約了朋友在尖沙咀的曼聯餐廳吃Lunch, 其實我已經是第二次來到此餐廳吃Lunch了, 沒有訂位, 2:10pm到達目的地, , 想不到那曼聯女知客說第二輪的用餐時間是在2:45pm開始。Oh! 唯有和朋友們逛半個鐘後才上去用膳了。客人不是太多, 但餐廳氣氛不錯。Salad Bar 一位$68, Salad Bar + 主菜一位$92, 我們分別叫了一客Salad Bar及四客Salad Bar + 主菜 Share 來吃, 主菜有砵酒羊膝, 黑椒牛柳絲天使意粉, 帶子炒蛋白及酸甜排骨, 主菜份量不大, 五個人一起分享不是那麼足夠, 唯有吃多幾輪Salad Bar了。砵酒羊膝 : 羊膝沒有羶味, 對我來說反而不好吃, 喜歡吃羊的人會不抗拒羊的那種羶味, 但對不怎麼吃羊的人來說, 這個羊膝做得不錯。黑椒牛柳絲天使意粉 : 味道不覺怎樣出眾, 而且沒有太多牛柳絲, 份量超細, 對減肥的女仕來說還可以, 還好就是有Salad Bar 補救補救, 男仕們才能滿足而離開。帶子炒蛋白 : 一隻小小的帶子不可能分給五個人分享, 只有一人可品嚐得到, 味道就要問問她了, 只能吃到少許蛋白, 總括來說

砵酒羊膝
黑椒牛柳絲天使意粉
帶子炒蛋白 : 一隻小小的帶子不可能分給五個人分享, 只有一人可品嚐得到, 味道就要問問她了, 只能吃到少許蛋白, 總括來說, 味道話不出來。
帶子炒蛋白
酸甜排骨 : 每人分不到兩件, 不覺脆口, 味道還可以, 總覺得在西餐廳吃酸甜排骨還是怪怪的, 味道始終不及中菜酒家。
酸甜排骨
反而朋友們還是喜歡那Salad Bar, 不停加添, 有青豆蓉湯, 雜菜沙律, 麵包布甸, 生果有西瓜及哈蜜瓜, 還有木糠布甸等等, 我較喜歡木糠布甸, 對主菜失望的我們, 大家討論後還是覺得下次來此餐廳的時候, 還是Order Salad Bar 好了。
青豆蓉湯
雜菜沙律
雜菜沙律
木糠布甸
2011-04-30
木糠布甸
2011-05-04 3 瀏覽
在openrice買了優惠券,之前打了電話定5月1號的臺,沒有;於是改到5月3號。由於不是週末,所以店裡的人並不多,零零星星做了8-9桌。自助沙律吧品種還算豐富,有5-6種色拉可供挑選,仲有奶油cheese湯、麵包、甜品。三文魚色拉、牛肉色拉、cheese湯都好好味。主菜要了羊膝,可以選擇配飯或薯條;飯後還贈送飲料。不得不說內容真是出乎意料的豐富,waiters服務也勤快,態度很好。
隨便要了幾樣色拉,味道不錯
主菜要了羊膝配飯
2011-05-03
母親節
隨便要了幾樣色拉,味道不錯
主菜要了羊膝配飯
  • 三文魚色拉、牛肉色拉、奶油湯
2011-04-29 2 瀏覽
復活節假一開始, 我們便不用付錢玩了一個上午; 先自携隨行杯到Starbuck取免費咖啡, 再到LG影音室, 看3D製作的黎明新MV, 看完還有免費3D眼鏡送, 真係又食又拎!之後到“曼聯餐廳”食Bruch($50); 這又是團購的, 自助沙律、餐湯同甜品任食, 主菜3選1, 食足兩個半小時; 而且用料絕不欺場, 真係物超所值~~

