2023-02-09
「 𝗧𝗞𝗢 • 𝗢𝗰𝗶𝗼 」今日去咗位於將軍澳嘅餐廳Ocio 餐廳好寬敞坐得好舒服 同朋友嚟傾下計係唔錯嘅選擇🥰佢地嘅選擇都好多 而甜品又點少得呢 餐牌有多款甜品選擇🍰😍🫕餐湯南瓜湯午餐有埋餐湯 酸酸甜甜 飲完好開胃🥩𝐂𝐡𝐚𝐫𝐜𝐨𝐚𝐥 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐓𝐨𝐳 𝐔.𝐒 𝐒𝐢𝐫𝐥𝐨𝐢𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 炭燒7安士美國牛西冷配薯條 我地嗌咗7成熟 西冷燒得好香口 就算7成熟都係唔會韌仲juicy嘅 肥肥地側面食得更滋味😋整體肉質都唔錯 性價比好高 而薯條好脆口而不油👍🏻🐠𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐅𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐚𝐬𝐡𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨𝐞𝐬 香煎石班柳伴薯蓉香草忌廉汁 呢個石班柳幾唔錯 肉質厚實而嫩滑 啖啖肉又無骨食得好滋味配埋底下嘅薯蓉好夾 魚皮煎得好香口🧇朱古力布朗尼窩夫四塊邪惡朱古力窩夫 烤得好香脆表面加咗朱古力醬 少甜食得好舒服可以食得哂太好味😋窩夫配朱古力雪糕同朱古力bownie 令整體朱古力味道更濃 必點甜品
🫕餐湯南瓜湯
午餐有埋餐湯 酸酸甜甜 飲完好開胃