2022-04-29 40 瀏覽
🚩Monster Carbs旺角彌敦道688號旺角中心1樓FK1A1號舖#kiugor食漢堡 #kiugor食在旺角川式麻辣漢堡🍔原本睇餐牌覺得麻辣同漢堡應該唔夾 但好彩!!叫咗呢個推介口味 真係超級驚喜😍 作為嗜辣嘅人食到個漢堡有勁香嘅麻辣汁味 先發現原來辣嘅漢堡可以咁好食🤤🤤 唔單止個麻辣汁夠正宗 塊漢堡都攞滿分💯 辣汁完全冇搶走手打漢堡嘅味道 真係冇諗過配埋薄切青瓜 蕃茄 同埋芝士 成件事可以咁夾榛子朱古力西多士配雲呢拿雪糕🧇雖然餐牌叫迷你西多士 但其實三塊一啲都唔迷你😂 而且西多士中間夾滿榛子朱古力醬 配埋雪糕好好食👍冷泡白桃烏龍茶☕烏龍茶冇落糖 茶味好香濃 係手搖飲品店嘅質素❤️

🚩Monster Carbs

烏龍茶冇落糖 茶味好香濃 係手搖飲品店嘅質素❤️

2022-04-29
  • 川式麻辣漢堡
  • 冷泡白桃烏龍茶
由而家開始去旺中掃街都要留肚比呢間Burger小食店lu💁🏻‍♀️事關佢地嘅burger平靚正之餘 仲好足料飽肚!小店黎講質素都幾好😇—————🍔酸椰菜手撕豬漢堡✨漢堡望落就平平無奇~但食落先知足料由頭食到尾每一啖都食到肉🥹麵包輕輕烘過 少少脆口豬肉絲非常入味 而且都夠juicy!幾出色🐷酸椰菜唔似出面某d美式漢堡咁酸~所以唔會太搶風頭仲有生菜+少量沙律醬balance下 成個包唔覺得油膩😙食完有種岩岩好嘅飽肚感—————🧀雙重芝士煉奶脆皮年糕🫔見到年糕呢d煙韌野就想試😙仲要又脆皮又芝士拎到手仲熱 會見到表層嘅芝士熔緊 好吸引🤤年糕口感偏實淨 並唔係軟糯拉絲嗰種~外面有一層烤過嘅芝士包住 加d煉奶鹹甜夾雜但如果年糕入面都加少量芝士 味道會無咁單調🙌🏻除左burger~見仲有炸紫菜粉絲卷 churros 等等嘅小食 全部都幾抵食😀經過旺中都可以一試!

事關佢地嘅burger平靚正之餘 仲好足料飽肚!
小店黎講質素都幾好😇

—————

🧀雙重芝士煉奶脆皮年糕🫔
見到年糕呢d煙韌野就想試😙仲要又脆皮又芝士
拎到手仲熱 會見到表層嘅芝士熔緊 好吸引🤤
年糕口感偏實淨 並唔係軟糯拉絲嗰種~
外面有一層烤過嘅芝士包住 加d煉奶鹹甜夾雜
但如果年糕入面都加少量芝士 味道會無咁單調🙌🏻
雙重芝士煉奶脆皮年糕

經過旺中都可以一試!
雙重芝士煉奶脆皮年糕
之前去咗旺角中心掃街 順便買埋外賣返屋企食 呢一間餐廳之前都食過嘅 係一樓立食區 雖然冇2樓咁多嘢食 但係呢間之前食過都幾高質上次就淨係食咗小食冇食漢堡包🍔 佢哋嘅西班牙油條 同埋脆皮年糕 都覺得好好食 所以今次都專登返嚟再買 👧🏻 #feiching_foodie旺角 👦🏻🌟芝士煉奶脆皮年糕 $22上一次試過好好味所以今次都有encore 但係可能攞咗返到屋企隔咗一段時間先食面頭會開始有少少硬咗嘅感覺 如果下次再食我會揀喺嗰度即刻食因為上次食真係好好食 估唔到煉奶加年糕會咁夾 而且其他地方都冇見過🌟西班牙油條 $29呢一個係上次買嘅即叫即食 西班牙油條炸得非常之脆加埋雪糕 簡直係Perfect match🌟日式炭燒雞扒漢堡$35炭燒雞扒漢堡係佢哋嘅王牌產品 雞扒非常之入味 整體來講都唔錯🌟 BBQ芝士雞肉脆多士$28雞肉脆多士整體來講都中規中矩📌 Monster Carbs (旺角) @monster_carbs 旺角彌敦道688號旺角中心1樓FK1A1號舖🚇港鐵旺角站 D2出口 步行約1分鐘等候時間🕰 0 mins📍#旺角美食地區搜尋🔍 #feiching_foodie地方名#fe

