Tea
2018-01-14 273 瀏覽
星期六嘅工廠想食tea,唔係有好多間可以揀,係網上見到它,食評好似唔錯就諗住試一試。點估可能係星期六,沒有網上見到嘅menu,唔可以潮聖一下食評家一致推介嘅食物。不過Menu上嘅食物都好豐富,叫了幾個試吓,好在都唔差,都好好味。好似個牛油果牛舌咁,真係想再叫多個食。不過果幾杯shake就真係留留地,加埋晒d餅呀,蛋糕之類.....總知就比佢個名欺騙咗,仲要勁貴!最後如果連星期六日都有平日果份menu就好了
最後如果連星期六日都有平日果份menu就好了
2018-01-05 329 瀏覽
星期二的下午,相約兩位美女一齊聚餐。選擇了觀塘區,就想說方便飽肚後行街街。先來個香草麵包,應該說自己也餓了,好吃……我們分別点了,牛扒,豬排及意粉。份量夠,材料新鮮,煮法,好味,夠味,我們不算是食家,滿足就夠了。味覺已經非常滿意。座著就聊到不知時日,想說的就是店裏面太好坐了。有落地大玻璃,光線夠,環境舒適。視覺也沒有令人失望。員工服務也不錯,我們也說是真的坐上了好一段時間,也沒有無時無刻過來打擾,令人很放鬆的偷閒下,真的是一個不錯的地方。推……推……推……

先來個香草麵包
,應該說自己也餓了,好吃……

我們分別点了,牛扒,豬排及意粉。份量夠,材料新鮮,煮法
,好味,夠味,我們不算是食家,滿足就夠了。

味覺已經非常滿意。

視覺也沒有令人失望。

,真的是一個不錯的地方。推……推……推……
2017-12-13 369 瀏覽
與朋友來觀塘聚一聚,因為怕多人也有預先BOOK枱。我們星期三晚來吃,到達時7時多,也還未滿座。在找餐廳時看到了有漢堡薯條和蝦意粉也很吸引最後點了: 水牛芝士雞翼(5隻)、燒雞肉大啡菇漢堡、炸薯條、燒美國肉眼扒(7成熟)+薯條、白酒蝦意粉還有三杯飲品(Mocktail)。首先來了餐包配黑醋.之後來了飲品左下是: blueberry mint, 右下的是blueberry orange, 上面的忘了是什麼.本人喝的是右下:blueberry orange有氣的橙汁, 加了有藍莓, 味道也很清新.水牛芝士雞翼(5隻) $68我沒有點後面的醬, 因為本身雞翼也有醬汁, 也很美味.燒美國肉眼扒(7成熟)+薯條 $248肉質也煮得很好, 很嫩口白酒蝦意粉 $128有點辣辣的.還有此腿, 小蝦粒挺惹味燒雞肉大啡菇漢堡、炸薯條 $128菇和雞配搭很好, 味道很特出, 薯條很好吃這裡的薯條真的很好吃脆脆熱熱的
與朋友來觀塘聚一聚,因為怕多人也有預先BOOK枱。
我們星期三晚來吃,到達時7時多,也還未滿座。

在找餐廳時看到了有漢堡薯條和蝦意粉也很吸引

首先來了餐包配黑醋.

之後來了飲品
飲品

本人喝的是右下:blueberry orange
有氣的橙汁, 加了有藍莓, 味道也很清新.

水牛芝士雞翼(5隻) $68
水牛芝士雞翼(5隻)
我沒有點後面的醬, 因為本身雞翼也有醬汁, 也很美味.