2011-04-22
2011-04-26 11 瀏覽
本身並不是曼聯fans, 只是見到先前團購$50 一個semi buffet, 覺得好抵, 於是買來以備作family gathering 之用, 好過餐餐上茶樓。早成個月book 位, 訂位時waitress 話由於人數太多, 所以加開2:45 場次, 但我又唔想食2:45, 最終要再遲多幾日, 揀到25/4 (其實係waitress 幫我揀日子, 好helpful) 。我地早左兩三分鍾到達, 但佢話一定要等到12:00pm 先可以入座, 由於真係並非曼聯fans, 所以都冇乜意慾shopping 購物, 於是0係街度等, 好彩唔係太早到, 唔係有排等。到12:00pm 終於有得入座, 入到去唔會好興奮(唔係球迷麻~), 但環境都舒服, 乾淨, 座位亦不算逼, 感覺良好。Total 8 個人,主菜揀左紅酒燴羊膝 (好味, 又大件, 又夠"林"), 雪花牛天使麵(d 牛就唔覺有特別,但個angel hair少少辣都幾好味), 咕嚕肉(ok 丫, 比想像中好), 牛柳(要加$25, 呢個反而有點兒失色), 雞胸肉(都要加$25, 但呢個唔錯喎, 好味)buffet 部份喇, 有Tuna

buffet 部份喇, 有Tuna fish salad, 粟米, lobster salad, caeser salad(仲有芝士粉呀, 麵包呀, 煙肉粒任加), 薯仔salad, 螺絲粉, bread and pudding, 朱古力fountain 棉花糖, 西瓜, 哈密瓜, 麵包, tomato soup(呢個酸左少少), 用料新鮮0架, 母親大人仲話$50 淨係食個salad bar 都抵, 所以佢話呢餐好抵好抵, 連我老公都好難得咁讚我呢個係good choice~~

waiter 0既招呼真係幾好, 有禮, 有效率, 我地叫埋單時佢仲話我地唔駛俾錢可以就咁走, 但我地老實人麻, 明明有0的要加錢所以同佢講返。哥哥仔check 完之後埋黎收錢仲講句:"唔好意思" tim~~~

總括黎講, 抵食, 好食, 滿意!!
2011-04-25
2011-04-19 12 瀏覽
等左好耐,終於有時間同屋企人去我Fan Club 曼聯餐廳食個晚餐, 一入餐廳以感受現場環境氣氛一流,冇得頂,第一時間當然影相,然後order左幾樣,有七重天(Seven Heaven), Devil Kiss pizza, 奧脫福脆炸薯條, 蜆肉扁意粉 同埋Champion burger. 但食落極之失望, 咁既價錢實在太差喇!! 首先 奧脫福脆炸薯條, 好脆但好乾,乾到唔信,問waiter點解咁,答案好笑,佢話要點茄汁.我O哂嘴,叫佢換過,但換o既都係一樣,麥記都好食過佢, 七重天(Seven Heaven) 賣相very good,雞鎚用春卷皮包,入口面好脆,但雞肉冇味,要靠d 醬汁, 有雪藏味, Devil Kiss pizza 全晚最出色的,芝士味濃,餅底脆,好味. 蜆肉扁意粉,意粉軟硬適中,但蒜味很濃和較咸,一般,最後Champion burger,賣相ok,但食落去覺得triple O 既original burger 好食好多,可能冇牛肉唔夠juices,一般,總括環境一流,食物水準就一般
,叫佢換過,但換o既都係一樣,麥記都好食過佢
七重天(Seven Heaven)
Devil Kiss pizza
奧脫福脆炸薯條
蜆肉扁意粉
Champion burger
2011-04-17
Devil Kiss pizza
並不是足球迷,原先對曼聯餐廳是沒有興趣,無意中見到openrice有優惠,有任食龍蝦沙律,決定試一下!可能反應太過好,booking full 到等左成個幾月,終於今天可以試菜。訂位時問過位置在MTR的Isquare出口,上到地面,不知從那裡出發!coupon上竟然沒有地址,真是失敗,好彩我弟弟上個月去過,打電話才知道是樂道,就在隔離條街,終於搵到。在樓下的接待員要我等陣,左check右check,以為好多客人,上樓後才見到約有七成客左右。主菜我弟弟教落千祈唔好加錢點牛扒,所以兩人點了紅酒燴羊膝同人參燉牛肋骨, 兩個都好味!不過牛肋骨勝一籌,帶有一點甜味,人參味就無乜,50元的價錢也不會太高的要求!出去自助bar就真的很失望,D salad 一點都唔惦,睇落重好寒酸,D生果祇有西瓜好食,哈密瓜就祇得下半節,上半邊唔知用來做甚麼,賣相認真攪笑。人參牛肋骨好味道 羊膝的肉也不算鞋,份量好大,食不完呢!這個薯條我的朋友話好味!今天的餐湯是栗米湯,但一粒栗米都沒有,幸好在salad bar畢D番黎放落去!總括來講,$50是超值的,但是原價就不會再來!