👧🏻 #feiching_foodie旺角 👦🏻

🚇港鐵旺角站 D2出口 步行約1分鐘

等候時間🕰 0 mins
📍#旺角

美食地區搜尋🔍 #feiching_foodie地方名
#feichingfoodie #hkfoodie #hkeat #hkig #漢堡包 #外賣 #香港小食 #韓國年糕 #feiching_foodie旺角 #太子美食 #feiching_foodie太子 #旺角美食 #feiching_foodie旺角東 #旺角東美食
2022-04-26 29 瀏覽
旺中 Monster Carbs最近返工好忙, 忙到咩都唔想諗放Lunch去咗旺中行個圈行咗陣見到呢間burger shop靚仔店員好熱情問我想食咩?由於我真係唔想諗, 我直接同佢講: 「麻煩你幫我嗌一份你覺得最好食嘅餐比我呀。」店員反應有啲嚇親, 然後好快佢就問我食唔食得辣?川式麻辣漢堡 🌕🌕🌕🌕🌕包皮軟熟,Juice食落好重花椒味~~花椒一般都係配炒中菜估唔到放落漢堡都幾啱~ 毫無違和感秘製辣醬炒燒賣🌕🌕🌕🌕🌑口感係煙煙韌韌既燒賣~好惹味啱啱整完勁香~每粒燒賣都沾滿辣醬食辣既朋友值得一試自家製冷泡白桃烏龍🌕🌕🌕🌕🌗對於冷泡 我係無法抗拒的一扭開有淡淡白桃味~好舒服又清新凍飲超正!
旺中 Monster Carbs
最近返工好忙, 忙到咩都唔想諗
放Lunch去咗旺中行個圈
行咗陣見到呢間burger shop
靚仔店員好熱情問我想食咩?
店員反應有啲嚇親, 然後好快佢就問我食唔食得辣?

川式麻辣漢堡 🌕🌕🌕🌕🌕
包皮軟熟,Juice
食落好重花椒味~~
花椒一般都係配炒中菜
估唔到放落漢堡都幾啱~ 毫無違和感

秘製辣醬炒燒賣🌕🌕🌕🌕🌑
口感係煙煙韌韌既燒賣~
好惹味
啱啱整完勁香~
每粒燒賣都沾滿辣醬
食辣既朋友值得一試

自家製冷泡白桃烏龍🌕🌕🌕🌕🌗
對於冷泡 我係無法抗拒的
一扭開有淡淡白桃味~
好舒服又清新
凍飲超正!

{認真製作既漢堡店}ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ去完3樓 緊係拿拿聲落2樓落完扶手梯直行轉左就會見到有美食站立區今日依個位置有兩間必推 貴店位置係最出面 依間可以preorder 不過就會比起到店叫貴一蚊 今次好好彩無人排隊 咁就速戰速決啦但貴店係即點即製 所以製作需時落完就可以排隔離 而依間預左係試漢堡包 🍔所以無諗過 就叫最basic 㗎啦!店員好細心mark底左邊款打邊款 免得食錯😂蜜糖芥末芝士漢堡$29麵包拎起好鬆軟 連麵包都好認真咁煎過面同底一掀起有好多層好足料 啲芥末醬多到咇哂出嚟咬落去舊牛肉唔簿身幾juice 經典芝士漢堡 $29依款相對就簡單啲 無肉既 想食得輕盈啲可以試依款題外話 又係可以用消費劵( AlipayHK, 八達通)比起連鎖快餐店 大家幫襯小店啦 🤜🏼🤛🏼
{認真製作既漢堡店}

去完3樓 緊係拿拿聲落2樓
落完扶手梯直行轉左就會見到有美食站立區
今日依個位置有兩間必推 貴店位置係最出面
依間可以preorder 不過就會比起到店叫貴一蚊
今次好好彩無人排隊 咁就速戰速決啦
但貴店係即點即製 所以製作需時
落完就可以排隔離 而依間預左係試漢堡包 🍔
所以無諗過 就叫最basic 㗎啦!