燒美國肉眼扒(7成熟)+薯條 $248
燒美國肉眼扒+薯條
肉質也煮得很好, 很嫩口

白酒蝦意粉 $128
白酒蝦意粉

有點辣辣的.
還有此腿, 小蝦粒挺惹味

燒雞肉大啡菇漢堡、炸薯條 $128
燒雞肉大啡菇漢堡、炸薯條
菇和雞配搭很好, 味道很特出, 薯條很好吃
這裡的薯條真的很好吃
脆脆熱熱的
2017-12-06
白酒蝦意粉
燒雞肉大啡菇漢堡、炸薯條
2017-12-08 389 瀏覽
呢日由朝早到2點幾都無食過嘢落肚,完成任務嘅一刻肚餓到爆,醒起呢間其實都想食好耐,就決定嚟呢樹食啦。下午茶平好多,而且唔係hea,係真係一個lunch嘅份量,樣樣都想食,唔知食得邊個。。。平日嘅下午茶唔多人,而且客人一般坐哂係梳化位,還好。決定對自己好啲,叫咗漢堡($58)呢個價錢係好抵食!佢係勁厚嘅雞肉,煮得剛剛好。薯條又係勁好味,最愛粗薯。佢有bbq汁係上面,唔會好淡。啲菜完全無平時食嘅苦澀味,成件事係ok。係個麵包焗燶左小小,就淨小小啦。加左15元轉latte,用茶餐廳嘅奶茶膠杯出都幾得意,有啲唔match。是日忙裡偷閒係80大元,尚可接受嘅。

平日嘅下午茶唔多人,而且客人一般坐哂係梳化位,還好。

決定對自己好啲,叫咗漢堡($58)

是日忙裡偷閒係80大元,尚可接受嘅。
2017-11-30 329 瀏覽
少時候時常來觀塘,現在巳很少,男友一齊重遊觀塘區,順便Moreish & Malt覓食。氣氛浪漫,更添夢幻氣氛,二人套餐有頭盤、主菜、意粉及飲品。 (餐湯)入口好有feel,夠熱最正,香氣又出,實做得好,男友好喜歡的餐湯。(什菜沙津)估不到什菜沙津幾好食,再食一口什菜沙津爽口,忍不住食多了。食主菜時口感更佳,(美國肉眼扒配炸薯條) 肉眼扒七成熟,肉汁鎖在入面,口感嫰滑唔韌,薯條香脆,感覺不錯。(煙薰肉意粉,泡菜忌廉蛋黃汁) 洋蔥、蛋黃、泡菜、巴馬遜芝士,材料足,意粉香稔幼滑,特別美味。

氣氛浪漫,更添夢幻氣氛,二人套餐有頭盤、主菜、意粉及飲品。

2017-10-03
慶祝紀念
紀念日
2017-11-26 336 瀏覽
又再一次在觀塘工業區食野一行4個人一齊食生日飯叫左兩杯DRINKS, Classic Mojito, Margarita HHClassic Mojito個味比較新鮮酒味唔濃,好淡,似梳打水多D唔飲酒既朋友幫我飲晒Margarita HH, 酒味重好多不過唔好飲Snack Platter ($148)我覺得小食盤拼唔錯有幾款醬,有牛油果醬, 水牛芝士...個餅都好食Truffle Fries ($58)黑松露薯條味道幾濃郁,好香,加上新鮮炸好熱辣辣好好食大家好中意~Baby Ribs( $198)可能之前食得太多間會有比較既,所以我覺得肉質無甘腍身最好食,應該要肉嫩,肉唔癡骨而依間個肉質較硬~有進步空間另外我地仲叫左個Seafood risottoRisotto較濕,味道好咸口感一般而服務方面, 你不會想到會有送錯餐的情況出現第一次我都算了,應該有少少錯沒什麼所謂但有第二次,我們真心傻眼
又再一次在觀塘工業區食野一行4個人一齊食生日飯

