛋糕 ✨質感比較濕潤飲品:咖啡/茶❤️星際相遇下午茶既水準相當不錯,配合流星燈光效果,絕對令女生陶醉其中。快啲約閨蜜一齊去品嚐呢份魔法般的美味啦!🪐下午茶套餐兩位起($248/位)4人同行即送你一支紅/白酒⏱️下午茶最後點餐:星期日至四 17:00星期五至六 16:30
🌟

鹹點😋
伏特加生蠔 ✨新鮮開胃
鮮拆蟹肉牛油果芒果卷✨鮮甜fresh
西西里八爪魚沙律 ✨口感煙韌豐富
魚子醬煙三文魚撻 ✨香脆可口
Starò 燒乳豬多士✨皮脆肉嫩
迷你餃子手工薄餅✨超級Igable,好睇好食

甜點🍰
自家製肉桂蘋果撻 ✨酸甜鬆脆
馬卡龍(抺茶/士多啤梨)✨唔太甜好可愛
慕絲星球(伯爵茶/檸檬芝士)✨檸檬芝士酸甜好味

行星朱古力✨又靚又好味,唔會太甜
自家製意大利經典芝士蛋糕 ✨質感比較濕潤

飲品:咖啡/茶

❤️

🪐
下午茶套餐兩位起($248/位)
4人同行即送你一支紅/白酒

⏱️
下午茶最後點餐:
星期日至四 17:00
星期五至六 16:30

2023-11-05 55 瀏覽
尖沙咀諾士佛臺Starò以星空為主題,店內用上很多不同燈飾製造出星星閃爍的效果,很有神秘浪漫的氣氛,座位設計精美,店內都有不少打卡位,十分適合情侶、閨蜜來聚會拍照打卡。星際相遇下午茶套餐,十分切合餐廳主題,除了外觀吸引,味道及質素都很高。Star Trek 星際相遇 下午茶套餐 $248/位鮮味鹹點:伏特加生蠔 - 生蠔新鮮飽滿,質感爽滑,配上伏特加和檸檬汁吃,鮮甜美味鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 - 蟹肉份量都不少,配上牛油果和芒果增加了口感,清新開胃西西里八爪魚沙律 - 八爪魚鮮嫩爽彈有嚼勁魚子醬煙三文魚撻 - 煙三文魚片放上魚子醬,口感豐富,鹹香美味Starò燒乳豬多士 - 燒乳豬燒得很香脆,肉味香濃迷你餃子手工薄餅 - 上桌時有火焰效果,切開裡面有火腿肉和芝士,很有飽足感手工甜點:自家製意大利經典芝士蛋糕 - tiramisu蛋糕很鬆軟口感軟綿,忌廉柔滑,咖啡味香濃帶有酒香自家製肉桂蘋果撻 - 蘋果粒口感清爽帶有肉桂香氣,撻皮鬆脆馬卡龍 (抹茶/士多啤梨) - 脆餅鬆脆,帶杏仁香氣,夾心餡煙韌,士多啤梨味酸甜清新,抹茶味香濃,兩款都造得很出色慕絲星球 (伯爵茶/檸檬芝士) - 慕絲很柔
Star Trek 星際相遇 下午茶套餐 $248/位

鮮味鹹點:
西西里八爪魚沙律 - 八爪魚鮮嫩爽彈有嚼勁
Starò燒乳豬多士 - 燒乳豬燒得很香脆,肉味香濃

手工甜點:
自家製肉桂蘋果撻 - 蘋果粒口感清爽帶有肉桂香氣,撻皮鬆脆
慕絲星球 (伯爵茶/檸檬芝士) - 慕絲很柔滑,甜度剛好
行星朱古力 - 土星造型滿分,外層是白朱古力,朱古力味香濃
2023-11-04 51 瀏覽
早幾日同朋友去左間位於尖沙咀酒吧街嘅一間星空餐廳high tea🥶環境好靚吸引到一班女生們打卡😬個tea以星球🌍做主題 同埋隻碟會360度太空旋轉🫢食物好美味😋最推介係餃子🥟造型Pizza想之前會用火槍起火同埋裡面個餡好濃郁🤭朱古力星球鬆脆外軟🫠唔錯👍在一個浪漫夢幻環境之下享受下午茶都係一個唔錯嘅選擇😑
在一個浪漫夢幻環境之下享受下午茶都係一個唔錯嘅選擇😑