店員好細心mark底左邊款打邊款 免得食錯😂

蜜糖芥末芝士漢堡$29

麵包拎起好鬆軟 連麵包都好認真咁煎過面同底
一掀起有好多層好足料 啲芥末醬多到咇哂出嚟
咬落去舊牛肉唔簿身幾juice

經典芝士漢堡 $29
依款相對就簡單啲 無肉既 想食得輕盈啲
可以試依款

題外話 又係可以用消費劵( AlipayHK, 八達通)
比起連鎖快餐店 大家幫襯小店啦 🤜🏼🤛🏼
2022-04-17
10 分鐘 (外賣自取)
  • 蜜糖芥末芝士漢堡
2022-04-17 19 瀏覽
旺中掃街日星期日1點幾黎到買野食,都未算好多人,雖然呢度嘅漢堡包好出名,但我因為唔想食咁飽,話晒仲有其他嘢想食,所以最後叫左另一款名物——-粉絲卷,味道選左醬燒牛肉 $24。店員有禮,仲可以用八達通付款。因為新鮮即炸,所以等咗一陣,都唔算好耐,份量吾細,都有7件,佢真係超熱超脆,食落卜卜聲,仲唔小心熱親個口,粉絲量多、軟熟,牛肉入味,切成條裝放入去。隔離仲有一堆椰菜絲俾你消滯,健康d🤣🤣🤣上面個燒汁甜甜的,幾惹味
旺中掃街日

醬燒牛肉粉絲卷

2022-04-17
醬燒牛肉粉絲卷
  • 醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷
呢間小店位於旺中1樓,同朋友行街買衫行到攰,黎呢到醫下肚先😋小店主打漢堡,有8款特色漢堡可以簡,唔夠喉仲可以加料:煙肉/芝士/煎蛋/漢堡肉!此外,炸紫菜粉絲卷都係人氣之選,一定要試埋呢個小食!😚🌟蜜糖芥末芝士漢堡 $29 🍔Burger都幾大個,材料有牛肉漢堡、芝士、生菜、蕃茄、青瓜,加$6煎蛋🍳,材料好豐富🤤,牛肉漢堡厚身,多汁夠嫩,最正係蜜糖芥末醬落左超多😍,雖然食到有d論盡,但個醬汁酸酸甜甜真係好開胃,愈食愈滋味😋🌟川式麻辣漢堡 $33 🍔材料有牛肉漢堡、芝士、生菜、蕃茄同青瓜,加左$6煙肉🥓,面包烤過,食落脆身,唔會太過淋,麻辣醬漢堡真係比較少食,鐘意食麻辣既朋友可以試下呢款包,食落香辣惹味,都幾過癮🤪🌟炸紫菜粉絲卷 (芝士鰻魚)$24即叫即炸既紫菜粉絲卷食落熱辣辣,食既時候要小心,唔好燙親🙈入面除左包左粉絲外,有4款餡可以簡,芝士鰻魚、吞拿魚、辣炒豬肉、醬燒牛肉。芝士鰻魚味道濃郁,口感特別,個人都幾鐘意呢款🤩📍Monster Carbs (旺角)旺角彌敦道688號旺角中心1樓FK1A1號舖

🌟蜜糖芥末芝士漢堡 $29 🍔

🌟川式麻辣漢堡 $33 🍔

🌟炸紫菜粉絲卷 (芝士鰻魚)$24

📍Monster Carbs (旺角)
2022-04-06 29 瀏覽
位於㕵角彌敦道688號旺角中心一樓的Monster Carbs,主打漢堡包及小食。小食店位於旺角中心內,旁邊也有不少小食店,可以一次過嘗試不同種類的小食。在櫃台點餐後,約等候十五分鐘,三款食物便製作完畢了。小店外有數張小桌子,供食客立食之用,即時享用新鮮熱辣的漢堡。川式麻辣漢堡 - $33朋友頗喜愛這款口味的漢堡,微辣的川式醬和整個漢堡頗為合襯,還有半溶化的芝士、爽脆的生菜。麵包也有輕輕烘過,頗為脆口,更加能聞到芝麻的香氣。吉列豬扒漢堡 - $37這款漢堡則是相對走日式風情的漢堡,最頂層是開胃的芝麻醬拌著生菜絲。第二層則是香脆的吉列豬扒,配上少許豬扒燒汁。豬扒不算十分Juicy,但仍是一款令人滿足的漢堡。炸紫菜粉絲卷 - 芝士鰻魚口味 - $22朋友笑說,這款小吃的造型有點像韓國的血腸,小吃的味道令筆者眼前一亮。輕輕咬開外層的紫菜皮,香口半溶的芝士和粉絲條令人相當滿足,鰻魚粒和面頭的照燒鰻魚醬也令粉絲卷的味道更豐富。

