2020-06-22 115 瀏覽
Picoso位於荔枝角的工廈內,主打墨西哥的食物。店舖的裝修和背景音樂都充滿了墨西歌風情呢!食物種類選擇也頗多,最正就係圖文並茂,好幫助到有選擇困難症嘅我去揀食物!牛油果奶昔 $48香滑濃郁,富有牛油果的果甜,而且沒有半點草腥味,一流!可樂 $14冰凍可樂,食辣嘢必備!芝士焗招牌玉米薄脆 $88賣相精美,非常香脆可口,芝士味亦突出!最值得一讚嘅係芝士唔只面層有,中間都有加到芝士,保證啖啖「芝」味!而且都疊得幾高,食極都仲有!炸魷魚圈配他他醬 $58酥脆的炸粉,輕輕一咬開,內裡是彈牙美味的魷魚圈,配他他醬格外滋味!墨西哥燒雞 $148燒至僅熟的嫩雞配上濃郁的BBQ醬,是晚餐不錯的選擇!
Picoso位於荔枝角的工廈內,主打墨西哥的食物。
店舖的裝修和背景音樂都充滿了墨西歌風情呢!
牛油果奶昔 $48
香滑濃郁,富有牛油果的果甜,而且沒有半點草腥味,一流!
可樂 $14
冰凍可樂,食辣嘢必備!
芝士焗招牌玉米薄脆 $88
炸魷魚圈配他他醬 $58
墨西哥燒雞 $148
燒至僅熟的嫩雞配上濃郁的BBQ醬,是晚餐不錯的選擇!
2020-06-21 294 瀏覽
巴哈炸魚&辣味脆薯皇 Baja Fish&Potato Wedge 1份X $ 96炸魚好酥炸 炸完都仍然食到魚味 唔會有雪藏味☺️ 炸魚都幾多 同埋每件都算大條。 薯角就正正常常 但唔辣的 不過個人覺得個沙律醬配炸魚好食啲😋牛油果奶昔 Avocado Milkshake $48奶昔非常綿滑 牛油果亦都夠重🥰 甜度適中青檸蘇打 Lime Soda $32同平時既有啲唔同 無咁soda😂墨式豬扒芝士焗飯 Baked Rice With Pork Chop $98 豬扒幾好食 唔韌易咬 雖然唔係脆的 但我幾中意 芝士有拉絲效果 好正🤣墨西哥玉米餅 Tacos / 2 pcs $78 +烤西冷牛肉 Grilled Beef $19 =$97裏面有薯蓉 牛油果醬 青椒粒等等 口感豐富 不過食曬一份都幾飽。
巴哈炸魚&辣味脆薯皇

牛油果奶昔
青檸蘇打
墨式豬扒芝士焗飯
2020-06-19 116 瀏覽
水牛城雞翼作為開胃菜真係好適合,酸辣香脆嘅雞翼令我胃口大開。一直都好鐘意食墨西哥入面嘅豆泥,覺得好綿密同惹味。所以今次嗌咗墨西哥大捲餅(加雞肉),一切開就見到滿滿嘅豆泥,除咗飽吐仲好好味。呢杯牛油果奶昔真材實料,加上淡淡椰香味,真係好夾,口感好滑,因為奶昔冇冰嘅關係,味道唔會變淡。鐵板牛肉薄餅,如果想食熟啲嘅朋友就等鐵板上邊既牛肉燒耐D,墊底嘅洋蔥都好香,一塊薄餅大概可以夾3-4塊牛,加埋特製醬料同牛油果醬,一啖咬落去真係好滋味,又唔會話好Heavy。最後食到呢個窩夫都飽飽地,份量都係好多,$68絕對係超值,三四個朋友可以叫埋呢個甜品埋尾,窩夫食落去香脆可口。

