2019-03-02
小弟我呢就有個親戚係美國嚟咗香港,咁呢佢就好鬼鍾意食炸雞嘅,咁又冇理由帶佢去啲美國都好多分店嘅炸雞舖架嘛,咁所以呢就帶咗佢去呢間韓式炸雞舖,其實呢我之前都有食過,覺得都真係幾好食,所以先帶佢嚟。咁黎得炸雞舖就一定要叫炸雞㗎啦,咁佢可以combo咁叫嘅,即係一碟入邊有兩款唔同味道嘅炸雞。我就揀咗佢哋甜辣炸雞同埋蒜香醬油無骨炸雞,首先講吓個甜辣炸雞啦,咁都係皮好脆嘅,個味道呢個醬呢甜甜地辣辣地咁,入邊啲炸雞肉好嫩滑juicy,超好食!個蒜香醬油炸雞呢,個皮一樣咁脆,但係佢就有一種蒜同醬油嘅香味,少少鹹,入邊d雞肉都係好嫩同多汁,真係好正!跟住落嚟呢就呢個牛肉pizza,佢個餅皮呢就同普通Pizza唔同啦,有一種好特別嘅感覺,比較煙靭,而啲芝士嘅絲都可以拉到好長,牛肉都有一種好香濃嘅牛肉味。都唔錯幾好食。脆炸紫菜蝦卷,er好老實講呢個就比較一般,因為呢佢個蝦其實唔係好脆,個壽司卷呢又比較容易散,蝦就冇乜鮮味,如果個卷可以實少少同d蝦可以脆d就好啦。咁總括嚟講其實都唔錯嘅呢間,d炸雞都真係幾好食,三個人食平均每人二百零蚊,同埋啲雞有呢個質素,都算係咁。