2025-07-30
🌟【諾士佛台星空秘境!Starò 夢幻實測】 未入門口已經俾條『銀河隧道』震撼到😱成個天花+牆身都係流動星雲,仲有流星劃過🌠呢間真係慶祝生日/紀念日首選,浪漫到犯規!食完飯覺得仲未夠喉嘅可以即刻落樓下酒吧飲酒🤣.🐖 意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 $288本身都非常鍾意食燒乳豬配蘋果蓉,因為乳豬嘅鹹同埋蘋果嘅甜勁夾又可以解膩😍乳豬外層酥脆香口,另外仲有芥末籽蓉,兩種風味一齊享受🌠. 🌌Aurora $98呢一杯係冇酒精嘅mocktail,非常推薦大家叫呢一杯試吓😍果味濃郁,非常清新解膩!. 🍰My Sign $148睇片就知道個蛋糕有幾大陣仗😂儀式感滿滿,員工仲會好好咁樣幫你打晒燈咁樣去影相,任影唔嬲🫣蛋糕係雜莓慕絲蛋糕,真係甜到入心🫢.💰人均消費~$ 400.🍽味道:4/5🏙環境:4/5👨🏼🍳服務:4/5💧衛生:4/5💰價錢:4/5
🐖 意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 $288
🌌Aurora $98