2020-06-18 102 瀏覽
今日約咗老友收工係呢到食晚餐。好耐之前來食過,呢到既食物做得出色,味道亦都無變,環境裝修雅緻,店員亦一樣招呼週到水準依然👍😋一樣咁好味😋飲品:薄荷青檸梳打——我喜愛喝薄荷的飲品,清新感覺,清涼冰凍又解渴⋯⋯😋迷迭香柚子梳打——清新的迷迭香,配合柚子的香甜,味道更加特出😋食物:炸魷魚🦑圈—-皮薄又脆口的外皮,炸得甘香鬆脆、魷魚🦑圈又是又爽又彈牙口感👍炸洋蔥🧅圈—-外皮脆漿香脆,脆卜卜口感,洋蔥🧅甘甜,清新又爽日口巴馬臣芝士烤香腸——面頭鋪滿芝士,香噴噴的芝士更是惹人的、誘人的香氣,令人吸引。墨西哥燒🐔雞——-外皮燒得脆香,看到無限的吸引和誘人的味道,活色生香的燒雞🐔,肉質嫩滑,配芝士片丶栗米🌽🌽⋯⋯粟米🌽清甜,芝士片香脆出色墨西歌菜,價錢抵食,地方舒適,服務也是不錯的👍👍👍👍👍😋😋
環境裝修雅緻,店員亦一樣招呼週到
水準依然👍😋一樣咁好味😋

飲品:

食物:

粟米🌽清甜,芝士片香脆

2020-06-17 114 瀏覽
係網上見到呢間 覺得好似幾好食。於是拉埋男朋友黎呢間試下。.🌸墨西哥玉米餅 $78入邊有 洋蔥絲, 波椒絲, 豆蓉, 雜芝士, 生菜, 牛油果蓉, 雜番茄粒同酸忌廉。可以再extra加d肉 不過我地冇加。就咁食都已經好好味😋 .🌸墨西哥燒雞 $ 148呢個燒雞不得了。雞肉嫩滑且香味十足。我擺咗d落去其他餅皮度 一齊包住食。美味😁.🌸手撕豬肉鐵板燒 $128熱辣辣嘅餅皮+熱辣辣嘅豬肉鐵板燒。再+唔同嘅醬料,有牛油果醬 酸忌廉同酸辣醬。任君選擇~我鍾意落牛油果醬😁想講個餅皮就咁食都會覺得好味😋再包埋d豬肉同燒雞肉 冇得輸💗呢個真係好推介!!!.🌸柚子蘇打 $32🌸果醋蘇打 $32
係網上見到呢間 覺得好似幾好食。於是拉埋男朋友黎呢間試下。

🌸墨西哥玉米餅 $78

🌸墨西哥燒雞 $ 148
呢個燒雞不得了。雞肉嫩滑且香味十足。
我擺咗d落去其他餅皮度 一齊包住食。
美味😁

🌸手撕豬肉鐵板燒 $128
熱辣辣嘅餅皮+熱辣辣嘅豬肉鐵板燒。
想講個餅皮就咁食都會覺得好味😋
再包埋d豬肉同燒雞肉 冇得輸💗
呢個真係好推介!!!

🌸柚子蘇打 $32
🌸果醋蘇打 $32
2020-06-10
  • 墨西哥玉米餅
  • 墨西哥烤雞
  • 手撕豬肉鐵板燒
2020-06-17 79 瀏覽
收工bobo帶我黎食墨西哥菜 其實係佢自己想試因為呢間有個辣度表可以試由1-7號 最唔辣到7號最辣黎挑戰menu野食選擇都幾多,叫餐嘅話其實都幾抵但由於想叫嘅選擇都唔係餐就散叫喇首先黎左個湯 少少辣幾開胃 佢入面d nachos仲要係脆嘅另外叫呢個芝士烤雞我個人覺得好好食!芝士味好濃 個汁撈飯都好食而且雞件數量好多 又大件 成碟好似有半隻雞咁多😮又唔算好辣 味道又夠所以好適合我bobo 唔夠辣 所以就叫左呢個辣醬黎加1號其實就真係微辣 挑戰7號 bobo話個辣好香但真係幾辣嘅 但佢都停唔到口最後仲有呢個芝士nachos 其實食到呢度已經好飽但佢d芝士都好多 又大份 仲有其他肉醬 兩杯飲品一杯係果醋 一杯係柑桔 都唔差 d顏色好靚賣單400令 不過我地都叫多左 本來仲想試埋雞翼
收工bobo帶我黎食墨西哥菜 其實係佢自己想試