2023-10-31
用餐優惠
優惠券
  • 意大利餃子手工薄餅
2023-11-03 48 瀏覽
夜幕降臨,璀璨如鑽石的宴。繁星閃爍,點綴黑夜的帷幕,餐桌上,星辰般絢爛的美食。烹飪的藝術,猶如星系的奧秘,品嘗每一口菜餚,是一場星辰之旅。主廚的巧思,如彗星划過天際。美味盛宴,如銀河流淌在唇齒間。戀戀星光,將我們的味蕾喚醒,在這星星點點的舞台,心靈得到滋養。讓我們舉杯,與星辰為伴,在星光下,分享美食與溫暖的擁抱。【星際相遇下午茶套餐】496HKD兩位1️⃣星際併盤.伏特加生蠔.自家製意大利.經典芝士蛋糕.鮮拆蟹肉牛油果芒果卷.自家製肉桂蘋果撻.西西里八爪魚沙律.馬卡龍(抺茶+士多啤梨).魚子醬煙三文魚撻.慕絲星球(伯爵茶+檸檬芝士).燒乳豬多士.行星朱古力2️⃣迷你餃子手工薄餅3️⃣咖啡或茶*2杯10%服務費
夜幕降臨,
璀璨如鑽石的宴。
繁星閃爍,
點綴黑夜的帷幕,

餐桌上,
星辰般絢爛的美食。
烹飪的藝術,
猶如星系的奧秘,
品嘗每一口菜餚,
是一場星辰之旅。

主廚的巧思,
如彗星划過天際。
美味盛宴,
如銀河流淌在唇齒間。
戀戀星光,
將我們的味蕾喚醒,
在這星星點點的舞台,
心靈得到滋養。

讓我們舉杯,
與星辰為伴,
在星光下,
分享美食與溫暖的擁抱。

【星際相遇下午茶套餐】496HKD兩位
1️⃣星際併盤
.伏特加生蠔
.自家製意大利
.經典芝士蛋糕
.鮮拆蟹肉牛油果芒果卷
.自家製肉桂蘋果撻
.西西里八爪魚沙律
.馬卡龍(抺茶+士多啤梨)
.魚子醬煙三文魚撻
.慕絲星球(伯爵茶+檸檬芝士)
.燒乳豬多士
.行星朱古力
2️⃣迷你餃子手工薄餅
3️⃣咖啡或茶*2杯
10%服務費
  • 星際相遇下午茶
📍尖沙咀星空主題餐廳‼️• 紅蝦意麵有驚喜😆 -- Staro✨•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷#pigfoodiexhk_尖沙咀#pigfoodiexhk_西餐=========================上星期嚟咗呢間位於尖沙嘴諾士佛台嘅樓上餐廳~呢到以星空作為主題,感覺夢幻~餐牌選擇都幾多元化,有意粉,risotto,pizza,肉類等等😋------------------------------⭐️18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉 $248 (4/5)牛小排肉味香濃,肉質軟腍又帶少少彈牙~但係部分有啲筋位🫢底下嘅薯蓉綿密,好有牛油香😍·⭐️西西里紅蝦手工幼蛋麵 $388 (4.3/5)店員話食之前要將蝦頭拆開,擠出蝦頭油同醬汁混合,味道鮮甜濃郁~幼蛋麵掛汁力強,口感煙韌👍紅蝦呈半生熟,肉質嫩滑鮮味💖·⭐️鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 $178 (4.2/5)蟹肉拆成幼絲,配上芒果,酸酸甜甜好開胃!·⭐️自家製肉桂蘋果撻 $98 (4.4/5)呢個幾有驚喜!撻皮香脆富牛油香,肉桂蘋果味道香濃但唔會過份甜膩~配埋雲呢拿雪糕perfect!·⭐️紫薯