川式麻辣漢堡 - $33

吉列豬扒漢堡 - $37

炸紫菜粉絲卷 - 芝士鰻魚口味 - $22

2022-03-14
  • 川式麻辣漢堡
1K
2022-04-05 34 瀏覽
讀書果陣成日都會去旺中行街🤣🤣估唔到而家開左好多立食店,仲好多人棒場!今次就黎試下呢間burger店啦🤩🤩🍔韓式辣炒豬腩漢堡 $37✨正常size,呢個價錢相當抵食!!漢堡包烘得鬆軟,豬腩肉份量十足👍🏻👍🏻醃得好入味仲炒得好香!少少辣,入口juicy~~配埋泡菜一齊食,一啲都唔油膩🤤🤤加$6仲有隻太陽蛋添🍳🍳🌯醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷 $24✨之前去韓國都好鍾意食呢種粉絲卷❤️❤️外層有紫菜同薄炸衣,內裡就填滿牛肉粒同粉絲~~熱辣辣新鮮炸起,蘸少少醬汁食已經好正😍😍
讀書果陣成日都會去旺中行街🤣🤣

🍔韓式辣炒豬腩漢堡 $37✨
正常size,呢個價錢相當抵食!!
漢堡包烘得鬆軟,豬腩肉份量十足👍🏻👍🏻
醃得好入味仲炒得好香!少少辣,入口juicy~~
配埋泡菜一齊食,一啲都唔油膩🤤🤤
加$6仲有隻太陽蛋添🍳🍳

🌯醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷 $24✨
之前去韓國都好鍾意食呢種粉絲卷❤️❤️
外層有紫菜同薄炸衣,內裡就填滿牛肉粒同粉絲~~
熱辣辣新鮮炸起,蘸少少醬汁食已經好正😍😍
2022-04-02 45 瀏覽
旺角中心這邊的良心小店特別多,這間漢堡包店價廉物美,一個套餐只需幾十元便十分飽肚,還要即叫即製。店外有少量的堂食位置,不過外賣同樣不錯。現場不少人也點了西班牙油條Churros,下次要試一下。酸椰菜手撕豬漢堡 - $37夾著一層厚厚的手撕豬肉,帶有油脂與瘦肉,口感更加軟嫩,加上絲絲爽口的酸椰菜更開胃,再夾著生菜好清新。醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷 - $24濃郁的醬燒牛肉好惹味,夾著滿滿的粉絲好軟腍,整個外層炸得很鬆脆。冷泡白桃烏龍茶 +$10冷泡的烏龍茶苦澀度特別低,加入白桃味好甘甜。

酸椰菜手撕豬漢堡 - $37
醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷

醬燒牛肉炸紫菜粉絲卷 - $24
冷泡白桃烏龍茶

冷泡白桃烏龍茶 +$10
冷泡的烏龍茶苦澀度特別低,加入白桃味好甘甜。
2022-04-02
外賣自取
2022-04-01 34 瀏覽
# #旺角 @monster_carbs🤔究竟幾耐無去過旺角中心? 其實間唔中去行下就會發現到寶藏! 今次唔係衫褲鞋襪, 首飾或潮物分享, 而係分享食🤤! 以前旺角中心無嘢食, 而家 1/F 就有個全新食肆 Corner, 方便好多...唔再得撈冷麵一個選擇! 🛍Shopping 期間醫醫肚再血拼先夠精力啦......🍢勁好味秘製辣醬炒燒賣 $18/8粒, $25/12粒 ~ 第一次食炒燒賣, 果然係勁好味, 個秘製辣醬堅正! 唔係一味死辣, 少少甜口, 但唔會勁甜, 同個辣味好平衡, 重點係唔嗆喉! 燒賣厚實又大粒, 堅讚! 🍔酸椰菜手撕豬漢堡 $37 ~ 老闆推介! 包經鐵板煎過好香脆! 手撕豬肉份量滿滿, 唔會一口油, 味道調得不錯, 唔會乾柴, 好 Juicy! 配上大量酸椰菜, 有別於一般, 店家用上紫椰菜, 唔會勁酸, 剛剛好中和手撕豬的油膩感! 🍡雙重芝士煉奶脆皮年糕 $22 ~ 年糕一大片, 煎得外脆肉軟, 芝士咸咸香香的再配上香甜煉奶, 味道出奇哋配合! 😏😏又發現一個好地方!
# #旺角 @monster_carbs