人參牛肋骨好味道
羊膝的肉也不算鞋,份量好大,食不完呢!
這個薯條我的朋友話好味!

總括來講,$50是超值的,但是原價就不會再來!
2011-04-16
  • 紅酒燴羊膝 人參燉牛肋骨
2011-04-18 12 瀏覽
$50連加一食呢個lunch, 真係超抵! 重要好飽吓不過同其他網友話齋, 星期六日真係好難book, 我都要成個月前至book到17/4既2:45pm個場咋亦同其他網友既意見一樣, service係very good, d侍應好nice, 好efficient.食物方面, 個salad吧都唔錯, 都食得好飽下, 湯係蕃茄湯, ok lar, 而主菜我地就揀左紅酒燴羊膝, 同人參燉牛肋骨, 兩款都好味, 唔會因為係團購劵而減份量或唔好味, 唔錯唔錯而今次亦都係一個好好既機會去參觀呢間萬聯主題餐廳, 多謝openrice!!!
$50連加一食呢個lunch, 真係超抵! 重要好飽吓

, d侍應好nice, 好efficient.

2011-04-17
紅酒膾羊膝 -- D肉一叉落去就散,好霉,好似湯渣..好蘇 三角雪花牛肉天使麵 -- d麵好乾, 賣相好差,成碟野好似牛肉炒米粉咁 羅馬蕃茄紫穌葉沙律 -- 新鮮 明太子龍蝦金筍沙律、蟹肉香芒沙律 -- 見唔到有(明太子龍蝦)及(蟹肉)由一入門開始,每一個待應都好似我欠左佢地錢咁,冇一個有笑容,坐成十分鐘都冇人理你,水都冇一杯.如果唔係有團購券係唔會去試既...去過之後更加唔會再去.不過,如果三五知已去睇波飲酒係不錯既選擇,因佢有好多不同品牌既生啤以供選擇
紅酒膾羊膝 -- D肉一叉落去就散,好霉,好似湯渣..好蘇
羅馬蕃茄紫穌葉沙律 -- 新鮮

坐成十分鐘都冇人理你,水都冇一杯.
2011-04-09
  • 泰式魷魚沙律
2011-04-11 11 瀏覽
之前喺Openrice買咗2張團購卷啱啱個星期日就去咗食2:45嗰場. 老實講, 食之前冇咩期待, 因為只係$50重要連加一, 可以俾啲乜嘢你食吖. 主菜 - 揀咗BBQ Chicken Sandwiches 同牛肉Pasta. 老實講主菜普通, 唔算特別好食. 若然正價嚟食, 我諗我會揀$68蚊食個salad bar算數.Salad Bar -雖然款式唔多, 但勝在用料都幾新鮮同埋幾用心, 起碼Caesar Salad佢有齊芝士碎, 煙肉碎, 麵包粒同銀魚任你落, 食多兩碟caesar salad都已經回本. 另外重有4定5款沙律, 唔算太特別, 佢款龍蝦沙律我好似真係食到一舊龍蝦咁多啦. 湯 - 我嗰日係蒜蓉薯仔湯, 都幾好味架. 有兩款香草包都ok, 用個焗爐暖住, 要嚟送湯都幾好, 當然再鬆軟啲就更好啦. 甜品 -生果有西瓜同哈密瓜, 甜品就有bread pudding同埋朱古力蛋糕件for chocolate fountain. 啲甜品味道都幾ok.服務方面就不過不失. 總之以$50蚊呢個價錢嚟講係超值, 即使係以~$95 o既正價嚟講都算合理o既.