#pigfoodiexhk_尖沙咀
#pigfoodiexhk_西餐
=========================

⭐️西西里紅蝦手工幼蛋麵 $388 (4.3/5)

⭐️鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 $178 (4.2/5)

蟹肉拆成幼絲,配上芒果,酸酸甜甜好開胃!
⭐️自家製肉桂蘋果撻 $98 (4.4/5)

⭐️紫薯麻薯蛋糕 $98 (3.9/5)

外皮設計成一個藍色星球,幾有心思~切開入面係紫薯sponge cake,麻薯都頗煙韌👍
⭐️Saturn $98
店舖資料
名稱:Staro @staro.knutsford
地址:尖沙咀諾士佛臺1號9樓
前往方法:尖沙咀站B1出口
食左個絕絕子既牛油果芒果蟹肉卷👍🏻真係好😍心心眼 可惜分量少左d😍咁鬼好食,真係叫多10件我都食得落🤣乳豬皮真係超脆,肥膏唔會好多,豬肉嘅騷味唔覺有,充滿油香而不膩口👍🏻👍🏻加分牛肉煎得恰到好處,剛好五成熟,牛肉味香濃,雖然個牛都幾好食,但有對比之下就顯得普通左少少🫣呢啲係咪叫做冇對比就冇傷害😂今年有好多願望 😍個星座蛋糕🎂又靚又重芒果味岩哂我🥳#今年第一個生日蛋糕 #要記錄一下 #重新開始吧
食左個絕絕子既牛油果芒果蟹肉卷👍🏻

岩哂我🥳

#今年第一個生日蛋糕

#要記錄一下

#重新開始吧
以星空🌃為主題嘅西餐廳位於尖沙咀諾士佛台,好多擺設都用星空為主題,門口擺設令餐廳閃閃發光,好多打卡位,有幾檯係圓拱形設計掛滿銀色燈泡真係超靚,但記得要預約先有機會坐🌟🤌🏻西西里紅蝦手工幼蛋麵 紅蝦好大隻,店員建議切開蝦頭將蝦膏撈埋一齊食,切開超多膏,而且幼蛋麵好彈牙,記得趁熱食😛蕃茄味香濃啖啖有蝦膏,後勁偏油膩🤌🏻18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉 牛小排切開有6大塊,外層脆口🐮中間做到深粉紅色肉質亦軟嫩,主要係慢煮方式令肉味保持,薯蓉牛油食落creamy綿細,牛油香味好正 最滿意嘅一道🤌🏻巴馬火腿蕃茄水牛芝士手工薄餅Parma Ham -Parma Ham, Mozzarell, TomatoPizza屬於比較薄身但口感煙韌,整體比較濕潤,比平時食開嘅油膩,面層鋪滿水牛芝士同Parma Ham好豐富🤌🏻Lasagna Beef Ragout, Parmesan Handmade Lasagna傅統意式肉醬手工千層麵佢比平時食開嘅千層麵冇咁多醬汁,外型睇落仲好似千層蛋糕🍰🤣麵皮有煙韌咁,肉醬同蕃茄配搭亦夠香濃🤌🏻Mercury 呢杯Mocktail 都係餐廳招牌Top 3,飲落感覺