🛍Shopping 期間醫醫肚再血拼先夠精力啦......

😏😏又發現一個好地方!
旺角中心旁邊雖然開了新的TOP商場,但仍然沒有減少來旺角中心的人流,仍然是香港年輕人的聚集地,裡面還有不少的特色食店,今次就吃了這間特別漢堡店!吉列豬扒漢堡(36元)這個是日式風味的漢堡,吉列豬扒炸得很香很脆內裡保留到不少肉汁,肉質很鬆化,而且配上日式炸豬扒醬汁和大量的椰菜和生菜,所以整體吃起來鹹鹹酸酸的,又有蔬菜的脆甜,整體味道挺不錯!而麵包是有烘過的,吃起來非常鬆軟!雙重芝士煉奶脆皮年糕(22元)3年糕經過煎香後再包裹上芝士,再煎香一次,最後再撒上煉奶,所以吃起來會感受到芝士的鹹香的味道,還有年糕的軟糯Q彈的口感,最後加上香甜奶香的煉奶更好的突出年糕的鹹香的口感!西班牙油條(29元)油條是即叫即炸的,吃起來非常酥脆,中間帶點軟軟的口感,牛油味道挺香,然後因為撒上了肉桂的砂糖,所以會多了一份香甜的味道,又有濃香的肉桂香味!因為我是外賣的,可以選擇8條,如不是的話,可以選擇6條配雪糕。

吉列豬扒漢堡(36元)
吉列豬扒漢堡

雙重芝士煉奶脆皮年糕(22元)3
雙重芝士煉奶脆皮年糕

西班牙油條(29元)
西班牙油條
2022-03-30
吉列豬扒漢堡
西班牙油條
2022-03-26 19 瀏覽
去了旺中購物,買完東西後便想掃街,一樓美食站有很多小店,不過疫情期間很多也暫停開放,剛好比我發現這一間漢堡包小店有開,價錢超親民,$40以下就有一款漢堡,味道也是相當獨特,另外小店還有買其他特別的小食所以面試了兩款小食😗💠韓式辣炒豬腩漢堡 🍔$37 + 🧀芝士$6 漢堡包皮烘烤得香脆軟熟,豬腩肉炒得香口,微辣又惹味帶有咸香,連生菜加包食會去除油膩感,被加上芝士更可豐富其口感😉💠炸紫菜粉絲卷 雙拼 $27 (吞拿魚+炭燒牛肉)因為想試兩款口味,所以叫了雙拼,1次滿足兩個願望🤣平時吃開的紫菜粉絲卷並沒有任何餡料,吞拿魚粉絲卷上面淋上沙律醬,入面包着的吞拿魚份量也很多,味道香濃🤩另外牛肉內外都有炭燒汁,牛肉香軟,香脆可口.💠雙重芝士煉奶年糕$22年糕有3款口味,當然個人偏愛芝士,所以叫了這款 .年糕大條,口感煙韌,芝士香味濃郁,配上煉奶味道也很夾👍🏻👏🏻🔹冷泡白桃烏龍茶 +$10店主自家製的烏龍茶,清香的烏龍茶味道,陣陣白桃的甜香味,飲落消濟又解渴😽

💠韓式辣炒豬腩漢堡 🍔$37 + 🧀芝士$6

💠炸紫菜粉絲卷 雙拼 $27 (吞拿魚+炭燒牛肉)

