2021-04-14
[西貢歐洲風café 健康早午餐]呢間café 位於西貢市中心 全記海鮮酒家旁邊 餐廳裝修風格走歐洲希臘休閒風格 裝修格調主要係白色 桌具就用木紋搭配 餐廳提供 全日早午餐 而午餐就需要12點後先有我地係星期四中午12點去 已經要排隊啦😭😭不過座位唔算少 所以都等得唔耐雖然我地今日去有28度 但係餐廳靠海邊 坐係到都感受到涼涼既風吹 怕熱既女仔絕對唔需要擔心啊食物方面:我今次叫左兩樣野食 1. 辣手撕豬肉班尼迪 配 酸種黑麥包nei個係餐廳其中一個招牌菜 豬肉非常嫩 而且 唔乾 配上雞蛋蛋汁和麵包 口感同味道都非常豐富 我自己個人非常鍾意食 味道適中 唔會太濃味 算係比較清新2. 蕎麥果仁穀物早餐 配 希臘乳酪我個人雖然覺得食物味道都算中上 但係美中不足就係乳酪同穀物既分佈太唔平均 乳酪食完仲有超級多穀物未食 好似好浪費咁 但係最後太乾完全食唔到 如果乳酪多d 穀物少番dd會好好多
呢間café 位於西貢市中心 全記海鮮酒家旁邊
餐廳提供 全日早午餐 而午餐就需要12點後先有