Classic Mojito個味比較新鮮
酒味唔濃,好淡,似梳打水多D
唔飲酒既朋友幫我飲晒
Margarita HH, 酒味重好多
不過唔好飲

Snack Platter ($148)
我覺得小食盤拼唔錯
有幾款醬,有牛油果醬, 水牛芝士...
個餅都好食

Truffle Fries ($58)
黑松露薯條
味道幾濃郁,好香,加上新鮮炸好
熱辣辣好好食
大家好中意~

Baby Ribs( $198)
可能之前食得太多間
會有比較既,所以我覺得肉質無甘腍身
最好食,應該要肉嫩,肉唔癡骨
而依間個肉質較硬~

有進步空間

另外我地仲叫左個Seafood risotto
Risotto較濕,味道好咸
口感一般

而服務方面, 你不會想到會有送錯餐的情況出現
第一次我都算了,應該有少少錯
沒什麼所謂
但有第二次,我們真心傻眼
2017-11-25 320 瀏覽
約左好耐嘅舊同事聚會!改期再改期!終於齊人!由同事變朋友係好難得架!大家各散東西都仲keep到!要一直keep住!因為聚舊嘛!所以要搵個不限時嘅地方!朋友話呢間唔錯!所以今晚就係呢到啦!由amp行過去大概5-10分鐘!都易去嘅!大家都唔餓!所以叫得唔多!烤豬腩肉,食落唔會感覺太油!豬鞍配mac and cheese豬鞍都幾大件,唔會鞋口!但無咩味!Mac and cheese 好食。另外再叫多左個!肉眼扒配沙律肉眼味道都係一般。沙律菜酸酸,幾開胃!蟹肉雲吞蕃茄雜菌意粉,味道帶蒜香!意粉亦煮得岩岩好!唔會過淋!但略嫌油左少少!燒粟米薯條Mac and cheese ,芝士控好滿意!大份水牛雞亦(10隻)我麻麻地水牛。但朋友覺得好食!雞亦皮脆脆地!水牛汁帶微辣!唔食得辣嘅人都可以一食。心太軟埋單$1133Ummm...樣樣都唔差嘅!但又唔算好好食。無咩特別!反而餐前嘅香草包,幾唔錯喎!包好軟熟,香草味好夠,仲有啲蕃茹乾!Encore左一轉。餐廳氣氛ok嘅!想傾下計係個唔錯嘅地方!
約左好耐嘅舊同事聚會!
改期再改期!
終於齊人!

由同事變朋友係好難得架!
大家各散東西都仲keep到!
要一直keep住!

因為聚舊嘛!
所以要搵個不限時嘅地方!
朋友話呢間唔錯!
所以今晚就係呢到啦!
由amp行過去大概5-10分鐘!
都易去嘅!

大家都唔餓!
所以叫得唔多!

烤豬腩肉,食落唔會感覺太油!

豬鞍配mac and cheese
豬鞍都幾大件,唔會鞋口!但無咩味!
Mac and cheese 好食。另外再叫多左個!

肉眼扒配沙律
肉眼味道都係一般。
沙律菜酸酸,幾開胃!

蟹肉雲吞

蕃茄雜菌意粉,味道帶蒜香!
意粉亦煮得岩岩好!唔會過淋!
但略嫌油左少少!

燒粟米
薯條
Mac and cheese ,芝士控好滿意!

大份水牛雞亦(10隻)
我麻麻地水牛。
但朋友覺得好食!
雞亦皮脆脆地!水牛汁帶微辣!
唔食得辣嘅人都可以一食。

心太軟

埋單$1133

Ummm...樣樣都唔差嘅!
但又唔算好好食。無咩特別!

反而餐前嘅香草包,幾唔錯喎!
包好軟熟,香草味好夠,仲有啲蕃茹乾!
Encore左一轉。

餐廳氣氛ok嘅!
想傾下計係個唔錯嘅地方!

2017-11-24 273 瀏覽
位於觀塘的 Moreish and Malt,中午幾旺幾熱鬧,其實幾噪。午餐款式一般,整體味道不過不失。Lunch set 選了煙三文魚凱撒沙律 + 檸檬牛油汁意大利腸肉粒燴豆蜆殻粉。煙三文魚沙律:比想像中大碗,三文魚份量微小但蔬菜多,三文魚被切成魚絲來撈沙律,再加醬汁,味道清爽。檸檬牛油汁意大利腸肉粒燴豆蜆殻粉:蜆殻粉份量都不小,要連汁一起吃。酸酸甜甜,帶少許鹹牛肉味的醬汁,混入蜆殻裏面,感覺有點像吃意大利雲吞般。雖然沒有那種非常好味的感覺,但其實是非常OK。午餐味道整體不過不失, 不算一流,但也不差。但$95元再加一,那就mark up 得太多了。上一次也試過燒豬扒餐,大概$120左右,吃入口的質素和味道,跟對面大家樂鐵板餐不相伯仲,價錢也許貴了點。

