2021-08-15
之前見到旺角店好多人等位,心諗下次一定要去試下。琴晚去到話冇book位要等,會超過1個鐘。點知最後要等到2個幾鐘,心諗要2個鐘咁耐又唔講聲...都算。坐低張枱又高張櫈又高唔舒服,叫杯水又要等。幾個人叫左韓式芝士炒雞,望落真係好似幾得。個waitress會幫手炒埋先,又係照舊黑晒面😑。認真乜咁樣煮個雞好食咩?我淨係食到辣同甜,冇雞味一堆濕既粉加芝士炒埋一齊,好食? 之前都食過類似既但中間係鐵板燒還可以,佢呢個整法over晒食甜芝士咁,真係好食?😧😧個蛋煮到熟晒,失敗。煎海鮮餅d油係不合理地多,海鮮冇味又係辣加甜,好食? 唯一可取係紫菜飯團,終於食到紫菜味😂。環顧四週都係女仔,終於明白點解咁多人等,裝修有韓劇feel又星星又暗暗地……食店都係focus番食物質素好,其他野都係襯托黎啫,唔係咩?食完番屋企個胃滯左成日食唔落野,真係冇下次😣😣
食完番屋企個胃滯左成日食唔落野,真係冇下次😣😣