2020-09-28
勁耐冇食韓燒,當然要揀間有質素既先可以令我滿足。其實香港食韓燒都幾貴,要食得開心就唔可以就住就住,呢間又係任食,而食物質素都好高既OPPA燒肉就成為我NO1既選擇啦!江南海鮮燒肉放題盛惠$368一位,就咁睇好似唔算好平,但可以任食和牛、海鮮、韓式料理、各款酒水,真係唔明點解可以咁抵食!首先會上一碟和牛拼盤,鹿兒島和牛、黑毛和牛、澳洲和牛都有。全部都好好食,其中再encore左既係鹿兒島牛柳粒同黑毛和牛三角腩!和牛雪花都算平均,入口油脂融化再口中,加上濃郁既牛味,超級好食吖!牛舌都好好食,燒完爽口彈牙唔會韌!呢個和牛拼盤唔夠食唔洗擔心,係餐牌紙都可以任叫架,真係超豪~除左和牛拼盤,仲會有碟海鮮拼盤深海虎蝦、大扇貝、鮑魚,海鮮好新鮮好大隻,全部都好鮮甜!不過呢碟海鮮就唔可以再叫啦,之後可以叫普通蝦、魷魚等等。除左燒肉,我地仲叫左好多款韓式料理,炒粉絲、水冷面、炸雞,全部都有出面韓國餐廳既水準。食韓燒點少得酒!呢度生啤、紅白酒、燒酒、罐裝啤都可以任飲!OMG!飲兩杯都已經抵返我都唔執輸全部叫左一杯黎試下~最推薦係麒麟生啤,油香十足既燒肉配上爽口既啤酒,超爽!最後仲有雪糕 ,好滿足!
最後仲有雪糕 ,好滿足!