2017-11-13 6289 瀏覽
近年,觀塘多了不少種類的餐廳,由其在工廠區更多選擇,所以我們都常常到觀塘區尋找美食。在Openrice 瀏覽一下食評,發現這間「Moreish & Malt」感覺不錯,於是我們亦來一試。餐廳的裝潢挺有氣氛,燈光不刺眼但能提供足夠的照明。我最愛天花的球形吊燈,有點像月亮的感覺甫落座,店員先為我們送上餐前麵包和橄欖醬,為剛下班的我們填填肚。「Moreish & Malt」供應頗多種類的飲品,而愛好沙冰的我選擇了這杯Deep Frozen ($68)。沙冰打得挺幼細,每口都可品嚐到莓果的香氣,微酸的清香味道相當醒胃。牛油果在近年大行其道,熱愛牛油果的朋友二話不說點了一份牛油果三文魚子蟹肉脆餅($78)。脆餅的質感屬於薄身,香脆帶點油份;蟹肉細滑清香,伴隨牛油果的軟滑口感。作為餐前小食,這份脆餅亦是合格。多人聚會時,相信小食拼盤是一個較貼心的選擇,可以滿足不同人的口味,又可每樣淺嚐一下。這份小食拼盤($148)提供了水牛城辣雞翼、墨西哥芝士洋蔥餡餅和吉列炸蝦。我最愛的是墨西哥芝士洋蔥餡餅,其外皮烤至酥脆,內裡的餡料軟滑與外皮的口感相映成趣。只是烤焗的時間有點長,令到外層有微微烤焦的狀況,所幸尚

我最愛的是墨西哥芝士洋蔥餡餅,其外皮烤至酥脆,內裡的餡料軟滑與外皮的口感相映成趣。只是烤焗的時間有點長,令到外層有微微烤焦的狀況,所幸尚可接受。

水牛城辣雞翼是較創新的食物,外層澆上美味醬汁。隨著雞翼被咬開,醬汁亦滲入雞肉,同時能品嚐香辣味道和雞肉鮮味。

吉列炸蝦表現平穩,炸粉不算太多,蝦肉挺軟身,口感不錯。

米飯是「飯桶」朋友的主糧,今晚的選擇是什錦海鮮意大利飯($138)。

意大利飯微硬的口感一直深得我心,配上濃稠的醬汁,令飯香更出色。豐富的配料亦是加分關鍵,大顆的帶子是這碟意大利飯的招牌,軟滑又鮮味的味道令意大利飯生色不少;芝士薄片相當吸引,氣味香濃;三文魚子的魚油濃厚新鮮,非常惹味。

肉類是我們在晚餐不可或缺的一環,所以我們先點了一份燒日本穀飼有骨豬鞍($218)配炸薯條。

豬鞍的肉質厚實鮮味,很有咬口;豬肉的香氣相當濃郁,為整件豬鞍生色不少。同時肉的份量為多,骨只佔小量,更覺抵食。

炸薯條熱度十足,放置一段時間亦能保持香脆口感,每條薯條都屬厚身,口感十足。

我們點了另一份主菜,就是燒美國肉眼排(10安士)($248)配焗芝士通心粉。

牛排大大塊很吸引,外層燒成漂亮的網紋,牛香撲鼻。

牛肉軟稔不難咬,油脂提升了牛肉的香味,令肉味更豐富。若想味道更豐富,可沾上配有的燒汁,更覺惹味。

一般來說,牛排餐多是可選配薯菜、意粉和飯,但在「Moreish & Malt」有較新鮮的配搭,可以選配焗芝士通心粉,愛新鮮的我亦點了一份,比起薯菜和意粉的配搭更覺美味和飽肚呢。

這份焗芝士通心粉味道不錯,表面配有煙肉碎,增添了脆脆的口感。芝士經過烤焗後香味更突出,質感濃稠,和通心粉拌在一起享用亦不單調。

吃過晚飯後,我們還意猶未盡,所以每人點多一杯飲品繼續聊聊天。這杯Choco Milk($58)奶味香濃,更有大量的朱古力醬在杯底,建議先攪拌再喝,才可以嘗到濃濃的朱古力香。
2017-10-27 5036 瀏覽
是年的生日飯,乃由小弟發板決定要來這裡的....美國菜,於我而言主要內容一定要三件物事才對勁 ---- 蟹餅、漢堡以及扒類,缺一不可....今天,當然三種全部都叫齊了。多肉少菜的一餐,小友和我自然高興到極。近排食得太清,趁著大日子來乘機放縱一下,感覺實在比偷情更妙....今天點的所謂蟹餅,實際並不是那種將蟹肉加粉後炸成一團的louisiana crab cake,而是在脆片上加上鮮拆蟹肉、ikura以及牛油果醬,感覺上更見精緻,味道的層次亦豐富得多....蟹肉鮮甜;魚籽鹹鮮脆卜卜;加上牛油果的creamy及粟米片之脆,整個組合合起來給人一種很mouthful的感覺,讓太太差些忍不住要叫多碟安哥....接下來的burger,命名為"Madness Burger"。一聽,就知是包羅萬有,乜料都落齊的大堆頭之作....未吃之先先摸一下包身....夠熱,印象分已加了不少....不顧儀態大口食大口咬才是吃漢堡的王道。甚麼拿刀叉....簡直荒謬....六安士的牛肉,入口充滿肉香及juicy。看見及感覺到肉汁從手縫隙中漏出,暢快....除了beef patty外,舖面還有一堆醃得味甜,有點經焦糖化過
是年的生日飯,乃由小弟發板決定要來這裡的....