🤌🏻西西里紅蝦手工幼蛋麵

🤌🏻18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉

🤌🏻巴馬火腿蕃茄水牛芝士手工薄餅

🤌🏻Mercury
呢杯Mocktail 都係餐廳招牌Top 3,飲落感覺係好滑身嘅朱古力奶,口感濃郁但都頗甜,裝飾方面頂層有忌廉、棉花糖,鍾意甜啲嘅朋友岩晒🤣

🚩 Starò (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號9樓

#addifoodie #addifoodie尖沙咀
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #香港探店 #staro #星空餐廳 #尖沙咀
2023-10-10
最近同男朋友去咗尖沙咀嘅Staro 呢度以星空為主題💫閃閃發光✨尤其係掛滿銀色燈泡嘅圓拱形座位 打卡好靚📸 有興趣嘅朋友記住要提早預約靚靚打卡位呀~🌠✻ 18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉牛小排份量都算幾多~ 肉質粉嫩重牛味🐮 仲保持到juicy🥰 而且薯蓉牛油非常creamy又重牛油味好正!我同男朋友都最鍾意呢道菜~🥩✻西西里紅蝦手工幼蛋麵紅蝦好大隻!店員建議切將蝦膏撈埋一齊食~ 切開紅蝦好多膏 配埋手工幼蛋麵好match好有口感 條條掛汁🍝✻巴馬火腿蕃茄水牛芝士手工薄餅薄身Pizza外層香脆 有好多巴馬火腿蕃茄水牛芝士~🍕✻Lasagna傅統意式肉醬手工千層麵肉醬同蕃茄配搭好香濃 加上一層層cheese~✻ Mercury 餐廳招牌Top 3 飲落似香滑嘅朱古力奶 頂層仲有忌廉同棉花糖做裝飾~ 個杯都幾特別🤎 鍾意朱古力嘅朋友應該都會鍾意🍫

✻ 18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉
18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉

✻西西里紅蝦手工幼蛋麵

✻巴馬火腿蕃茄水牛芝士手工薄餅
薄身Pizza外層香脆 有好多巴馬火腿蕃茄水牛芝士~🍕
巴馬火腿蕃茄水牛芝士手工薄餅

✻Lasagna傅統意式肉醬手工千層麵
肉醬同蕃茄配搭好香濃 加上一層層cheese~
Lasagna傅統意式肉醬手工千層麵

✻ Mercury
Mercury
Mercury

18小時慢煮美國安格斯牛小排伴法式薯蓉
2023-10-31 57 瀏覽
餐廳以浪漫星空作主題,環境吸睛,充滿奇幻感,座位寬敝,坐得舒服意式白酒香茜煮蜆蜆肉質鮮嫩,帶有微咸的海洋風味,白酒的香氣能夠提升蜆的風味,同時為整道菜增添獨特的芳香。香茜的獨特風味能夠平衡蜆的鮮味和白酒的香氣,為整道菜增添層次感和趣味性。蟹肉牛油果芒果卷 充滿獨特而美味的創意美食。將海鮮、水果和卷物的元素融合在一起,給人們帶來了新鮮而驚喜的味道體驗,蟹肉帶有鮮甜的海洋風味,牛油果則富含綿密的質地和濃郁的奶油味道,而芒果則提供了清新的果香和微酸的口感。這三種食材的結合相當獨特,帶給人們新鮮的味覺體驗,絕對值得一試!西西里紅蝦手工幼蛋麵紅蝦肉質鮮嫩且帶有豐富的海洋風味,手工幼蛋麵細緻而彈牙,由於是手工製作,麵條更具有獨特的口感和風味,能夠更好地吸附醬汁和其他食材的風味,使整道菜的口感更為豐富。配上番汁、大蒜、橄欖油和香草等,以提供更豐富的風味。Starò(尖沙咀)📍尖沙咀諾士佛臺1號9樓

