2022-11-13
簡單來講:硬件可以,軟件差到一個點。食物質素可以,服務態度極差!!!!未到過食嘅朋友,或者考慮緊食呢間嘅朋友,請慎重考慮!!!呢間野我見OpenRice好多人like同評價高,一心諗住無問題,就即刻book位試食。入到去感覺環境幾好,店鋪裝修雅緻,眼睛食先,感覺幾好。但入去第一時間有位攣髮女士(孿到豬腸果種)接待,佢一開始態度就已經好差,唔緊要,當然我覺得自己feel錯既,坐落叫野食,叫串燒,佢有分一串或一份,咁我唔知d野食幾多串為一份,一叫雞腎,位豬腸姨姨就好差語氣講:”幾串?!”今日本身想同朋友慶祝生日,一去到先放低個蛋糕,同呢位豬腸姨姨講我想俾個驚喜入面嗰兩位,唔想比佢哋知道有蛋糕,所以請佢哋先收起蛋糕,點知食食吓呢為豬腸姨姨入嚟問蛋糕幾時上,真係吹佢唔脹,乜驚喜都冇晒。最核突嘅係,明明張枱好大,絕對夠位擺幾個碟,但係佢就將我啲食物,凌空到埋落一碟,感覺衰過大排當。
未到過食嘅朋友,或者考慮緊食呢間嘅朋友,請慎重考慮!!!