未吃之先先摸一下包身....夠熱,印象分已加了不少....

除了beef patty外,舖面還有一堆醃得味甜,有點經焦糖化過的肉絲,無論在口感以至味道都與patty截然不同....

Side dish除了有慣常的好拍檔,炸得金黃內糯脆的薯條以外,還有經炒過後香氣更上一層樓的雜菇。這對一向愛菇如命的小友來講,這個才算是主菜呢....

聽聞牛扒是此店的拿手菜,但犬兒不能吃牛,所以就遷就了他,轉點了日本穀飼豬鞍扒....

日本的豬鞍扒,油花脂肪量比其他地方出產的多,咬下去豐腴滿具脂香,肉質軟嫩無渣又多汁,絕對是一等一的口福享受....

剛才甫一坐低,拿起餐牌想點菜時,太太已說要點dessert platter....正在懷疑平時少點菜的太太為什麼如斯熱心之時,當拼盤一上桌時,一切嘅謎底就已解開了....

很美妙的賣相。四款的甜食,儘管不是很fancy算是普通不花巧的種類,但味道卻相當好而功夫紥實 ---- new york cheese cake味豐厚但不膩人;檸檬mousse cake入口清爽不死酸,糕身軟綿;椰子蛋糕本身已有很重椰味,後洒上的大量椰絲也就令整塊東西椰蹤處處四散;泡芙外脆內軟,吉士打忌廉滑溜得不得了,好吃....

再次謝過太太的請客.....我深信,下次重臨時,輪到我請又有乜所謂
2017-10-14 417 瀏覽
本小姐於10月生日~朋友約我食生日飯 ~好貼心咁揀左觀塘一間西餐廳(本人是觀塘女工)~位置就唔近Apm 但唔難去'行5-10 mins 就到~位置都算ok 我地兩個人叫左一個前菜 、一個漢堡包再加一個卡幫尼亞意粉~味道ok其實呢度都幾適合放工來Happy Hour 因為個環境都幾relax同埋佢都有酒飲架鍾意佢個cake 可以寫埋字我既生日cake ~提早打去 佢就可以幫你寫寫字架啦~啲字都仲幾靚架味道幾好但肉就散左小小水牛城雞奕~辣辣地好惹味每張枱都有嘅餐前小食佢係蕃茄包嚟嘅~食落去好鬆軟唔錯唔錯佢係街鋪,認住佢嘅門面都幾易搵
本小姐於10月生日~朋友約我食生日飯 ~

鍾意佢個cake 可以寫埋字

生日可以叫佢寫埋字~

味道幾好但肉就散左小小
水牛城雞奕

水牛城雞奕~辣辣地好惹味

每張枱都有嘅餐前小食佢係蕃茄包嚟嘅~食落去好鬆軟唔錯唔錯

佢係街鋪,認住佢嘅門面都幾易搵
生日可以叫佢寫埋字~
水牛城雞奕
2017-10-13 415 瀏覽
一行三人約7:30pm到,餐廳內容人唔少, 以平日黎講生意好唔錯。我地叫左兩主菜、兩小食同三杯野飲。美國肉眼扒併芝士通粉: 雖然10oz但分量唔算多, 我地要7成熟,煮到岩岩好,有d似碳火烤煮出黎,味道好唔錯, 值得試。MM 經典牛肉漢堡併薯條:薯條分量好少, 少過之前睇其他食評嘅1/3, 牛肉漢堡普通size, 中間份漢堡好細塊, 而味道亦正常唔算出眾。三文魚子脆餅(4塊):味道唔錯幾好食, 但個人問題覺得腥左少少。墨西哥粟米片(牛肉碎味):雖然係普通小食,但呢度嘅牛肉、醬汁好充分, 整體黎講好食! 飲品(non-Alcohol): 一般