意式白酒香茜煮蜆

蟹肉牛油果芒果卷

西西里紅蝦手工幼蛋麵

Starò(尖沙咀)
📍尖沙咀諾士佛臺1號9樓
2023-10-05
2023-10-30 32 瀏覽
終於去咗食人氣星空下午茶,餐廳裝潢以星空為主題,四周都放滿燈飾,感覺好夢幻又浪漫,好多個打卡位,而餐廳仲因應十月份放咗萬聖節裝飾,好應境。😆星際相遇下午茶 (每位$248)下午茶分別有6款咸點及5款甜點,每人包一杯茶或咖啡。咸點分別有伏特加生蠔、鮮拆蟹肉牛油果芒果卷、西西里八爪魚沙律、魚子醬煙三文魚撻、Staro燒乳豬多士及迷你餃子手工薄餅。咸點最喜歡燒乳豬多士脆卜卜,乳豬軟腍帶油脂香,而迷你餃子手工薄餅餡料有芝士、蕃茄及火腿,味道唔錯。😊甜點有自家製意大利經典芝士蛋糕、自家製肉桂蘋果撻、馬卡龍、慕絲星球及行星朱古カ。意大利芝士蛋糕幾重忌廉芝士味道,蛋糕幾濕潤,相對咖啡味道唔算強。馬卡龍有抹茶及士多啤梨味,兩款甜度剛好,抹茶味幾濃郁。慕絲星球亦有兩種口味,檸檬芝士及伯爵茶味道,慕絲質感幾滑溜。整體餐廳環境唔錯,而且好有氣氛,tea set亦好igable,約埋閨蜜傾計打卡就啱哂。😉

星際相遇下午茶 (每位$248)
下午茶分別有6款咸點及5款甜點,每人包一杯茶或咖啡。

、Staro燒乳豬多士及迷你餃子手工薄餅。

馬卡龍有抹茶及士多啤梨味,兩款甜度剛好,抹茶味幾濃郁。

2023-10-22
下午茶
餐廳以浪漫星空作靈感,餐廳環境華麗,最近Halloween 限定,充滿萬聖節氛圍,相當熱鬧。餐廳設數個打卡位,環境舒服,座位舒適,食物高質。鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 足料新鮮松葉蟹,蟹肉鮮甜,啖啖肉,配上牛油果和芒果,感覺清新輕盈意式白酒香茜煮蜆 蜆肉脹卜卜,多汁鮮味,無砂,散岀淡淡白酒清香西西里紅蝦手工幼蛋麵手打幼蛋麵充滿質感,口感有嚼勁,麵條表面掛滿蕃茄汁,麵質帶有韌度有嚼勁,虎蝦肉質彈牙鮮味,整體酸甜不油不膩意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉乳豬外皮燒得非常香脆,豬肉味香濃,沾上蘋果蓉,不油不膩Starò(尖沙咀)📍尖沙咀諾士佛臺1號9樓

鮮拆蟹肉牛油果芒果卷

意式白酒香茜煮蜆
蜆肉脹卜卜,多汁鮮味,無砂,散岀淡淡白酒清香

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
乳豬外皮燒得非常香脆,豬肉味香濃,沾上蘋果蓉,不油不膩

Starò(尖沙咀)
📍尖沙咀諾士佛臺1號9樓

• 西西里紅蝦手工幼蛋麵
  • 鮮拆蟹肉牛油果芒果卷
  • 意式白酒香茜煮蜆
2023-10-29 83 瀏覽
💫 Staro 尖沙咀一間以浪漫星空🌃主題的餐廳,主打毆陸菜式、調酒🍸及打卡環境,氣氛環境非常唔錯,服務員質素亦唔錯,唯一有需要改善係餐具,刀唔夠鋒利,刀叉匙羹很多職員留下手指模積上桌,令人忍唔住再抹下清潔一下。地點方便鄰近美麗華商場。 Parma Ham Salad with Cantaloupe:三片巴馬火腿絆三片甜瓜再絆愛羅勒,個份量size一點都細,口感清甜清爽,個人十分推介。 Fresh Lobster Salad:龍蝦聖女果蔬菜沙律,龍蝦半隻賣相唔錯多膏有蟹鉗,肉質有少少靭餐刀亦唔鋒利。沙律醬汁微酸甜非常開胃。套餐需要加錢升級的沙律,味道與價錢顯得有少少唔抵,巴馬火腿甜瓜個人覺得好吃些。 Lobster Bisque:龍蝦湯絆手工麵包條,麵包條質地較硬,龍蝦湯龍蝦味重,食到近底有點微苦。呢個湯需要加錢升級,本身應該是黑松露湯。 Char-grilled M5 Wagyu Beef Striploin:澳洲M5和牛西冷,炭燒味ok,肉質有少少靭但晌可以接受範圍內,火侯控制有少少失準,要求五成熟來了七成熟。配菜有薯蓉及蔬菜,蔬菜有豆、洋蔥、茄子及蕃茄均有
💫 Staro 尖沙咀

