呢日嚟咗海之戀商場 同喺附近工作嘅友人食午餐🥣 佢介紹我嚟呢間佢公司同事嘅飯堂 專門係食Kiki麵㗎🍜 之前都買過返屋企食 喺呢度就唔使自己煮啦 仲可以叫其他台式嘢食添鵝油拌麵套餐呢個係全日套餐嚟嘅 可以選擇兩款滷味 我揀咗鵝胗同埋小肥腸 另外呢個套餐仲有配埋甜不辣 百葉豆腐 同埋蘿蔔☺️ 真係好豐富㗎 我尤其鍾意佢嘅鵝胗😻 店舖切到個厚薄度啱啱好 食落口 有口感得來唔會太韌 用心咀嚼食到鵝嘅香味 鵝油拌麵食落口都唔會太油膩 個人覺得加少少麻辣醬落去更加好食😋紅燒牛肋條拌麵呢個餐可以揀拌麵或者撈飯 但係一場嚟到梗係食麵啦😉 呢個就係滷水汁拌麵 面頭有三條入味嘅牛肋條 再加兩條牛筋 嗰個牛肋條真係做得好出色👍🏻 友人話佢差唔多每次都嗌呢個🤣 麵底同鵝油拌麵果個一樣 係幼麵 食落口唔會太軟身 仲幾有口感添蒜片台灣腸午餐套餐嘅免費小食 蒜片加埋台灣腸食落口冇咁肥膩 一個人食晒一碟都完全冇問題😙鹽酥雞呢個就用加配價選購嘅🙈 有脆卜卜嘅鹽酥雞粒再加埋蔬菜 鹽酥雞粒食得出係用雞扒 所以食落口唔會太瘦 而且有雞皮🐥 起司鮪魚玉米蛋餅呢個蛋餅嘅配搭幾特別 所以嗌咗一份嚟試吓 🐟 呢個蛋餅嘅餡料超級多 淨

鵝油拌麵套餐

蒜片台灣腸

鹽酥雞
鹽酥雞

起司鮪魚玉米蛋餅
呢個蛋餅嘅配搭幾特別 所以嗌咗一份嚟試吓 🐟 呢個蛋餅嘅餡料超級多 淨係睇相都見到佢爆曬出嚟😋 蛋餅嘅外皮煎得幾脆 入面就有芝士 吞拿魚肉同埋粟米粒粒🌽 入面真係有大量吞拿魚肉 都幾抵食

飲品
皇牌珍珠奶茶 我額外加咗邪惡嘅芝士奶蓋😝 朋友話要健康生活 飲走甜嘅珍珠奶茶😂 呢個珍珠奶茶嘅味道唔會好澀 而且佢係黑糖珍珠 所以即使飲品走甜都有足夠嘅甜味🧋迷你芋圓黑糖鮮奶 呢個芋圓非常出色 食落口嘅煙韌 我好鍾意❤️ 呢杯飲品係黃金比例甜度固定咗㗎 但係仲可以揀冰度㗎😉
迷你芋圓黑糖鮮奶  皇牌珍珠奶茶

呢間舖頭嘅台式食物真係整得唔錯 尤其有驚喜嘅係佢嘅台式飲品🥰 難怪一路堂食一路見到佢整好多外賣飲品啦 買返杯返Office飲又唔錯喎😙
2023-07-15 31 瀏覽
行開海之戀發現左新野!呢間店舖除左食野之外仲有個貨架賣飲品,見個樽設計得咁靚緊係要買黎試下啦!💡 樽裝白桃烏龍(凍)Bottled Peach Oolong Tea (Cold)🔖無糖零卡,相信係好多人都鐘意既野😌味道清新,白桃味香,一d 都唔假。💡樽裝KiKi皇牌奶茶(凍)Bottled KiKi Signature Milk Tea (Cold)🔖茶香奶滑,會想追住飲,甜度適中,完全沒有茶澀既感覺。推薦👍🏻👍🏻👍🏻💡 樽裝古早冬瓜茶(凍)Bottled Winter Melon Tea (Cold)包裝隻色已經超吸引我😍冬瓜茶,消暑一流。(5🌟為滿分)環境:🌟🌟🌟🌟🌟打卡:🌟🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟🌟🌟再訪:🌟🌟🌟🌟🌟

💡 樽裝白桃烏龍(凍)

💡樽裝KiKi皇牌奶茶(凍)

