2018-04-18
反傳統!入蘭桂芳食雞🐥其實去蘭桂芳唔一定係飲酒咁寡 裏面有唔少好食既餐廳今次小編推介sodam chicken 就係好好既例子由於太好食既關係,🙈小編已經兩度「拜訪」 因為呢度d 炸雞真係堅好食首爾風味有着濃烈醬油汁(係童星點心麵醬油味呀👋🏻 )非常之惹味🙂蒜味未算好突出但就夠香口 加上外皮有蜜糖包住雞肉 味道甜而雞又滑💕一聽到韓式乜乜 潛意識就覺得係辣 但呢個一d都唔辣😳 整體感覺水冷麵都好fresh 配上蛋,泡菜 酸酸地 幾開胃呀 芝士控見到呢個小食 一定會心心眼先係薯條麵包粒灑滿曬芝士粉 然後就係隔離有芝士醬☺️俾你點 能夠食到雙重芝士 十分滿足 apple cinder 同grape cinder 大大杯 最開心既係汁邊有一串軟糖 七彩繽紛咁 但好奇問句飲完會唔會有糖尿病加大家黎到 一定要嗌西柚啤酒 有淡淡西柚味 掩蓋啤酒既苦澀 味道甜甜地 易入口🤤
其實去蘭桂芳唔一定係飲酒咁寡 裏面有唔少好食既餐廳
今次小編推介sodam chicken 就係好好既例子