Fresh Lobster Salad:

Lobster Bisque:

澳洲M5和牛西冷,炭燒味ok,肉質有少少靭但晌可以接受範圍內,火侯控制有少少失準,要求五成熟來了七成熟。配菜有薯蓉及蔬菜,蔬菜有豆、洋蔥、茄子及蕃茄均有燒炙巧果,醬汁味偏淡。呢個主菜需要加錢升級,正正常無特別驚喜。

Tagliolini Al Sicilian Red Prawn:
西西里紅蝦大隻及重蝦味多蝦膏,食呢個麵前先將蝦頭切除再將蝦頭內的蝦膏全部取出用作絆麵食用。蝦膏增強了蕃茄醬及蛋麵的香味,雖然有少少腥。呢個主菜需要加錢升級,可以一試,因為對比單點價格略貴。

Chocolate Fondant:
朱古力流心蛋糕內裡朱古力醬較濃,建議先吃完雪糕及水果再吃。
Fresh Lobster Salad
Lobster Bisque
Chocolate Fondant
Starò餐廳設計充滿星際夢幻嘅感覺,所以約咗朋友食”Star Trek” Afternoon Tea Set 『星際相遇』 下午茶套餐影相打卡。Savory 鹹點 ~💫伏特加生蠔💫鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 💫西西里八爪魚沙律💫魚子醬煙三文魚💫燒乳豬多士💫迷你餃子手工薄餅手工薄餅上餐後配以酒精及火炙效果,令薄餅更香脆!外皮香脆,內鬆軟,芝士及辣肉腸都非常惹味!另外燒乳豬多士香脆唔肥膩 !Sweets 甜點 ~ ✨自家製意大利經典芝士蛋糕✨自家製肉桂蘋果撻✨馬卡龍(抺茶/ 士多啤梨)✨慕絲星球(伯爵茶/檸檬芝士)✨行星朱古力甜點造型色彩繽紛,星球造型非常配合主題!Tiramisu幼滑,咖啡酒味香濃!另外檸檬芝士慕絲星球,酸甜味清新refreshing! 仲有抹茶馬卡龍,杏仁味及抹茶味非常平衡,唔太甜!

Savory 鹹點 ~
💫伏特加生蠔
💫鮮拆蟹肉牛油果芒果卷
💫西西里八爪魚沙律
💫魚子醬煙三文魚
💫燒乳豬多士
💫迷你餃子手工薄餅
『星際相遇』 下午茶套餐
西西里八爪魚沙律

Sweets 甜點 ~
✨自家製意大利經典芝士蛋糕
✨自家製肉桂蘋果撻
✨馬卡龍(抺茶/ 士多啤梨)
✨慕絲星球(伯爵茶/檸檬芝士)
✨行星朱古力

甜點
玫瑰花茶
迷你餃子手工薄餅
鮮拆蟹肉牛油果芒果卷,燒乳豬多士
呢度既神秘又浪漫,朋友或情侶約會最佳選擇,無論食物與餐廳環境都可以讓你打卡打個痛快 📸「星際相遇」下午茶套餐(每兩位$248起)套餐包含 6款鮮味鹹點,5款手工甜點包兩杯飲品,我地揀咗提子花茶及 cappuccino☕好鐘意呢度嘅環境,食物質素亦唔錯,甜點不會太甜,特別係馬卡龍唔太甜外脆內軟🧁另外Tiramisu 口感軟綿帶點咖啡同酒味,特別好食咸點方面我鍾意食卜卜脆嘅 Staro燒乳豬多士 & 軟滑香濃嘅魚子醬煙三文魚撻 ❤️呢度空間比較闊落私隱度高,可以同閨蜜喺度傾足一個下午,點影相都得💫絕對要推介比大家

包兩杯飲品,我地揀咗提子花茶及 cappuccino☕