2025-06-23
Caesar Salad with Smoked Salmon煙三文魚凱撤沙律🥗,煙三文魚鹹香得嚟又唔會太濃,配上脆卜卜嘅麵包粒同埋creamy嘅沙律醬,真係好開胃!Tuna Tartare Mini Cone吞拿魚他他🍦,用迷你甜筒裝住吞拿魚他他,造型好鬼得意,一啖咬落去,口感層次超豐富!仲有Crab Meat Seaweed Taco蟹肉紫菜塔可餅🦀,紫菜嘅脆勁夾住鮮甜蟹肉,味道好夾!Garlic Prawn蒜片大蝦🦐一上枱就香到我流口水,蝦肉彈牙,蒜香味濃到不得了!Uni Toast 海膽多士簡直係海膽控必食!多士烘得脆卜卜,鋪滿厚厚一層海膽,鮮甜爆汁,我食到想舔手指!Scallop Ink Risotto帶子墨汁意大利飯🐚,墨汁香濃但唔會蓋過帶子嘅鮮味,creamy嘅質感真係好正!Grilled Australia M5 Flap Steak炭燒澳洲M5牛腹芯🥩,肉質軟嫩多汁,炭燒香味十足,配上黑椒汁,正到無得彈!每日餐湯同埋每日精選甜品拼盤🍨都好有驚喜!最正係佢哋仲有畫碟服務,有生日裝飾打卡📸,成個feel即刻up!而且飲品、酒精類飲品一律買一送一,OpenRice訂座仲有主
每日餐湯同埋每日精選甜品拼盤🍨都好有驚喜!最正係佢哋仲有畫碟服務,有生日裝飾打卡📸,成個feel即刻up!而且飲品、酒精類飲品一律買一送一,OpenRice訂座仲有主菜88折優惠,抵到爛!大家快啲約埋班friend去食啦!