主菜 -

Salad Bar -

湯 -

甜品 -

2011-04-10
2011-04-06 6 瀏覽
之前響openrice買左團購coupon, $50食semi lunch buffet!打電話book位, 點知個位小姐話逢星期六日12:00呢場已經full哂, 最快要到五月先有, 宜家只係得返2點9個場! 下?! 張coupon 5月9號到期ga la wor, 玩野咩…甘星期一至五返工又無可能食到, 即係焗住食2點9個場姐…我個刻無即時book到, 因為條氣有d唔gur! 買coupon個時又無講話原來仲有一個session, 甘你定左係個個時間你就應該係做返個個時間既offer la!而唔係要d客去食第二個session, 仲要係下午茶時間!仲叫咩鬼lunch姐?雖然好嬲, 但都要食ga, 唔通哂左張coupon咩 過左幾日我再打返去book位, 今次係另一個男人聽, 我問佢係咪得返14:45個場, 佢初時話係, 但過左一陣又話其實12:30都有得book既~ 甘我梗係改book呢個時間la! 唔知係佢地溝通問題定係點, 點解佢地可以一時一樣, 一時又得一時又唔得, 唔知想點…不過我唔滿意還唔滿意, 佢地既態度係ok 既~跟住個星期六我就好期待甘同男朋友去食la! 仲以為好多

雖然好嬲, 但都要食ga, 唔通哂左張coupon咩

跟住個星期六我就好期待甘同男朋友去食la! 仲以為好多人, 佢講到甘full booking, 點知只係得六/七成滿! 仲要係一直去到我地食完走個刻都係甘少人!擺明佢諗住預多d位比walk-in客la, 可惜根本無咩人食浪費哂個場~

個場都幾大, 環境好舒服, 夜晚黎睇波應該會好view又好feel!

出去攞野食先! 自助沙律都係大路既款式~我拎左粟米, 蕃茄, 薯仔沙律同龍蝦沙律~粟米同蕃茄都幾新鮮, 蕃茄一d都唔酸, 唔錯! 最鍾意薯仔沙律, 好入味, 不過食完已經飽幾成, 所以大家唔好拎甘多! 龍蝦沙律有d蟹籽響入面, 好有口感, 但唔好妄想有龍蝦la, 只係蝦黎姐, 細細舊都幾爽口

麵包都有幾款, 但我只係食左一款, 幾鬆軟,而且暖暖地幾好食!湯我都無飲到, 但望落去個樣都唔錯

睇下食咩主菜先, 竟然見到有咕嚕肉?! 好騎呢呀!
我地當然無要到, 我要左帶子瑤柱蛋白配薯條, 男朋友要左羊膝配薯蓉
我既蛋白黎先, 一黎到我同男朋友都忍唔住笑, 因為好似食緊中菜甘, 仲要有條菜心放響隔離, 好搞笑! 先食上面既帶子, 好大隻, 但食唔到帶子既鮮味… 瑤柱蛋白份量多, 蛋白頗滑, 但略嫌個汁有d鹹! 其實呢個菜應該要配飯, 但鍾意食薯條既我當然係揀返薯條la, 點知就中伏la…個薯條係就係好脆, 但係硬個隻脆, 裡面係空心完全食唔到薯仔蓉, 一d薯仔味都無! 薯條個樣好唔新鮮, 顏色好暗淡, 我男朋友話睇佢個樣似係萬年油炸出黎! 呢個薯條真係令人失望, 唔應該響一間所謂英式酒吧裡面食到
好難食:(
我唔食羊, 但男朋友話佢既羊膝ok, 而且好大件! 我有食過佢d薯蓉, 唔錯播, 同之前薯仔沙律個陣味幾似! 不過佢既賣相就奇怪d, 一pat野甘…
一pat野甘
最後食甜品la, 其實已經飽左8-9成, 但我甘鍾意甜品點可以錯過呢?
款式唔多, 只係得bread pudding, 生果(西瓜, 蜜瓜), mini size朱古力蛋糕同埋有個朱古力噴泉可以蘸下

西瓜同蜜瓜都好甜, 但應該浸過糖水~ 朱古力蛋糕細細粒, 可惜一d都唔好食, 好乾兼無味~ 就算蘸埋朱古力醬都唔好食~ bread pudding係全餐最好味既野食! 出面既麵包好香脆, 裡面既pudding好軟滑濕潤, 蛋味香濃, 甜度亦恰如其分! 雖然無左提子乾唔太正宗, , 但我已經好滿意了!