因為呢間有個辣度表可以試
由1-7號 最唔辣到7號最辣黎挑戰

menu野食選擇都幾多,叫餐嘅話其實都幾抵
但由於想叫嘅選擇都唔係餐就散叫喇

另外叫呢個芝士烤雞我個人覺得好好食!
芝士味好濃 個汁撈飯都好食

一杯係果醋 一杯係柑桔 都唔差 d顏色好靚

賣單400令 不過我地都叫多左 本來仲想試埋雞翼
2020-06-10
2020-06-16 77 瀏覽
黎到荔枝角的億利工業中心 呢度美食林立今日黎到一樓試呢間性價比高的#墨西哥菜 🇲🇽#Picoso 以木為主裝飾 好有電影COCO的感覺因為唔係好肚餓的緣故所以無叫飯麵叫左幾款小食都幾出色1️⃣墨西哥大捲餅🌯($76+$16手撕豬肉)呢個捲餅超巨型飽肚 加埋BBQ醬手撕豬好出色2️⃣墨式蜜汁炸雞翼($48)炸得香脆Juicy又嫩滑 推介!3️⃣燒粟米🌽($42)一客六件 醬汁調味好墨西哥 十分惹味4️⃣燒雞🐥($148)半隻燒雞 呢個好推介 因為佢連雞胸位都好Juicy嫩滑呢度仲有七個程度的墨西哥辣醬自問食得辣的夠薑就黎挑戰下!
黎到荔枝角的億利工業中心 呢度美食林立
今日黎到一樓試呢間性價比高的#墨西哥菜 🇲🇽
#Picoso 以木為主裝飾 好有電影COCO的感覺
因為唔係好肚餓的緣故所以無叫飯麵
叫左幾款小食都幾出色

1️⃣墨西哥大捲餅🌯($76+$16手撕豬肉)

呢個捲餅超巨型飽肚 加埋BBQ醬手撕豬好出色

2️⃣墨式蜜汁炸雞翼($48)
炸得香脆Juicy又嫩滑 推介!

3️⃣燒粟米🌽($42)

一客六件 醬汁調味好墨西哥 十分惹味
4️⃣燒雞🐥($148)

半隻燒雞 呢個好推介 因為佢連雞胸位都好Juicy嫩滑
呢度仲有七個程度的墨西哥辣醬
自問食得辣的夠薑就黎挑戰下!
2020-06-16
  • 墨西哥大卷餅配煙燻手撕豬肉
  • 墨式炸雞翼
  • 燒雞
近排工作上關係常常到長沙灣區,今次經過荔枝角就約了朋友來個快閃午餐,購友介紹附近的工廠大廈超多餐廳,但他最推薦是這間墨西哥餐廳,餐廳裝修好有墨西哥風情,看到店主的用心,環境舒服。墨西哥的食物都有好多種類,在眾多選擇中,先點了小食!粟米甜心寶,名字很甜的感覺(〃▽〃)是即叫即炸的!超香脆可口,粒粒香甜栗米,與粟米蓉在一起,超正(๑❛ꆚ❛๑)芝士玉米烤焗捲餅,材料超豐富!洋蔥絲、波椒絲、豆蓉、雜芝士、牛油果醬、碎蕃茄粒、酸忌廉,全部份量超多,很有墨西哥的味道。 還加了手撕烤雞肉ヽ(*´∀`)ノ超級滿足的焗捲餅,一定要再吃墨西哥大蝦雜錦海鮮芝士焗飯,裏面材料豐富,好多海鮮,有魷魚、大蝦非常新鮮,加上炒飯底,同一般快餐店吃到的無得比,超級好食!一定要叫喔另外點了朋友大力推薦的蟹肉餅,是他們自家製的😍脹卜卜超大的一件很少見有蟹肉的炸餅,同樣是即叫即炸~好香口把蟹肉拆成一絲絲的製成,再加上青蔥和洋蔥粒粒,外層香脆,勁美味!還附上沙律菜,好新鮮又夾真的吃到津津有味ヽ(*´∀`)ノ墨西哥餐廳在香港較少有喔,原來墨西哥菜也超美味呀!很推薦大家要來品嘗,是一間用心經營的美味小店。
近排工作上關係常常到長沙灣區,
今次經過荔枝角就約了朋友來個快閃午餐,
購友介紹附近的工廠大廈超多餐廳,
但他最推薦是這間墨西哥餐廳,
餐廳裝修好有墨西哥風情,
看到店主的用心,環境舒服。

