2007-08-05 29 瀏覽
今日係我第一次光顧這間餐廳,見到佢門口貼的set lunch menu 都有好多選擇所以就決定入去幫襯,但係好令我失望,下次有機會唔會再來!! 我們一同三人叫了兩個餐1) 餐湯(味道ok) , 辣雞有機糙米飯(味道一般好細碟), 甜品(超細少的朱古力cake,不過我見其他人個份有一個細小的icecream但係我個份就無,所以我覺得佢地個廚房無咩定義) , 送一杯冬果茶($98)(2) 沙律(味道ok,不過我見其他人份沙律有一塊麵包但係我個份就無,所以我覺得佢地個廚房無咩定義) , 蝦天使麵(味道ok有三隻蝦) 送一杯冬果茶($88)~ 食物味道都算OK, 但係這間餐廳最令我唔滿意的係侍應的服務, 坐底又唔俾水你飲要人叫先俾, 結帳時侍應俾張單我我就立即俾張信用咭佢, 但係放張咭之後就唔見左個侍應, 張單同我張咭放左好耐個侍應都無回來取真係好似去左遊雲咁要我地再叫佢,佢先返來取回個結帳盤呀!! 真係勁好笑都唔知佢向度諗緊咩連錢都唔記得取, 人客又唔係多店面積又唔大,一間餐廳內都有五至六位侍應但係服務都係咁勁差!!
今日係我第一次光顧這間餐廳,見到佢門口貼的set lunch menu 都有好多選擇所以就決定入去幫襯,但係好令我失望,下次有機會唔會再來!! 我們一同三人叫了兩個餐:
(1) 餐湯(味道ok) , 辣雞有機糙米飯(味道一般好細碟), 甜品(超細少的朱古力cake,不過我見其他人個份有一個細小的icecream但係我個份就無,所以我覺得佢地個廚房無咩定義) , 送一杯冬果茶($98)