💠雙重芝士煉奶年糕$22

🔹冷泡白桃烏龍茶 +$10
外賣自取
2022-03-25 18 瀏覽
呢幾年旺角中心多咗好多小食店陪朋友行緊街嘅時候有啲肚餓,咁就過嚟食嘢醫下個肚。一樓立食area有漢堡店亦都有炸雞店,我哋就揀咗食漢堡~ 川式麻辣漢堡 - $33漢堡扒有青瓜蕃茄生菜加持,唔會乾爭爭,咬落去係有層次,醬汁嘅味道入口微微甜,之後嗰浸辣味就會湧上嚟!但係都唔算太辣同唔會嗆喉炸紫菜粉絲卷(芝士鰻魚)- $24沾咗炸粉,外邊炸到脆卜卜,包住嘅係軟林林又有啲煙銀嘅粉絲芝士同埋鰻魚,鰻魚醬汁惹味!白桃烏龍冷泡茶 食完熱氣野就梗係飲番啲解膩嘅嘢,有淡淡的桃味,飲完爽晒!可以揀立食又或者可以等外賣,自己鍾意新鮮熱辣,見唔係太多人當然係即刻食啦。絕對係值得支持嘅小店同埋佢哋都好多唔同嘅選擇,雞與牛都有!
呢幾年旺角中心多咗好多小食店

川式麻辣漢堡 - $33
川式麻辣漢堡

炸紫菜粉絲卷(芝士鰻魚)- $24

白桃烏龍冷泡茶
食完熱氣野就梗係飲番啲解膩嘅嘢,有淡淡的桃味,飲完爽晒!

絕對係值得支持嘅小店
同埋佢哋都好多唔同嘅選擇,雞與牛都有!
川式麻辣漢堡
2022-03-22 46 瀏覽
而家想掃街都會選擇係旺中,今次就試左依間漢堡店,又唔貴又多特別野簡😳分別有漢堡、炸紫菜粉絲卷、迷你西多士拼雪糕、西班牙油條、可樂餅、仲有炸蠔/香蕉/燒賣、年糕😍,炸蠔都係$15/3粒,平到笑🤣🤣。-💕 炸紫菜粉絲卷(芝士鰻魚) $24👅好味指數:8/10即叫即整,熱辣辣食既話真係好正炸得好脆口得黎乾身唔油膩☺️芝士、鰻魚同粉絲比例都係1:1:1味道平均,所以食落冇話邊個味偏重啲反而係口感層次好豐富😚正!-💕 蜜糖芥末芝士漢堡 $29👅好味指數:7/10成個漢堡都好Juicy,配料有生菜、蕃茄、青瓜落左好多醬汁,仲有半溶芝士,整體好重蜜糖芥末味!🍯味道偏甜,中意甜既可以試依個🤤!-💕 日式炭燒雞扒漢堡 $35👅好味指數:7.5/10依個都係落左好多醬汁好juicy!配料有洋蔥、生菜、蕃茄、青瓜,加左洋蔥,香左好多☺️醬汁味道酸酸甜甜,好惹味,雞扒肉嫩多汁👍🏻-環境:/10服務:9/10整體味道:7.5/10回頭率:7/10

💕 炸紫菜粉絲卷(芝士鰻魚) $24
👅好味指數:8/10
即叫即整,熱辣辣食既話真係好正
炸得好脆口得黎乾身唔油膩☺️
芝士、鰻魚同粉絲比例都係1:1:1
味道平均,所以食落冇話邊個味偏重啲
反而係口感層次好豐富😚正!

💕 蜜糖芥末芝士漢堡 $29
👅好味指數:7/10
成個漢堡都好Juicy,配料有生菜、蕃茄、青瓜
落左好多醬汁,仲有半溶芝士,
整體好重蜜糖芥末味!🍯
味道偏甜,中意甜既可以試依個🤤!

💕 日式炭燒雞扒漢堡 $35
👅好味指數:7.5/10
依個都係落左好多醬汁好juicy!
配料有洋蔥、生菜、蕃茄、青瓜,
加左洋蔥,香左好多☺️
醬汁味道酸酸甜甜,好惹味,雞扒肉嫩多汁👍🏻

環境:/10
服務:9/10
整體味道:7.5/10
回頭率:7/10
日式炭燒雞扒漢堡
蜜糖芥末芝士漢堡
2022-03-21
10 分鐘 (外賣自取)
日式炭燒雞扒漢堡
蜜糖芥末芝士漢堡