2021-07-01
慶祝同男友拍拖500日,揀個靚餐廳啦🤤呢餐訂枱時貪佢夠近我地兩個放工,又有靚景睇!到場時餐廳環境幾吸引,係個waitress態度一般😅好啦,坐低睇下餐牌有咩食啦,但同我做功課見到果個完全唔同😂,都唔緊要啦我地叫左1個dinner set牛扒+pizza+burger. 主菜未上會先上2個餐包,好好味呀😍😍之後個pizza不過不失啦。最後,驚喜來啦!牛扒同Burger一齊到,兩個都係非常大份,而我地見到都好開心,因為少見呢個價食到咁大塊扒!男友不停影影影,仲要waiter幫我地影合照💖開餐,牛扒因為我唔食得咁生叫左7成,所以有少少硬,不過男友好鍾意佢一個人食哂18oz😂足炭包牛油果burger非常多牛油果係一排咁放😆個好岩我好好味呀💕。食埋個dessert今餐好滿意,準備埋單時見到2個人唔洗600蚊但食左咁多野,我地都話一定要有下次🥰😍