2020-09-28
【 任食韓式燒肉📍🇭🇰】📍 Tai Po, Hong Kong 🙆♀️ 突然間想食燒肉... 途經大埔又見肚餓, 就決定試下呢間任食燒肉 🥩🍗🐂 弘大燒肉任食 (肉類+熟食+一杯雪糕) 💰HK$238 + 10% 服務費🕢 限時兩小時🍻 +每人HK$40 罐裝飲品及生啤任飲 💬 唔好對任食有咩太大嘅期望, 就唔會失望😂 佢首先會放一條大豬腩肉畀你燒, 希望你食完都已經飽咗一半🤪 跟住自動嚟個牛肉拼盤🥩 望落去就幾靚嘅, 食落冇特別驚喜, 牛味唔重~ 其他嘢就可以剔紙自己再叫, 包埋有啲韓式熟食 (例如炸雞, 石鍋飯, 炒粉絲) 🍜 真露蜆湯幾好食👍🏼 🔍 服務方面, 企近門口嗰位金色頭髮男侍應超冇禮貌‼️完全冇交帶, 又悔氣 🤦♀️ 之後見我哋有不滿,就有個好禮貌嘅店員過嚟follow up。。。👉🏼 以呢個價錢嚟講, 就算抵食嘅‼️大胃王一定番到本🤪星期六, 五點鐘入座🤣所以唔使等位, 走嗰陣七點鐘就見到有人等緊位啦😃============
📍 Tai Po, Hong Kong
🐂 弘大燒肉任食 (肉類+熟食+一杯雪糕)
💰HK$238 + 10% 服務費
🕢 限時兩小時
🍻 +每人HK$40 罐裝飲品及生啤任飲
真露蜆湯
雞肉韓式石鍋飯
👉🏼 以呢個價錢嚟講, 就算抵食嘅‼️大胃王一定番到本🤪
Soft Drinks
============