2023-01-30
阿仔學踢波都學咗一年,上網搵吓有冇足球 cafe,見到佐敦恆豐中心有間叫lockeroom cafe,近近地去試吓!入到去,地方好寬敞,好舒服,仲好乾淨!周邊放咗好多球鞋,球衣,公仔,玩具。。全部都同足球有關,仔仔勁興奮,見到守龍門嘅公仔,又要影相😂😂Menu好整齊,好清晰!好易揀到想食嘅嘢!(真係好怕啲Menu太有特色,有時睇10分鐘都唔知睇咗啲乜😂)🍽️卡邦尼配蘭王溫泉蛋 $138因為小朋友食,店員話可以改煎蛋🍳,仲叫我試吓手工特寬麵❤️嚟到店員問你要唔要芝士,芝士係即時刨比你,呢樣嘢已經好加分!個卡邦尼汁好好味,個手工特寬麵好軟身,但好有咬口👍🏻👍🏻兩母子爭住食👍🏻👍🏻👍🏻🍽️All day breakfast $128 🌟🌟🌟🌟呢個係必食,首先試個蛋,出面啲炒蛋好味一定多油,呢間個蛋好滑好香,但一啲都唔油!松露炒野菌不得了,好香,入口味道唔會好濃,本來唔係松露控嘅阿仔都追住食!仲有個蕃茄同沙律菜,好新鮮👍🏻👍🏻👍🏻蒜蓉竹炭多士放最後食,打算太飽就未必食,點知都超好食吖,食晒😍😍😍☕️ Tiramisu Coffee $58杯coffee一到,阿仔已經「嘩」咗一聲,好靚!入面有啲啫喱,所
🍽️卡邦尼配蘭王溫泉蛋 $138
🍽️All day breakfast $128 🌟🌟🌟🌟
☕️ Tiramisu Coffee $58
杯coffee一到,阿仔已經「嘩」咗一聲,好靚!入面有啲啫喱,所以好特別!咖啡易入口,就算少飲咖啡嘅我都覺得好飲❤️❤️
🍰疏乎厘班戟 $98
因為係疏乎厘班戟,所以只係半空氣感,食完會飽架,所以大家記得留啲肚去食😋😋
總結我同仔仔都超鍾意呢間cafe,無論地方,食物味道同服務都超讚👍🏻👍🏻👍🏻仲即刻推介比啲波友添❤️❤️❤️