至於服務, 其實都ok既, 都幾有禮貌, 只係安排我地坐個個位比較僻, 好難先叫到d waiter過黎

如果呢餐係用正價黎食一定唔值, 但$50可以食到甘多野就收貨了
  • bread pudding
(非會員)
我不想在清明節人山人海時去拜祭祖先,所以在今天改去食先前在開飯團購買的半自助午餐. 大門口很特色,地面有"曼聯"精品賣,價錢一般.除非你是"曼聯"球迷,否則精品吸引不到你的.坐下來可以看到很多"曼聯"球隊有關的相片和Video. 主菜: 我選擇了"紅酒膾羊膝"配薯條 - 羊肉不羶和幾香口,薯條夠粗和好脆.沙律: 自助形式 - 有幾款不同的款式,例如吞拿魚,薯仔沙律,粟米加紅腰豆等等麵包: 自助形式 - 可以隨意加添幾片麵包.湯: 自助形式 - 西蘭花忌廉湯, 沒有鹹味,太淡了.甜品: 自助形式 - 朱古力蛋糕再拿到朱古力噴泉上加朱古力,很美味.至於麵包布丁不錯,香甜美味.水果: 自助形式 - 西瓜和皺皮瓜,可以隨意食到心意滿足為止.最後,餐飲有凍熱茶和咖啡一杯,很多集團式快餐店食普通一餐都要三十幾元,現在五十元便可以食到這豐富半自助午餐,很低食啊!
我不想在清明節人山人海時去拜祭祖先,
所以在今天改去食先前在開飯團購買的半自助午餐.
餐廳大門口

紅酒膾羊膝 - 大隻的羊膝跟薯條(在後面的碟上)
Salad bar款式多,味道有酒店級水準
麵包: 自助形式 - 可以隨意加添幾片麵包.
兩款不同的麵包
湯: 自助形式 - 西蘭花忌廉湯, 沒有鹹味,太淡了.
西蘭花忌廉湯- 太清淡無味
朱古力蛋糕和麵包布丁
Salad bar和朱古力噴泉
西瓜和皺皮瓜
2011-04-05
餐廳大門口
Salad bar款式多,味道有酒店級水準
紅酒膾羊膝 - 大隻的羊膝跟薯條(在後面的碟上)
Salad bar和朱古力噴泉
兩款不同的麵包
朱古力蛋糕和麵包布丁
西瓜和皺皮瓜
2011-03-29 18 瀏覽
於開飯團購了coupons男友雖然唔係曼聯fans,但可以去足球主題餐廳用膳其實佢都滿心歡喜既.早兩個星期預約,但依家要book第二輪(2:45pm-5:30pm)時間唔係大問題,反正星期日我都唔願咁早起身.2:30pm到達門口,偶遇中學同學,閒聊左幾句.餐廳要2:45pm先安排入座,唯有等一等啦.人越黎越多,餐廳左邊已經聚左一大堆人.夠鐘時,餐廳應該唔夠人手,無好好安排.企前排的人(我)以為一直等職員開口安排入座.點知突然有人系右邊行入餐廳問入得未.職員問預留資料就安排左佢地上去.咁既情形一出現,現場即刻無晒秩序,擁晒上前面.....唉....上到樓上餐廳,環境同一般酒吧分別唔大.場中間係沙律吧,有5款沙律,湯,餐包,甜品.不過有小朋友大失所望的說:下.....淨係得呢d jar...??bowl沙律各款沙律都好新鮮,粟米都可能係罐頭.但蕃茄同凱撒沙律好新甜.前後食左3輪沙律.男友更笑說,沙律比主菜更似主菜.bowl餐包有白包同麥包,放系一個大爐入面keep warm.但自己還是喜歡香脆一點的餐包.bowl餐湯"carrot & ginger"就咁睇個名覺得配搭奇怪.但原來又一d都唔
於開飯團購了coupons
男友雖然唔係曼聯fans,但可以去足球主題餐廳用膳
其實佢都滿心歡喜既.

