2021-08-24
☆ 𝙊𝙈𝙂 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G23A號舖坐低先比2個前菜仔你,韓式個d醃青瓜蘿蔔同大豆芽菜個d,都ok喎,平時我唔食架,不過呢個唔濃味所以我ok。✦ Pizza包黃油雞見佢幾得意所以叫黎試下,都有驚喜嘅,唔係得意咁簡單,都幾好食,雞嘅肉質嫩滑,批邊都好食,有d似麵包(〃ω〃)另外佢仲有3隻醬汁比你揀黎點雞,不過我覺得就咁食已經ok,美中不足就係隻雞近骨位厚肉嘅位置有d生,不過又未生到唔可以接受個隻,整體其實ok嘅。✦ 芝士鍋3重奏12件單骨雞翼,有3隻味,分別係惹味燒烤醬、韓式甜辣醬同埋蜜糖芥茉籽,雞翼夠脆,味道好濃,我係咁將d芝士點個pizza邊黎食XD✦ 唐揚尤魚圈正常發揮,無肉還肉炸粉還炸粉。
✦ Pizza包黃油雞
✦ 芝士鍋3重奏
✦ 唐揚尤魚圈
正常發揮,無肉還肉炸粉還炸粉。