2022-08-23
本身只係打算去旺角Top商場睇月亮頭,行行竟然發現到Lee間好玩味有趣既fusion 菜餐廳😉入面裝修好特別,好多唔同風格既飾品同擺設都會有,但就覺得好和諧✨大家去左就會明白我點解咁講gala😉◽冬陰功大蝦比薩🍕🦐$138非常之香, 每一啖都會食到濃濃嘅冬陰功味, 薯蓉好滑, 加埋蕃茄仔就會有啲酸甜嘅感覺,令到個pizza食落唔會膩👍 不過可惜嘅係佢有少少淋唔夠脆😗◽ 泰式烤魚 🐟🍃$198好驚喜, 入面有兩塊好厚肉嘅魚,好滑, 佢係用班蘭葉,香蕉葉同埋檸檬葉包住嚟燒, 食落啲魚呢會有啲香葉嘅味道, 連埋奶香嘅泰式醬汁一齊食,一流👍◽ 人人都嗌嘅啖啖蟹肉擔擔飯 $138叫得呢個名咁一定要嗌下啦 , 一送到嚟嘅時候就聞到超級香嘅花生味, 完全係擔擔麵嘅醬, 蟹肉都好多,好食👍😋◽ 芒果糯米蛋糕 $78外層係甜甜酸酸嘅芒果mousse cake, 入面就係好香椰奶味嘅糯米, 好特別👍😋◽ 如我沒有窩夫我會很寂寞$118叫咗朱古力芝士奶蓋oreo碎麻薯味,嗯~其實就普通,一般,整得唔係好脆,但就幾有咬口😗
◽冬陰功大蝦比薩🍕🦐$138
◽ 泰式烤魚 🐟🍃$198