時間唔係大問題,反正星期日我都唔願咁早起身.

2:30pm到達門口,偶遇中學同學,閒聊左幾句.
餐廳要2:45pm先安排入座,唯有等一等啦.
人越黎越多,餐廳左邊已經聚左一大堆人.
夠鐘時,餐廳應該唔夠人手,無好好安排.
企前排的人(我)以為一直等職員開口安排入座.

上到樓上餐廳,環境同一般酒吧分別唔大.
場中間係沙律吧,有5款沙律,湯,餐包,甜品.

bowl沙律
前後食左3輪沙律.男友更笑說,沙律比主菜更似主菜.

bowl餐包

bowl餐湯

bowl主菜
(我) 煙肉白汁扁意粉--好快就上到,應該廚房一早預備左好多.味道渡大特別.
(男友)西冷牛扒(+$25) -- 另些主菜都唔係好岩男友胃口,加錢食喜歡既主菜.不過薄薄的一塊牛扒外觀令人大失所望,幸而肉味濃郁.side dish係薯蓉,好似煮得唔夠耐,水份太多.

bowl甜品
麵包布丁 -- 我無食,因為一向都唔喜歡"淋patpat"既食物.男友話唔會太膩,幾好食,仲食左2次.
朱古力噴泉 -- 係迷你版.正路野,無大特別.

個幾鐘,兩人都食得飽飽.要左coupons,呢個價錢算是值回票價啦.哈哈

男女廁大不同.男友說男廁有一個膠樣底大電視,感覺就似系球場觀眾席放水咁爽.好可惜,女廁既裝修毫無特別.睇黎都係著重男球迷多d呀啦~
2011-03-20
2011-03-29 13 瀏覽
於開飯團購了coupons男友雖然唔係曼聯fans,但可以去足球主題餐廳用膳其實佢都滿心歡喜既.早兩個星期預約,但依家要book第二輪(2:45pm-5:30pm)時間唔係大問題,反正星期日我都唔願咁早起身.2:30pm到達門口,偶遇中學同學,閒聊左幾句.餐廳要2:45pm先安排入座,唯有等一等啦.人越黎越多,餐廳左邊已經聚左一大堆人.夠鐘時,餐廳應該唔夠人手,無好好安排.企前排的人(我)以為一直等職員開口安排入座.點知突然有人系右邊行入餐廳問入得未.職員問預留資料就安排左佢地上去.咁既情形一出現,現場即刻無晒秩序,擁晒上前面.....唉....上到樓上餐廳,環境同一般酒吧分別唔大.場中間係沙律吧,有5款沙律,湯,餐包,甜品.不過有小朋友大失所望的說:下.....淨係得呢d jar...??沙律各款沙律都好新鮮,粟米都可能係罐頭.但蕃茄同凱撒沙律好新甜.前後食左3輪沙律.男友更笑說,沙律比主菜更似主菜.餐包有白包同麥包,放系一個大爐入面keep warm.但自己還是喜歡香脆一點的餐包.餐湯"carrot & ginger"就咁睇個名覺得配搭奇怪.但原來又一d都唔難入口.仲幾好味添~主菜
於開飯團購了coupons
男友雖然唔係曼聯fans,但可以去足球主題餐廳用膳
其實佢都滿心歡喜既.

時間唔係大問題,反正星期日我都唔願咁早起身.

2:30pm到達門口,偶遇中學同學,閒聊左幾句.
餐廳要2:45pm先安排入座,唯有等一等啦.
人越黎越多,餐廳左邊已經聚左一大堆人.
夠鐘時,餐廳應該唔夠人手,無好好安排.
企前排的人(我)以為一直等職員開口安排入座.

上到樓上餐廳,環境同一般酒吧分別唔大.
場中間係沙律吧,有5款沙律,湯,餐包,甜品.

沙律
前後食左3輪沙律.男友更笑說,沙律比主菜更似主菜.

餐包

餐湯

主菜

甜品
朱古力噴泉 -- 係迷你版.正路野,無大特別.

