想食得健康~~而家愈來愈多選擇喇~~我見到中環都開咗間餐廳, 主打健康菜式, 包括Fresh Juice, Fresh Smoothie 同埋 多款沙律🥗。沙律仲有適合~素食人士嘅, 亦可以create your own salad 𠻹。 而家係外賣平台都可以買到,上面仲會顯示每份嘅卡路里~啱哂注重健康嘅人LITE Green Juice 羽衣甘藍🥬、蘋果🍎、薑、青瓜🥒,全綠色的,高纖營養豐富,飲落甜甜帶少少蔬菜味,好好飲😌。排毒之選!Pineapple Strawberry Smoothie 菠蘿🍍加士多啤梨🍓,粉紅色的,果味香濃,天然清甜,口感滑溜Summer Harvest Salad Veggie 之選! 外型吸引,色彩繽紛🌈,上面有綿密香甜嘅烤南瓜🎃、大大粒藍莓🫐、養顏嘅杞子、Feta cheese 、杏仁片等~~~健康又營養高

想食得健康~~而家愈來愈多選擇喇~~

LITE Green Juice

Pineapple Strawberry Smoothie
菠蘿🍍加士多啤梨🍓,粉紅色的,果味香濃,天然清甜,口感滑溜

Summer Harvest Salad

• LITE Green Juice
  • Pineapple Strawberry Smoothie
  • Summer Harvest Salad