💡 樽裝古早冬瓜茶(凍)
包裝隻色已經超吸引我😍冬瓜茶,消暑一流。

(5🌟為滿分)
環境:🌟🌟🌟🌟🌟
打卡:🌟🌟🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
價錢:🌟🌟🌟🌟🌟
再訪:🌟🌟🌟🌟🌟
平時都會買kiki麵翻黎自己煮,bookmark左門店好耐,終於得閒試😳同埋貓貓一齊食lunch好梳乎💕😌我地就叫左兩個lunch set,主食可配一份小食😋小食— 涼拌皮蛋豆腐豆腐滑捋捋,配上木魚、蔥花調味,食落冰涼舒服😌Kiki擔擔麵擔擔拌面微辣,落埋kiki自家辣醬,令人食完口感好開胃。kiki麵條出名好食,夠Q彈,好好咬口,配上豬肉碎同花生,令味道更香濃。芝士海鹽雪絨愛玉白桃烏龍芝士海鹽奶蓋夠creamy,白桃烏龍清新,係我最愛茶飲配搭😋小食—百香果小蕃茄清新爽口既小食,酸酸甜甜幾得意😳津白鮮肉水餃湯麵清淡得黎又唔會覺得好寡,水餃肉汁juicy,同湯麵一齊食好夾✨紫薯雪絨黑糖薑母鮮奶紫薯保留粒粒口感,黑糖薑母又唔會太甜,整體味道好和諧,好飲😋

我地就叫左兩個lunch set,主食可配一份小食😋

小食— 涼拌皮蛋豆腐
豆腐滑捋捋,配上木魚、蔥花調味,食落冰涼舒服😌

Kiki擔擔麵

芝士海鹽雪絨愛玉白桃烏龍

小食—百香果小蕃茄
清新爽口既小食,酸酸甜甜幾得意😳

津白鮮肉水餃湯麵

紫薯雪絨黑糖薑母鮮奶
2023-07-14 26 瀏覽
由舒淇創辦的Kiki麵店,主要提供台式菜。荃灣海之戀分店餐廳以木系裝修為主,光猛寬敞,有不少可愛的貓咪擺設!!!之前光顧過,餐廳有個貨架賣自家出品樽裝飲品和水果,飲品價錢便宜,平時經過都會買枝樽裝茶飲。一枝茶$13,平過手搖飲品店~我最喜歡粉紅色包裝的白桃烏龍茶,無糖零卡!!烏龍茶茶香,帶有清淡白桃味,無糖比較清新健康~綠色包裝的冬瓜茶有台灣清甜古早味的感覺,喝起來帶有淡淡冬瓜香~夏日炎炎來一杯清涼的冬瓜茶,達到沁涼消暑的效果,消暑良品!!還買了皇牌奶茶,奶味較重~入口順滑,甜度適中。

還買了皇牌奶茶,奶味較重~入口順滑,甜度適中。
2023-07-13 23 瀏覽
唔好以為⭐️KiKi麵店⭐️淨係得Kiki麵食同手搖飲品飲呀 原來仲有樽裝茶飲架!今次試左三款特色茶飲🍑白桃烏龍茶 無糖0卡嘅健康選擇!白桃同烏龍茶味好夾 雖然係無糖 但係飲落會有白桃味嘅香味同淡淡嘅甜味 🧋皇牌奶茶 最鍾意係呢款港式奶茶 口感幼滑 奶茶唔會太甜 而家用鋁罐裝住好保溫 離開雪櫃一段時間都仲凍凍地 ☕️冬瓜茶呢款採用台灣冬瓜嘅茶好岩解辣 叫左辣嘅拌麵/湯麵就啱哂啦!另外 店內亦有其他台式食品選購 食完嘢可以睇吓

今次試左三款特色茶飲

🍑白桃烏龍茶

🧋皇牌奶茶

☕️冬瓜茶
呢款採用台灣冬瓜嘅茶好岩解辣 叫左辣嘅拌麵/湯麵就啱哂啦!

