2022-12-15
進入世界盃四強 🏆 去到邊都見到足球 球衣 ⚽️👕 我喺佐敦恆豐中心經過一間餐廳有好多球衣好多足球裝飾,我以為我眼花發緊夢 🤭 原來呢一間 Lockeroom Cafe 用足球做主題,特別係 Arsenal 粉絲一定好鍾意!座位好闊落何都唔同嘅足球裝飾,例如球衣 波鞋 足球 仲有一個corner 整到好似 stadium 座位。仲有小玩具同公仔,俾啲客人影吓相打吓卡 👍🏼食物方便好豐富 由All Day Breakfast 到 扒類或者漢堡包都有。除咗咖啡類之外都有茶 奶昔 Soda Mocktails 就算咩酒都有 🍻Eggs Benedict with Charcoal Bread & Muesli賓尼迪蛋配竹炭包及麥果泥 可以選擇 煙三文魚、黑松露醬、煙肉 、風乾火腿、菠菜苗、烤大啡菇、車打芝士Soccer Fan 波友菠蘿汁、柚子蓉、檸檬汁 & 雪碧 撈埋一齊好清新呢間餐廳一定好適合阿仙奴fans 或者一家大細一齊過嚟享受吓開氣氛。食物質素同員工服務十分好。佐敦地鐵站上嚟都好近。值得試吓!
Soccer Fan 波友
菠蘿汁、柚子蓉、檸檬汁 & 雪碧 撈埋一齊好清新