墨西哥的食物都有好多種類,
在眾多選擇中,先點了小食!
粟米甜心寶,名字很甜的感覺(〃▽〃)
是即叫即炸的!
超香脆可口,粒粒香甜栗米,
與粟米蓉在一起,超正(๑❛ꆚ❛๑)
粟米甜心寶

芝士玉米烤焗捲餅,
全部份量超多,很有墨西哥的味道。
還加了手撕烤雞肉ヽ(*´∀`)ノ
超級滿足的焗捲餅,一定要再吃
芝士玉米烤焗捲餅

墨西哥大蝦雜錦海鮮芝士焗飯,
裏面材料豐富,
好多海鮮,有魷魚、大蝦非常新鮮,
加上炒飯底,同一般快餐店吃到的無得比,
超級好食!一定要叫喔
墨西哥大蝦雜錦海鮮芝士焗飯

另外點了朋友大力推薦的蟹肉餅,
是他們自家製的😍脹卜卜超大的一件
很少見有蟹肉的炸餅,
同樣是即叫即炸~好香口
把蟹肉拆成一絲絲的製成,
再加上青蔥和洋蔥粒粒,
外層香脆,勁美味!
還附上沙律菜,好新鮮又夾
真的吃到津津有味ヽ(*´∀`)ノ
自家製蟹肉餅

墨西哥餐廳在香港較少有喔,
原來墨西哥菜也超美味呀!
很推薦大家要來品嘗,
是一間用心經營的美味小店。
粟米甜心寶
自家製蟹肉餅
  • 特色蟹餅
2020-06-13 143 瀏覽
我們一行5人,因有同事生日,想食新嘢(墨西哥餐)她未試過,而這間在公司附近所以就選這間。一入門口才發現原來係一間小店,環境都ok,慶幸有book位,如果唔係就無位。我們分別叫了5款lunch set: 香烤雞肉 - 這個買相和味道都不錯,配埋烤餅(跟3款source),好味😋;煙煄手撕豬肉- 這款的味道好似食緊bbq醬豬仔骨,而這款就去晒骨,這款都係跟烤餅,好味😋;墨式香烤牛扒飯 - 這款的飯好特別,不是配白飯而係配芫茜飯,我的同事就好抗拒,而本人就👌🏻,飯食落又唔係好覺好重芫茜味,而牛扒味道都ok,而配菜就有少少辣,好味😋;墨式香烤雞扒飯 - 這款的烤雞無用鐵板好似無咁吸引,但味道當然一樣;最後 墨西哥薄餅 額外加手撕烤雞肉 - 雖然手撕雞肉唔算多,但加埋配料一齊食,都覺得好好味😋。整體而言:食物方面,烤餅和pizza都好好味😋(可能少地方食到)而飯都ok,但最好係餐牌講明係芫茜飯會較好,因我同事食完個lunch,完全唔飽,因她真的食唔到芫茜,其他都好味,值得一試👍🏻😋,注意:如想試這間餐廳,要book位同埋要預留足夠時間才好,因可能人手不足,而我們食這餐食了個半鐘
香烤雞肉
煙煄手撕豬肉
墨西哥薄餅 額外加手撕烤雞肉
  • 墨西哥薄餅QUESADILLA~煙燻手撕豬肉
2020-06-13 69 瀏覽
.最鍾意墨西哥啲卷餅 特登嚟到荔枝角到食🤤.芝士雞絲卷 $76 我見佢個墨西哥大卷餅太大份 就叫咗呢一個試吓 雖然睇落好細個 但係都超級飽 佢個皮似係煎過 都幾口厚下😆😆 我本身鍾意食乾身嘅嘢 所以好正 但如果想夾啲 建議可以加啲辣椒醬 口感昇華好多😆 而且佢有配埋蔬菜 沙律菜同蕃茄粒 又有薯角 所以呢個價錢黎講 超抵👍🏻 而佢啲將酸酸甜甜 係墨西哥嘅風味啊🤤環境方面雖然細細地 但都有好多墨西哥嘅佈置😆 坐得好舒服 好啱同朋友吹吓水
最鍾意墨西哥啲卷餅 特登嚟到荔枝角到食🤤
芝士雞絲卷 $76
芝士雞絲卷

