2022-02-11
依家望翻都呑左啖口水🤤禁堂食期間除左嗌餸之外,pizza就係我地不二之選,所以今日就係呢間Little Mario’s到嗌左個pizza try try,如果係openrice訂仲有折😍😍。🐒印度香料烤雞Pizza(9”)Chicken Tikka💰$108🍗材料:印度馬莎拉雞肉,燈籠椒,墨西哥辣椒,洋蔥,莫扎里拉芝士我一見到有呢個option就想試呢款,因為成日都係食pepperoni/margarita,都會expect到係咩味,所以今次就嗌個masala chicken風味試試!果然無令我失望,芝士俾得有誠意,食落有少少辣,香料味都好match with pizza,加埋我地有焗番熱黎食,熱辣辣既pizza加埋所有餡料一啖咬落去😍好滿足。🐒青檸梳打💰$48佢杯野係無糖既,所以會偏酸,不過食pizza配汽水真係好Gur!!佢另外都有啲Cocktails/酒類飲品選擇,如果幾個朋友想堂食傾下計,呢到環境都好舒服嫁!
。
。