2022-06-17 11 瀏覽
📍Kuru Lab📍💡屯門人氣新鮮生果牛角包窩夫韓式烘焙店Kuru Lab呢個名成日都係ig見到,真係IG大熱既打卡甜品🤤🥐難得今日經過屯門即刻要買黎試下🥰🐥紅豆綠茶麻薯牛角包窩夫($36)綠色配上紅色,顏色夠哂吸睛,忌廉係加埋抹茶粉加埋紅豆係好夾🐥伯爵茶無花果牛角包窩夫($36)用左希臘嘅無花果,幾清香,食落忌廉中有陣陣伯爵茶香,賣相又吸引🐥蘋果吉士忌廉批($46)蘋果係用咗日本清森蘋果,用慢煮既方法令蘋果更加清甜爽脆,加埋吉士忌廉,千層酥皮入口鬆脆,食落真係外脆内軟🐥濟州柚子菠蘿批($36)用左濟州既柚為餡料,加埋鮮甜菠蘿,成個食落感覺酸酸甜甜,有啖啖菠蘿肉#屯門 #屯門美食 #美食日記 #食好西 #屯門打卡 #香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #foodiesinternationalchat #globaleats #kurulab #牛角包窩夫
📍Kuru Lab📍
💡屯門

人氣新鮮生果牛角包窩夫

🐥紅豆綠茶麻薯牛角包窩夫($36)
綠色配上紅色,顏色夠哂吸睛,忌廉係加埋抹茶粉加埋紅豆係好夾

🐥伯爵茶無花果牛角包窩夫($36)

🐥蘋果吉士忌廉批($46)

🐥濟州柚子菠蘿批($36)

#屯門 #屯門美食 #美食日記 #食好西 #屯門打卡
#kurulab #牛角包窩夫
🍰 KURU LAB難得入屯門,終於可以試到最近好紅嘅牛角包窩夫😍🍵伯爵茶無花果牛角包窩夫 $36清甜嘅無花果配上伯爵茶忌廉,食落有淡淡嘅茶香,呢個組合有驚喜💯🍇提子麻薯牛角包窩夫 $36提子大粒鮮甜,加上麻薯煙韌嘅口感,食落冇咁單調☺️🍓韓國草莓牛角包窩夫 $36🥭鮮芒果牛角包窩夫 $36韓國草莓同芒果都好鮮甜,一啲都唔酸👍🏻配埋忌廉完美組合✌🏻🧇牛角包好香牛油味,外層金黃香脆的格仔坑紋,內層層次分明夠哂酥軟忌廉係日本直送,香滑得黎又唔會好甜價錢唔貴,仲要即叫即整,好正👏🏻美中𣎴足係買唔到爆餡鮮果批,去到已經賣哂🥲下次要早啲去📍 屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1268號