芝士雞絲卷
2020-06-12 58 瀏覽
今天來到荔枝角的工廈覓食,當然要為了一些特色菜而來。我一直都是墨西哥菜的粉絲,奈何香港真的不多餐廳,所以今天特意來試一下好久沒吃的墨西哥菜。餐廳座位不算多,當晚每一桌都被訂了,所以大家想吃一定要早點來,我們離開的時候都有人在排隊等位了。餐牌上應有盡有,出了很多特色墨西哥小食例如nachos,fried pepper,還少不了各種用tortilla做成的菜式,另外有一些main dish的選擇。🍽炸蟹餅首先選了比較少地方有的炸蟹餅。兩塊蟹餅炸得香脆,切開裡面又有滿滿的蟹絲,蟹肉味很重,而且聞下去非常香。配上一點蛋黃醬更能帶出蟹肉的鮮味,非常適合當開胃小食。🍽Quesadilla + Grilled Beef另外我們叫了每次到墨西哥餐廳都必點的quesadilla。兩片烤得香脆的tortilla中間加上只芝士和grilled beef簡直就是絕配。兩種芝士融得剛好,咬下去依然有拉絲的效果,而且grilled beef的份量也不少,也不會烤得過老。當然要再個tomato salsa、sour cream和guacamole一起吃,吃下去會更鮮甜和清新,一個人絕對能吃完一份。而且也喜歡這裡不會

🍽炸蟹餅
首先選了比較少地方有的炸蟹餅。

🍽Quesadilla + Grilled Beef
另外我們叫了每次到墨西哥餐廳都必點的quesadilla。兩片烤得香脆的tortilla中間加上只芝士和grilled beef簡直就是絕配。兩種芝士融得剛好,咬下去依然有拉絲的效果,而且grilled beef的份量也不少,也不會烤得過老。當然要再個tomato salsa、sour cream和guacamole一起吃,吃下去會更鮮甜和清新,一個人絕對能吃完一份。而且也喜歡這裡不會做得太濕,餅皮依然能保持脆口。

🍽 Chicken Fajitas
然後當然要試一下比較少地方有的雞肉鐵板燒。Chicken Fajitas其實是雞肉條炒洋蔥和甜椒,並用鐵板呈上。雞肉份量也很多,而且不會煮得過老,而且調味不算很重,所以和洋蔥跟甜椒炒都能吃到甜味。
另外會上4片墨西哥薄餅,和三種醬料:紅番茄醬+酸忌廉+牛油果醬,讓大家可以自己就喜歡的份量自製夾餅。
墨西哥餅皮烤得依然很香,而且可以盛載很多都不會破掉,加上牛油果醬和番茄醬更能帶出雞肉的鮮味。另外我很推薦大家加一點hot sauce令整個風味提升,這裡的hot sauce不算辣,偏甜一點所以符合大眾的口味。

🍹Rosemary Yuzu Soda
當然少不了要有一杯消暑飲料配襯。今天選擇了比較特別的rosemary柚子梳打,柚子超多,而且甜甜的配上rosemary的香草味出奇地搭,消暑又開胃,大家可以試一下這個組合。
2020-06-12 64 瀏覽
🇭🇰香港人好少係香港食墨西哥食物,因為香港得好少墨西哥食物😂今日就去咗一間主打墨西哥食物既餐廳😛望下可唔可以改變一下我既sterostype 😂-一次過叫咗洋蔥圈🧅同魷魚圈,兩樣都炸得好好,食落超級香口,配啤酒一流😂仲有得點一個神醬蛋黃醬😂之後我地就叫咗一樣墨西哥先有既quesadilla 😂食落好cheesy 同creamy😆而且熱辣辣幾好食😛仲叫咗個nacho 食,好多芝士好鬼正😂我地仲加咗手撤豬肉,不過食落有少少鞋,可以再煮淋少少總結來說 係幾特別🤟🏻🤟🏻🤟🏻
🇭🇰

