2007-08-20
好耐無新餐廳進軍又一城, 今次終於有番d新氣象。有得訂位, 但walkin等位係要親身排隊排排企有d唔慣, 不過dinner time 只等十分鐘算ok。service 幾好, 我地分到張枱好大風都即刻換比我地, tim 水快, 又收集feedback, 唔錯。食物ok, tuna salad 係我唔食嘅wasabi dressing, menu 又唔講...不過d料幾fresh。大蝦茄汁闊麵d蝦燒得幾香, d pasta 茄味濃香料重,幾好。脆皮立魚幾脆但有d太乾,伴碟的炒什菌反而好味, 僅僅合格。而焦點的甜品都算不負所望, 小王子蛋糕最正, 好滑,重拖肥味, 餅底係朱古力脆,好有口感,黑森林相對比較平俗。價錢cake就值回票價,但main dish 相對較貴, 建議係brunch (to5pm) 去, 有set 平d。