🍰 KURU LAB

難得入屯門,終於可以試到最近好紅嘅牛角包窩夫😍

🍵伯爵茶無花果牛角包窩夫 $36

🍇提子麻薯牛角包窩夫 $36
提子大粒鮮甜,加上麻薯煙韌嘅口感,食落冇咁單調☺️

🍓韓國草莓牛角包窩夫 $36
🥭鮮芒果牛角包窩夫 $36
韓國草莓同芒果都好鮮甜,一啲都唔酸👍🏻
配埋忌廉完美組合✌🏻

忌廉係日本直送,香滑得黎又唔會好甜

價錢唔貴,仲要即叫即整,好正👏🏻
美中𣎴足係買唔到爆餡鮮果批,去到已經賣哂🥲下次要早啲去

📍 屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1268號
好耐之前都聽過韓式烘焙店🇰🇷「Kuru Lab」大名📣當中人氣爆燈💡嘅牛角包窩夫一直係IG大熱打卡甜品📸適逢去開屯門即刻買幾個試一試🤪.🥐牛角包窩夫💰$36牛角包窩夫一方面保留窩夫外層嘅香脆,另一方面帶牛角包層層酥香軟潤😋今次試咗「韓國草莓🍓」、「鮮芒果🥭」,牛角包窩夫上加上大量日本忌廉,然後再放上切粒鮮果,賣相已經十分討好😍特別喜歡鮮忌廉香滑得來又唔會太甜,再配上帶濃郁牛油香嘅牛角包窩夫,完美組合❤️.🍎蘋果吉士忌廉批💰$36入口先係鬆脆又帶牛油香嘅千層酥皮,再咬落去就大大粒爽脆香甜蘋果粒&吉士忌廉😚做到真正外脆內軟👍🏻.🍍濟州柚子菠蘿批💰$36食落感覺非常清新,既有柚子清新果香又帶菠蘿嘅酸甜味😌如果怕酥皮太油膩,呢款嘅酸甜味道完全可大大減低 ✅.店家以半開放小屋設計,自設工房新鮮出爐🔥有時間嘅更可以坐低慢慢食😉大家去野餐或者同朋友相聚下午茶,不妨買來試一試😆

🥐牛角包窩夫

🍎蘋果吉士忌廉批
🍍濟州柚子菠蘿批

• 蘋果吉士忌廉批
  • 韓國草莓牛角包窩夫
2022-06-12 32 瀏覽
相信好多人都知道我係港島人,但好朋友搬新居,就算山長水遠都要去一趟。新居入伙當然不可以兩手空空,立即買甜品!上網見到好多人推介 #KURULAB的牛角包窩夫,現場仲見到有批,於是決定兩樣都買。🔸 伯爵茶無花果牛角包窩夫牛角包窩夫帶香濃牛油味,而面層用上希臘無花果,細滑忌廉中散發伯爵茶的味道,一口吃下多重層次。🔸 提子麻糬牛角包窩夫綠綠的提子鋪在日本直送的濃厚忌廉上,相當吸睛,與牛角包窩夫相當夾,而提子更添上一陣清甜感。🔸 濟洲柚子菠蘿批用上濟洲柚子作餡,帶來韓式風味,配上鮮甜的菠蘿,清新甜美,金黃色的外層是手作酥皮,特別鬆脆!🔸 榛子朱古力香蕉批口感脆脆的批內是日本岡山縣香蕉和榛子朱古力製成的餡料,口感濃稠,滿滿的朱古力味帶來味覺滿足。

🔸 伯爵茶無花果牛角包窩夫

🔸 提子麻糬牛角包窩夫

🔸 濟洲柚子菠蘿批

🔸 榛子朱古力香蕉批
2022-06-11 31 瀏覽
KURU LAB牛角包窩夫和爆餡鮮果批而家香港周圍都開始咗一股牛角包窩夫熱潮,做法好簡單,將牛角包放入窩夫機內,烘壓成外層金黃香脆的格仔坑紋,口感比一般牛角包更加酥脆。韓國草莓牛角包窩夫 $36/件細細件幾啱女仔食,可以直接放入口咬,唔怕太大個食到好狼狽。而且佈滿鮮甜韓國草莓,混合濃厚忌廉,口感香甜幼滑,絕對唔會膩,食完仲想食多件🤣千層牛角包窩夫酥脆重新出咗抹茶紅豆牛角包窩夫🧇濃郁的抹茶忌廉配上甜甜的紅豆,日本的味道。內層的牛角包層次分明,非常酥軟,而且牛油味香濃~收工過去太夜,好多款式都賣晒🥲下次有機會想試埋其他鮮果牛角包🥐窩夫🧇:伯爵茶無花果牛角包窩夫、鮮芒果牛角包窩夫、提子麻薯牛角包窩夫另外,還有鮮果批系列,濃郁鬆脆的牛油酥皮香+爆滿的鮮果餡,正蘋果吉士忌廉批 $36/件低溫慢煮日本蘋果清甜爽脆,再加上濃郁的吉士忌廉,外脆內軟口感非常豐富~濟洲柚子菠蘿批柚子+黃金菠蘿為餡料,甜甜夏日的感覺ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
KURU LAB牛角包窩夫和爆餡鮮果批

