2019-05-02
假日放鬆一下就諗起食放題,朋友原來已一早book左dinner buffet! 呢間第一次食,整體環境、食物、服務都幾好wo ,地點方便,灣仔地鐵出10分中內到,響香港諾富特世紀酒店1樓!呢期做緊「哈囉·蝦蠔」超岩我口味!!美國,法國生蠔、凍蝦、蟹、翡翠螺任食😱 專人無限量即開鮮嫩生蠔,細隻果款味濃d,大果款juicy d ,帶點點點海水味!熟食有中西美食匯聚焗蠔面鋪滿了配料粉好惹味,即使焗左食落都唔會乾真真,特別一提有咕嚕蝦爽口酸酸好開胃,XO醬爆蠔都入味,不可放過的蠔仔粥,絕對滿足到海鮮控既我!食左超多條凍蟹,啖啖蟹肉好滿足(如果帶個自動拆蟹殻機就好 哈哈!)中西湯兩款都足料足味,特別中湯太子蔘螺頭無花果湯!沙律、芝士拼盤,配料整潔、整齊排列好,旁邊有個沙律盤可以自助攪拌!甜品區好吸引又精緻,🎂蛋糕 🧁Cake 🍰 冬甩小點 🍩 牛奶布甸🍮(呢個一出勁快無曬)早d攞,個🍓士多啤梨啫喱係有味道架(講真食過有放題only魚膠粉味)涼粉都要好多人都拎左碗👍🏻必有既朱古力噴泉,多款Movenpick雪糕,新鮮水果 哈蜜瓜、菠蘿🍍、西瓜🍉!特別一題男女廁要響reception攞密碼去。我地去
熟食有中西美食匯聚
中西湯兩款都足料足味,特別中湯太子蔘螺頭無花果湯!
特別一題男女廁要響reception攞密碼去。
我地去果日係公眾假期$538+1,有d限定優惠,預約時打去問埋啊!