睇開飯啦搵下邊間tea同阿媽食下個人唔太喜無啦唔商廈既coffee shop 又要特登搵location 裝修亦唔一定靚 (雖然觀塘都有d樓上店係靚可能工廈地方大d)咁見呢間連住mall又新開就決定去打去問有無得卜 係無既 但店員電話態度都唔錯食客都係連卡佛買完野既人多因為連住連卡佛樓底高open area 所以無得book果汁係現成既、野飲味都好特別、有個叫痴_線朱古力下午茶時段3 點後叫野食加野飲會平$10野飲$50 起咖啡無得decaf我叫左朱古力奶茶、朱古力、奶、茶一樣淡(已小冰)柚子豆腐蛋糕都仲食到小小柚子、蛋白味阿媽叫左double cheese cake 咩味都無食物外型份量就ok 味就麻麻 碟好靚 寫住店名的店員略懶懶閒咁 唔幾helpful 又無講係過黎落單 上食物唔幾快 俾錢就係自己去cashier既但尖沙咀黎講算平人頭$100 幾chill 咁坐下
睇開飯啦搵下邊間tea同阿媽食下
個人唔太喜無啦唔商廈既coffee shop
咁見呢間連住mall又新開就決定去
打去問有無得卜 係無既 但店員電話態度都唔錯
食客都係連卡佛買完野既人多
因為連住連卡佛樓底高
open area 所以無得book
果汁係現成既、野飲味都好特別、有個叫痴_線朱古力
下午茶時段3 點後叫野食加野飲會平$10
野飲$50 起
咖啡無得decaf
我叫左朱古力奶茶、朱古力、奶、茶一樣淡(已小冰)
柚子豆腐蛋糕都仲食到小小柚子、蛋白味
阿媽叫左double cheese cake 咩味都無
食物外型份量就ok 味就麻麻 碟好靚 寫住店名的
但尖沙咀黎講算平
人頭$100 幾chill 咁坐下
front  is  double  cheesecake  ;    back  is  tofu  cake
tofu  cake
chocolate  milk  t
2018-07-24 551 瀏覽
O係海港城行街時, 開心大發現左呢個餐廳, 門面都幾靚!行到有D攰, 所以坐低食下野~咖啡menu有一般常見既咖啡, 仲有"氮氣及有氣咖啡系列", 幾新奇. 由於唔想飲凍野, 所以冇叫到.All day breakfast, 好豐富o~雙份日本滑蛋香烤多士, 滑蛋好香好滑!唔錯唔錯~飲品order左Dark Chocolate Mocha & Cappuccino.Mocha 唔會太甜, 冇搶走咖啡既味道~order食品, 飲品仲減左$20. 20幾蚊飲到杯咁靚既咖啡, 抵~有咖啡, 食埋甜品先係個完美既終結.甜品都多選擇, 仲有雪葩~我地叫左乳酪鮮果撻同感味杯杯乳酪.食返D yogurt, 感覺健康D~個 杯杯乳酪有佢地自家製果醬燕片同乾果, 口感好好~而個鮮果撻個賣相都好吸引~~!豐富的一餐!
O係海港城行街時, 開心大發現左呢個餐廳, 門面都幾靚!

行到有D攰, 所以坐低食下野~

咖啡menu有一般常見既咖啡,
仲有"氮氣及有氣咖啡系列", 幾新奇.
由於唔想飲凍野, 所以冇叫到.

All day breakfast, 好豐富o~
All day breakfast

雙份日本滑蛋香烤多士, 滑蛋好香好滑!
唔錯唔錯~
雙份日本滑蛋香烤多士

Mocha 唔會太甜, 冇搶走咖啡既味道~

有咖啡, 食埋甜品先係個完美既終結.
甜品都多選擇, 仲有雪葩~

我地叫左乳酪鮮果撻同感味杯杯乳酪.
食返D yogurt, 感覺健康D~

個 杯杯乳酪有佢地自家製果醬燕片同乾果, 口感好好~
而個鮮果撻個賣相都好吸引~~!

豐富的一餐!