韓國草莓牛角包窩夫 $36/件

蘋果吉士忌廉批 $36/件

濟洲柚子菠蘿批
柚子+黃金菠蘿為餡料,甜甜夏日的感覺

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10

2022-06-09
2022-06-07 30 瀏覽
Apple custard pie 🍎 蘋果吉士忌廉批 $36用咗特選日本青森蘋果,用低溫慢煮法令蘋果更加清甜爽脆,手製嘅酥皮新鮮酥脆Hazelnut chocolate banana pie 🥧 榛子朱古力香蕉批 $36用咗堂到24.8嘅岡山県香蕉,handmade 嘅酥皮新鮮鬆脆,用100%hazelnut 朱古力製作Jeju honey yuzu pineapple pie 🍯 濟州柚子菠蘿批 $36用咗濟州柚子同埋特選黃金菠蘿🍍,配埋香脆嘅酥皮真係好夾㗎Red bean matcha mocha Croffle 🍵🫘紅豆抹茶麻薯牛角包窩夫🧇 $36用咗宇治抹茶,配埋日本直送嘅麻薯同埋精選十勝紅豆,口感層次豐富Muscat Michu croffle 提子麻薯牛角包窩夫 $36用咗特選嘅波子提子🍇,加埋日本直送嘅麻薯,口感煙韌好chewy 😍
Apple custard pie 🍎
蘋果吉士忌廉批 $36

榛子朱古力香蕉批 $36

濟州柚子菠蘿批 $36
用咗濟州柚子同埋特選黃金菠蘿🍍,配埋香脆嘅酥皮真係好夾㗎

紅豆抹茶麻薯牛角包窩夫🧇 $36

Muscat Michu croffle
提子麻薯牛角包窩夫 $36
2022-06-07 19 瀏覽
難得來到屯門,當要要搵下有咩好食,第一時間就搵到呢一間近來大熱的牛角包窩夫店。他們以半開放式的小屋設計,空間感十足,給人悠閒舒適嘅感覺,在這打卡留低倩影可謂一流!他們的牛角包窩夫及爆餡鮮果批可謂有緣才可買到,真心行過路過,見到就快買啦,我買時剛巧只剩少量。牛角包窩夫系列 / 千層批系列當然唔好執輸,一買就買哂…慢慢歎!鮮芒果牛角包窩夫賣相令人討好的鮮芒果牛角包窩夫,極有少女心,一口咬落一層濃厚順滑的忌廉,加上香甜芒果,最後還有酥脆鬆化窩夫,形成強烈嘅對比,口感超豐富,令人一食回味。提子麻糬牛角包窩夫這款提子麻糬亦都十分特別,除了順滑忌廉及清甜提子外,更多了一份煙韌麻糬,跟酥脆牛角包窩夫一起,更顯其牛油香,食落有一種甜絲絲嘅感覺,為之愛上。濟洲柚子菠蘿批看似平凡的千層批,實質不平凡,外層鬆化香脆,內餡清新爽甜嘅柚子菠蘿,兩者融為一體,口感滿滿,層次非凡。蘋果吉士忌廉批當蘋果與遇上吉士真的發揮了最大的魔力,首先那金黃色酥皮入口酥脆,帶牛油香,蘋果粒粒有咬口,濕潤而香甜,最後吉士甜得天然不假,帶忌廉及蛋香,Creamy!

牛角包窩夫系列 / 千層批系列

當然唔好執輸,一買就買哂…慢慢歎!
鮮芒果牛角包窩夫

提子麻糬牛角包窩夫

濟洲柚子菠蘿批
2022-06-06 44 瀏覽
屯門市中心驚喜發現😮👏話說前文訂左拿破崙去攞餅,原來訂餅後會過到姐妹分店Kuru Lab 雪櫃取餅,原來呢到先係佢地嘅主要基地,自設工房店,新鮮現造各款甜品包點及拿破崙👍韓式嘅屋仔設計裝修,可以選擇堂食或外賣回家慢慢嘆,主打韓國烘焙小食,包括韓式三文治、韓醬熱狗、牛角包窩夫及鮮果批等。新推出了一系列鮮果批系列,每日新鮮製作。店內特選日本、韓國的新鮮水果及自家手製酥皮製作,鬆脆牛油酥皮內裝盛滿滿的鮮果餡料,暫時共有4款味道,包括蘋果吉士忌廉、韓國草莓、榛子朱古力香蕉及濟洲柚子菠蘿,【 Kuru Lab鮮果批系列】$36/件🫔蘋果吉士忌廉批特選日本青森蘋果,以原個蘋果肉低溫慢煮,加上368層酥皮以法國牛油製成,攞到家翻焗就是常識😆,焗起牛油飄香味濃郁,香脆中咬落去多一份微酸開胃感,🍎蘋果粒以低溫慢煮,配埋香濃吉士忌廉十分可口。🫔濟洲柚子菠蘿批選用韓國濟州柚子和特選黃金菠蘿為餡料,同樣係釀入鬆脆的酥皮之中,味道清新,焗熱咬落去有種爆汁嘅口感滋味。兩款批都夠哂大件抵食,買來做tea time 真心一流。【 Kuru Lab牛角包窩夫Croffle系列】 $36/件另一款不得不入手嘅主打新品,一