我地叫左兩主菜、兩小食同三杯野飲。

飲品(non-Alcohol): 一般

肉眼扒
肉眼扒
  • 美國肉眼扒
2017-10-04 405 瀏覽
Date: 30Sept約了朋友在觀塘tea,她介紹了這間餐廳,Tea time不設訂座,就早一點來。從apm行過來有點距離,還好天氣不算太熱很喜歡有整排的落地窗令陽光可以透進來(但又不是直射進來般刺眼),侍應剛好安排了我們坐窗邊的位置,yeah~美中不足是tea/ brunch menu的選擇太少,也許是因為自己還在戒口階段,加上朋友不吃魚類以外的肉類,整個menu能符合我們的需要的選擇只有2-3種。希望之後menu的選擇更廣闊就好了!↑其中一個點的是卡邦尼意粉,朋友撇開煙肉只吃意粉還是okay 的。而且醬汁味道很濃郁,蛋黃很creamy。煙肉最初吃起來很香口,但吃得多就發現很鹹了。但總的來說是好吃的!↑燒雞胸沙津,雞肉不算太「鞋」,有一點點的調味,不會像吃白烚雞肉般「寡」。反而生菜也許因為沙津汁所以吃著吃著就變「淋」了。↑跟餐的熱咖啡味道一般,不過欣賞他們配上的奶是熱的!整體來說還是值得一去的悠閒吃tea 的地方!
Date: 30Sept

↑跟餐的熱咖啡味道一般,不過欣賞他們配上的奶是熱的!

整體來說還是值得一去的悠閒吃tea 的地方!
2017-10-01 367 瀏覽
在觀塘工作了兩年多,常常經過這家餐廳,心裏都很想試一下,剛剛同事說想在這這裏吃散水飯,終於有機會試吓,這間餐廳不難找,就在巧明街變電站轉入去向前行就到。我們一行四人點了四個set lunch,前菜我們都點了薯仔湯,配上香草包,香草麵包上有粒蕃茄干,是我喜歡的口味,我點了個蘆筍黑松露闊麵,清淡得來又有濃濃的黑松露味道,口感不錯,同事分別點了蕃茄芝士肉腸蜆殼粉,醬汁有小小辣,芝士和肉腸的味道很夾,另外白酒牛油汁八爪魚椰菜仔意粉,八爪魚配椰菜菜仔感覺很新鮮耶,而薑汁酸辣很開胃,最後牛柳沙律視覺上很大份,但同事竟然可以把它全部吃下,應該味道也不錯吧。餐廳裝飾得靚而且坐得好舒服,服務態度都唔錯,下次可以再來啊。
在觀塘工作了兩年多,常常經過這家餐廳,心裏都很想試一下,
就在巧明街變電站轉入去向前行就到。

配上香草包,香草麵包上有粒蕃茄干,是我喜歡的口味,
我點了個蘆筍黑松露闊麵,清淡得來又有濃濃的黑松露味道,
口感不錯,同事分別點了蕃茄芝士肉腸蜆殼粉,醬汁有小小辣,
芝士和肉腸的味道很夾,另外白酒牛油汁八爪魚椰菜仔意粉,
但同事竟然可以把它全部吃下,應該味道也不錯吧。

2017-09-22
2017-09-24 322 瀏覽
今晚約左好耐無見朋友共進晚餐,想揾個地方坐耐D、慢慢傾吓計,選擇左這間美式餐廳,雖然有音樂嘈嘈地,但也可以由7pm坐至10pm,边食边傾計,好舒服、好開心、渡過一個愉快的Friday Night 服務員介紹這支紅酒、甜味不苦,好飲湯加小食不過,因為我遲左,朋友食住等,所以粟米片差不多無晒,但朋友話熱食時好好味咼肉眼扒加薯條,肉 Juicy 好味、薯條又脆服務員雖然好忙碌,但也會為我們介紹红酒及為我們拍照,服務態度好好、殷勤、親切期待下次再去 relax 一下

服務員介紹這支紅酒、甜味不苦,好飲

湯加小食

肉眼扒加薯條,肉 Juicy 好味、薯條又脆

期待下次再去 relax 一下
2017-09-22
5 分鐘 (堂食)
  • 美國肉眼扒