仲有得點一個神醬蛋黃醬😂
仲叫咗個nacho 食,好多芝士好鬼正😂

我地仲加咗手撤豬肉,不過食落有少少鞋,可以再煮淋少少

總結來說 係幾特別🤟🏻🤟🏻🤟🏻
2020-06-10 59 瀏覽
個人幾鍾意食墨西哥菜特別係墨西哥薄餅非常喜歡無意間發現荔枝角工廈有一間幾多人推介嘅墨西哥餐廳放工近近地決定一試小食方面款式都幾多最後我地揀左水牛城雞翼8隻2人份量揀左8隻好似有點太多其實是可以點4隻的炸過既雞翼再沾上酸甜既醬汁旁邊仲有酸忌廉醬墨西哥薄餅本身已有酸忌廉、蕃茄粒,牛油果醬同芝士 另外仲可自行加配唔同既餡料,而我地就加配左雜菌蘑菇薄餅一上枱熱辣辣,而餅皮烘得非常香脆口感外脆內軟 而且芝士仲可以拉絲非常滋味墨西哥燒雞半份的燒雞焗得熱辣辣 外皮香口唔算油膩雞肉肉質嫩滑飲品選擇了呢度人氣嘅牛油果奶昔飲落有清新牛油果香, 口感creamy值得推薦呢度另外有唔同特色醬汁俾你任試非常有趣
個人幾鍾意食墨西哥菜

其實是可以點4隻的

炸過既雞翼再沾上酸甜既醬汁
旁邊仲有酸忌廉醬

墨西哥薄餅
薄餅一上枱熱辣辣,而餅皮烘得非常香脆
口感外脆內軟 而且芝士仲可以拉絲非常滋味

墨西哥燒雞
半份的燒雞
焗得熱辣辣
外皮香口唔算油膩
雞肉肉質嫩滑

飲品選擇了呢度人氣嘅牛油果奶昔
飲落有清新牛油果香, 口感creamy
值得推薦

呢度另外有唔同特色醬汁俾你任試
非常有趣
2020-06-10 49 瀏覽
1. 墨式香炸雞翼(配蜜糖汁)炸得唔錯,本身已有調味,辣辣地,其實都唔使點蜜糖都好食2. 巴馬臣芝士烤香腸份量唔算多,但有兩款香腸,烤過所以個皮脆脆地,點啲辣醬仲好味3. Tacos 配烤西冷牛肉經典墨西哥玉米餅,入面配料有牛油果醬,豆蓉,菜絲,紅椒,粟米,酸忌廉,另外有鮮蕃茄醬。牛肉好味😋😋4. 芝士焗招牌玉米薄脆其實同Tacos嘅配料差唔多,不過呢個我地揀咗烤雞肉絲。雞肉絲有啲太乾,玉米要即上即食,否則豆蓉同牛肉果蓉會令到玉米片「林」咗,無咁好食5. 牛油果奶昔奶味略嫌搶過咗牛油果嘅味道,不過好解辣**店內有1-7辣度嘅辣醬俾客人試,食得辣嘅可以試下,全部都係好特別嘅辣醬,唔係周圍都有架
1. 墨式香炸雞翼(配蜜糖汁)
炸得唔錯,本身已有調味,辣辣地,其實都唔使點蜜糖都好食

2. 巴馬臣芝士烤香腸

3. Tacos 配烤西冷牛肉

4. 芝士焗招牌玉米薄脆

5. 牛油果奶昔
奶味略嫌搶過咗牛油果嘅味道,不過好解辣

2020-06-10 58 瀏覽
有次去呢橦工廈食台灣野,見到走廊嘅盡頭有一大棵仙人掌,於是走咗過去睇,發現呢間墨西哥菜幾吸引,今次就黎試下啦~入面有好多墨西哥風格嘅佈置,好有風味呀!油醋汁大蝦芒果沙律($138)呢個沙律上面有四隻大蝦,大隻之餘仲好爽好鮮甜,又唔會開邊呃你秤,勁抵!仲有好多好甜嘅芒果粒,超正呀!嫩雞肉鐵板燒($128)講明嫩得黎又真係好嫩,一啲都唔乾,配上嘅Guacamole又Smooth又香,挖到乾乾淨淨先心足呀!
有次去呢橦工廈食台灣野,
見到走廊嘅盡頭有一大棵仙人掌,
於是走咗過去睇,發現呢間墨西哥菜幾吸引,
今次就黎試下啦~
入面有好多墨西哥風格嘅佈置,好有風味呀!

油醋汁大蝦芒果沙律($138)
呢個沙律上面有四隻大蝦,
大隻之餘仲好爽好鮮甜,
又唔會開邊呃你秤,勁抵!
仲有好多好甜嘅芒果粒,
超正呀!

嫩雞肉鐵板燒($128)
講明嫩得黎又真係好嫩,
一啲都唔乾,
配上嘅Guacamole又Smooth又香,
挖到乾乾淨淨先心足呀!