屯門市中心驚喜發現😮👏
話說前文訂左拿破崙去攞餅,
原來訂餅後會過到姐妹分店Kuru Lab 雪櫃取餅,
原來呢到先係佢地嘅主要基地,
自設工房店,新鮮現造各款甜品包點及拿破崙👍

韓式嘅屋仔設計裝修,可以選擇堂食或外賣回家慢慢嘆,

新推出了一系列鮮果批系列,每日新鮮製作。
店內特選日本、韓國的新鮮水果及自家手製酥皮製作,
鬆脆牛油酥皮內裝盛滿滿的鮮果餡料,
暫時共有4款味道,
包括蘋果吉士忌廉、韓國草莓、榛子朱古力香蕉及濟洲柚子菠蘿,

【 Kuru Lab鮮果批系列】$36/件
🫔蘋果吉士忌廉批
特選日本青森蘋果,以原個蘋果肉低溫慢煮,
加上368層酥皮以法國牛油製成,
攞到家翻焗就是常識😆,焗起牛油飄香味濃郁,
香脆中咬落去多一份微酸開胃感,
🍎蘋果粒以低溫慢煮,配埋香濃吉士忌廉十分可口。

🫔濟洲柚子菠蘿批
選用韓國濟州柚子和特選黃金菠蘿為餡料,
同樣係釀入鬆脆的酥皮之中,
味道清新,焗熱咬落去有種爆汁嘅口感滋味。

兩款批都夠哂大件抵食,買來做tea time 真心一流。

另一款不得不入手嘅主打新品,一定係呢款少有嘅窩夫。
用法國優質牛角包麵糰製作,
把牛角包放入窩夫機內烘壓,窩夫牛油味就更濃郁,
如果係外賣,建議食之前焗爐輕輕翻熱,
口感煙韌鬆化

🥭鮮芒果ᴄʀᴏғғʟᴇ $36
特選熟成芒果製作,香甜可口,
面層係日本直送濃厚忌廉,係韓風式少有嘅甜品

🥭紅豆抺茶ᴄʀᴏғғʟᴇ $36
吸睛嘅紅配綠日系色彩,忌廉混合抺茶粉打成,
加埋可口軟熟紅豆粒一齊食,味道比芒果優勝。

同場還有其他韓風特式熱狗、三文治等選擇,
行過望望係咪剛出爐,係就要即刻入手啦😋
2022-06-05 419 瀏覽
-🦄KURU LAB @kuru.lab -除了前日跟大家分享的黑巧拿破崙蛋糕之外其實我在KuruLab還有買了其他的韓式甜點很早以前我就被他們家的貓咪麵包深深吸引然後這次買的都是即叫即製的韓式烘焙甜品個人覺得這些甜品們全部都好有野餐的感覺假如現在是秋季的話 就可以買去野餐享用了-🍒鮮果批系列🍒鮮果批系列比我想像中大個 外皮金黃又香脆只是輕輕一碰 基本上酥皮就會滿天飛好誇張鮮果批的酥皮跟拿破崙的酥皮的口感挺相似都是充滿著牛油的邪惡香氣 卻是香而不油膩口感頗酥脆 而且因為是剛剛新鮮出爐的關係熱烘烘的溫度更能令我品嚐到它的鬆脆滋味果然新鮮製作又能即時享用的話 是最完美的-🫧蘋果吉士忌廉批 Hkd36🫧Rating🌕🌕🌕🌕🌑查閱資料看到它是採用了日本青森縣的蘋果要知道青森縣盛產的蘋果一直都是鼎鼎大名然後店家就用低溫慢煮法令蘋果更清甜爽脆所以蘋果真是能夠保留到它原本爽脆的口感而不像一般蘋果批中的蘋果餡那樣軟淋淋的蘋果甜度高 但是不會覺得太過分 洽到好處吉士忌廉軟滑 夾雜著酥皮一同享用實是滿足-🫧濟州柚子菠蘿批 Hkd36🫧Rating🌕🌕🌕🌖🌑蘋果就是用日本青森縣的 而柚子就是韓國產柚子跟黃金
🦄KURU LAB @kuru.lab