2011-03-22
2011-03-25 18 瀏覽
米奇好鍾意曼聯,本身諗住有曼聯ge賽事先去食ge,但係……米妮個團購coupon又差唔多過期,冇理由唔去ga!!求其揀左一日有波睇就去la! 400蚊ge coupon,望住本靚靚menu好耐,最尾揀左3樣野,曼聯特級拼盤、BFCM pizza同香辣羊柳天使麵 先上場ge係免費ge意大利麵包+足球型牛油~~個牛油好cute呀!麵包好香,加牛油都唔錯,如果有醋+橄欖油會更好食!曼聯特級拼盤入面有蟹肉芝士蘑菇+雞翼+炸洋蔥圈+牛肋骨蟹肉芝士蘑菇食唔到有蟹肉,但係就咁芝士蘑菇都好好食炸洋蔥圈整得好一般,佢ge炸粉同洋蔥一切就分開左,入口剩係得炸粉味......雞翼唔錯,好入味,又唔會太鹹牛肋骨個味道偏重,上面加左芥茉醬同唔知乜野,搞到成舊牛肋骨好鹹,鹹到入唔到口......BFCM pizza :blue cheese, feta cheese, cheddar cheese & mozzarella cheese做ge cheesy pizza,對cheese情有獨鍾ge米妮就梗係揀呢個la,食落好香,有一大粒一大粒blue cheese,鍾意食blue cheese ge人真係會覺得好正
好靚ge menu
意大利麵包+足球型牛油
曼聯特級拼盤
曼聯特級拼盤入面有蟹肉芝士蘑菇+雞翼+炸洋蔥圈+牛肋骨

蟹肉芝士蘑菇食唔到有蟹肉,但係就咁芝士蘑菇都好好食
雞翼唔錯,好入味,又唔會太鹹
BFCM pizza
BFCM pizza :blue cheese, feta cheese, cheddar cheese & mozzarella cheese做ge cheesy pizza,對cheese情有獨鍾ge米妮就梗係揀呢個la,食落好香,有一大粒一大粒blue cheese,鍾意食blue cheese ge人真係會覺得好正。Pizza係薄批黎ge,個底好脆好好食~~
香辣羊柳天使麵
香辣羊柳天使麵:都幾辣下,食落好似油d膩d ge炒米粉,完全唔似天使麵...... 好怪,米妮本身以為係剩係得個羊柳係辣ge,都冇expect過佢會係咁樣撈勻法...... 羊柳得幾片......唔好食!
紅魔
食野中途有紅魔同我地影相,哈哈哈哈~~

係度食野係食氣氛多過食物ge~~鍾意睇波ge人,將就下la
(但係........ 比較早個陣,間餐廳唔想阻住人食飯,係會將電視調校為無聲......所以有心睇波ge人,一係要好專心,一係就揀第二度la)
2011-02-27
好靚ge menu
意大利麵包+足球型牛油
BFCM pizza
紅魔
2011-03-23 10 瀏覽
參加了開飯團購,50元包加一,半自助喎.....都幾好門口唔覺唔覺就過了,沿住樓梯會見到紅色椅,心再望望四處,掛了不少相片,不算多人,中間處有沙律吧,不知名汁配羊脾,味道麻麻,吃了三分一就無吃,煙三文魚配薯條,又不好看又不好吃,唉....主菜唔多掂,唯有轉攻沙律吧....一斷地吃蔬果....有少量甜品供應,都可以一吃,食飽後,四處參觀,去廁所先,以紅色為主,有個大電視喎,果然夠細心,怕看漏最精彩入球,小解都解得放心。服務唔覺有,無水又不加,有髒碟又不收,要改改喇.....
參加了開飯團購,50元包加一,半自助喎.....都幾好
門口唔覺唔覺就過了,沿住樓梯會見到紅色椅,
心再望望四處,掛了不少相片,不算多人,中間處有沙律吧,
不知名汁配羊脾,味道麻麻,吃了三分一就無吃,
煙三文魚配薯條,又不好看又不好吃,唉....
主菜唔多掂,唯有轉攻沙律吧....一斷地吃蔬果....
有少量甜品供應,都可以一吃,
服務唔覺有,無水又不加,有髒碟又不收,要改改喇.....
2011-03-12