2025-02-22
餐廳:Le Monde地址:觀塘巧明街94~96號鴻圖中心9樓A室老公今晚想食西餐,今晚就嚟細妹介紹的呢間試試,高水準啊!❤️煙三文魚蜜桃田園沙律真係好正,色彩繽紛,擺盤好靚😋🥗沙律入面有煙三文魚、芝麻、生菜、黃椒同車厘茄等👍煙三文魚同蜜桃🍑嘅配搭清新爽口,味道獨特,口感豐富,非常健康,呢道沙律絕對值得一試😋❤️蘑菇湯質地香濃滑溜,湯面上有少量忌廉同橄欖油,再加啲香草碎,令味道更加豐富。配埋個外脆內軟嘅麵包,真係絕配😋🍲❤️北海道帶子黑松露野菌意大利飯今日試咗北海道帶子黑松露野菌意大利飯,真係正到爆!🦪帶子外脆內嫩,鮮甜多汁;黑松露香氣撲鼻,撈飯食超香濃🍄;野菌爽脆,同帶子松露好夾。意大利飯煮得啱啱好,creamy又唔膩🍚👍😋❤️炭燒美國頂級牛扒配紅酒燒汁 有香噴噴的炭燒香味,廚師技巧好掂,生熟度掌握得啱啱好,就係我哋點嘅Medium rare,肉質嫩滑,配紅酒燒汁也十分匹配,口感豐潤😋另外值得一提的是原來餐廳逢週一、五有現場樂隊表演,下次要嚟欣賞吓啦😀
地址:觀塘巧明街94~96號鴻圖中心9樓A室
老公今晚想食西餐,今晚就嚟細妹介紹的呢間試試,高水準啊!
❤️煙三文魚蜜桃田園沙律
❤️蘑菇湯