它就是把牛角包麵糰放在窩夫機中靜靜等待
然後麵糰會瞬間被壓扁 再吱吱作響地叫囂著
最後就會變成金黃色 超吸引的牛角包窩夫了
外層口感香脆而內層就偏向酥軟且層次分明
畢竟是牛角包加窩夫的混合物 所以你懂的…
邪惡度也是雙倍的 不過誰能抵擋這份滋味呢

而且這個模樣真是很適合打卡 排版又變美了
在炎熱的盛夏 一路吹著冷氣一路享受它們吧
想必它們會為你帶來無比暢快的美滿幸福感
2022-06-02
10 分鐘 (外賣自取)
柚子菠蘿批
2022-06-04 22 瀏覽
今次要再分享多一次呢一間拿破崙😋之前喺銅鑼灣一間餐廳已經食過~今次就試咗佢哋獲獎無數嘅拿破崙蛋糕🎂佢哋嘅拿破崙係1小時即叫即焗 仲有好多唔同口味 🔶不論係傳統定係自家嘅創意口味,伯爵茶無花果丶玉桂蘋果丶法式栗子丶黑朱古力咖啡等等都有🔶因為佢太多口味我就揀咗店舖嘅Give Me 2 自選兩款口味拿破崙😎🔶分別係鮮芒果同焦糖燉蛋🔶一次過食咗兩種口味咁樣實在太爽啦!拿破崙充滿牛油香味亦鬆脆 見到佢層次分明好靚㗎😁芒果好甜都好新鮮 焦糖燉蛋唔會太甜但就充滿法式焦糖嘅味道~🔶另外 仲試咗鮮芒果牛角包窩夫🧇味道鮮甜 果香充沛 仲有一層厚厚嘅日本忌廉鍾意食芒果嘅朋友應該都會幾滿意😉綠茶紅豆牛角包窩夫都唔錯㗎 相對冇咁甜亦都充滿茶香味~🔶佢哋嘅蘋果吉士批 同埋柚子菠蘿批 口味特別新鮮 份量又大 值得一試😲🔶雖然舖頭就喺屯門比較遠 但其實佢都有好多姊妹鋪 仲周不時會同一啲餐廳合作有一啲拿破崙菜式添 大家都可以支持下!
今次要再分享多一次呢一間拿破崙😋
之前喺銅鑼灣一間餐廳已經食過~
今次就試咗佢哋獲獎無數嘅拿破崙蛋糕🎂
佢哋嘅拿破崙係1小時即叫即焗 仲有好多唔同口味
🔶分別係鮮芒果同焦糖燉蛋

🔶一次過食咗兩種口味咁樣實在太爽啦!
拿破崙充滿牛油香味亦鬆脆 見到佢層次分明好靚㗎😁
芒果好甜都好新鮮 焦糖燉蛋唔會太甜但就充滿法式焦糖嘅味道~

🔶另外 仲試咗鮮芒果牛角包窩夫🧇
綠茶紅豆牛角包窩夫都唔錯㗎 相對冇咁甜亦都充滿茶香味~

• 鮮芒果牛角包窩夫
2022-05-31 11 瀏覽
If you’re a fan of cats and sweets like us, then @kuru.lab will be right up your alley! We fell in love with their croffles last year when we stumbled upon this place for the first time after a challenging hike. It’s a pity that they don’t do dine-in at the moment, so we had to spontaneously bring all our food along for a leisurely strollOur favourite flavour was definitely the strawberry one, as the slight tanginess was refreshing and balanced out the sweet cream. The caramel banana one wasn’t

Caramel Banana Croffle

[Croffles]

The caramel banana one wasn’t fully covered in cream like the other flavours, so we were able to better appreciate the light flaky texture of the croffle itself
The muscat grapes were a little too sour for our liking, but luckily the chewy look-alike mochi candies were a delightful surprise.
Apple Custard Pie

Jeju Honey Yuzu Pineapple Pie

[Pies]
We absolutely adored the pineapple pie, as the tropical fruit chunks delivered a great contrast in terms of texture
The apple pie looked a bit like Mount Fuji and reminded us of McDonald’s but better, as it was filled with creamy custard
2022-05-22
2022-05-30 15 瀏覽
最近IG比呢一間屯門嘅牛角包窩夫🧇🥐洗晒版 佢除咗有牛角包窩夫之外 仲有好多鮮果批!全部賣相都好少女生好可愛💕推介佢哋個伯爵茶無花果味 個忌廉好軟滑 淡淡嘅茶味🍵無花果都好清甜 兩者嘅味道真係好夾!
屯門有間烘焙小店主打韓國人氣美食,包括牛角包窩夫、爆餡熱狗、芭菲樂等🥐小店內設有烘焙工場,食物都係當日焗製,所以經過時候比香味吸引🥭鮮芒果牛角包窩夫|$36店員話窩夫焗完後都要時間等它變涼,但值得一等,因為窩夫比起出面食到既香脆得多☺️仲有一層層酥脆口感,唔會好乾,芒果果肉香甜,仲有一層厚厚忌廉,口感超豐富😍🍫香蕉朱古力牛角包窩夫|$36窩夫內夾了不少香蕉,不過朱古力醬有點少🙈只有面層有,如果入面都加埋朱古力粒或醬會更好🥐伯爵茶無花果牛角包窩夫|$36幾新鮮組合,伯爵茶茶味唔會好濃,襯托無花果清甜😋整體唔會好甜膩🍎蘋果吉士忌廉批|$36蘋果來自日本青森縣,口感仲保持到爽口,吉士好滿,即使係批既三角形位都食到忌廉醬🤤酥皮唔油好酥脆,不過如果可以返熱食就perfect

🥭鮮芒果牛角包窩夫|$36

🍫香蕉朱古力牛角包窩夫|$36

🥐伯爵茶無花果牛角包窩夫|$36

🍎蘋果吉士忌廉批|$36
2022-05-24
15 分鐘 (外賣自取)
2022-05-23 22 瀏覽
牛角包窩夫近期真係大熱 好多地方都有得食😋但一間嘅牛角包窩夫🥐🧇真係做得幾出色!每一款賣相都好靚 伯爵茶無花果嗰款口味幾特別 食落有伯爵茶香之餘仲有無花果嘅果甜味😆
2022-05-22 24 瀏覽
上次在Neko Puff試過拿破崙蛋糕之後,在屯市有另外一間姐妹店都是專賣韓式小吃—Kuru Lab:韓式烘焙專門店。特別的是,他們不但有韓式厚多士,還有近年興起的牛角包窩夫Croffle和酥皮批,全部即叫即製。今次各試三款他們主打的鮮果系列。《鮮果系列牛角包窩夫》$36件🔺草莓牛角包窩夫🔺伯爵茶無花果牛角包窩夫🔺香蕉朱古力牛角包窩夫牛角包窩夫賣相相當有質感,口味偏向大眾化,而且因為用鮮果的關係,怕甜的朋友不用覺得味道會太膩,反而有鮮果的香甜可口令人滿意。牛角包窩夫口感豐富,外脆內酥,奶油味濃郁,每口都相當滿足!另外,因疫情暫時未有堂食,但店舖外賣用料方面十足,由相片可見,牛角包窩夫上鋪滿香滑的忌廉和新鮮水果,再用上小型紙盒和膠蓋盛載,避免倒瀉,非常貼心~《Kuru Lab鮮果批系列》 $36件🔺柚子菠蘿批🔺榛子朱古力香蕉批🔺蘋果吉士忌廉批鮮果選用新鮮水果和自家製酥皮製作,而且因為即叫即整,基本上我在買後一個小時內左右吃用,表皮還是金黃油亮和口感鬆酥。如果在耐一點,建議用焗爐稍微翻熱即可。香甜鮮果與酥脆外皮帶出來的口感非常有層次,香脆又綿密。

《鮮果系列牛角包窩夫》$36件
🔺草莓牛角包窩夫