另外 店內亦有其他台式食品選購 食完嘢可以睇吓

2023-07-13 45 瀏覽
行過海之戀見到「Kiki麵店」新開咗分店,日式木系裝修感覺柔和,擺放大量貓貓裝飾品,四處都找到貓貓的蹤影,部份座位更可以望到海景及青馬大橋;店內更有Kiki茶、麵及水果等供客人選購雖名為麵店,提供食物不止麵食,仲有飯、前菜小碟、滷味、水餃、甜品及多款台式飲品等全日套餐$1️⃣4️⃣8️⃣包小食、主食、Kiki茶及甜品==========🔹全日套餐 $148包小食、主食、飲品及甜品▶涼拌皮蛋豆腐選用高級松花皮蛋,豆腐夠軟滑,加入木魚及肉鬆增加味道層次▶田園時蔬 (加配小食) +$12當天為菜心,鮮嫩翠綠▶滷水蛋 (加配小食) +$10配以少量清新青瓜絲▶蔥香鵝油雞拌麵配以小棠菜、乾蔥及蔥花雞皮爽滑,雞肉軟嫩富彈性;鵝油拌麵帶淡淡鵝油香,幼麵吸油後夠滋味▶黑糖紅棗薑母茶 +$18熱度高,黑糖及薑母比例平衡,甜度剛好▶香芋生乳捲 +$28蛋糕體軟綿綿,香芋生乳打得細滑,香芋及生乳比例合適,甜度適中==========🔹全家福 (鹵水拼盤) $138牛腱、金錢肚、牛筋、雞翼、鵝胗、小肥腸、豬耳牛腱大片,肉質緊實帶牛香;金錢肚入味,口感不錯;牛筋煮至軟腍;雞翼肉嫩;鵝胗爽口;小肥腸清理乾淨,味道甘香;豬耳爽
全日套餐$1️⃣4️⃣8️⃣包小食、主食、Kiki茶及甜品
🔹全日套餐 $148
包小食、主食、飲品及甜品
▶涼拌皮蛋豆腐
選用高級松花皮蛋,豆腐夠軟滑,加入木魚及肉鬆增加味道層次
▶田園時蔬 (加配小食) +$12
當天為菜心,鮮嫩翠綠
▶滷水蛋 (加配小食) +$10
配以少量清新青瓜絲
▶蔥香鵝油雞拌麵
配以小棠菜、乾蔥及蔥花
▶黑糖紅棗薑母茶 +$18
熱度高,黑糖及薑母比例平衡,甜度剛好
▶香芋生乳捲 +$28
🔹全家福 (鹵水拼盤) $138
牛腱、金錢肚、牛筋、雞翼、鵝胗、小肥腸、豬耳
牛腱大片,肉質緊實帶牛香;金錢肚入味,口感不錯;牛筋煮至軟腍;雞翼肉嫩;鵝胗爽口;小肥腸清理乾淨,味道甘香;豬耳爽滑帶脆骨
🔹皇牌奶茶 (凍) $28
升級配方,港式風味
容量為700毫升
奶及茶比例調配適中,甜度恰到好處
2023-07-12 37 瀏覽
平時行過海之戀商場間KiKi麵見到門口d貓貓擺設🐈已經覺得好可愛,前幾日終於去咗試喇!呢間店喺日式木系裝修,地方好闊落好舒服,而且仲有BB凳提供,好加分啊!我哋叫咗兩個全日套餐+ 一碗湯水餃(津白鮮肉)全日套餐包主食、小食、甜品&飲品野菌竹笙湯麵素食之選🙌🏻揀咗呢個同小朋友Share食☺️清清哋好啱小朋友,可以連湯飲埋都無問題而且麵身好爽口,女女都食咗好多川味牛肉湯麵牛肉大大塊,食落去夠晒麻好過癮!本來都擔心太辣食唔到,但辣度剛剛好🙌🏻食唔到好辣嘅朋友都可以一試啊湯水餃(津白鮮肉)餃子有滿滿肉汁,餃子皮唔會太厚,幾好食!女女都食咗兩大隻蒜片台式腸可以揀唔要蒜片,好貼心百香果小蕃茄酸酸甜甜好開胃,夏天必食生乳銅鑼燒(經典原味&抹茶)如果可以大粒啲就好喇凍白桃烏龍茶超香白桃味,而且無糖低卡!推介!

我哋叫咗兩個全日套餐+ 一碗湯水餃(津白鮮肉)
全日套餐包主食、小食、甜品&飲品

野菌竹笙湯麵

川味牛肉湯麵

湯水餃(津白鮮肉)
餃子有滿滿肉汁,餃子皮唔會太厚,幾好食!女女都食咗兩大隻

蒜片台式腸
可以揀唔要蒜片,好貼心

百香果小蕃茄
酸酸甜甜好開胃,夏天必食

生乳銅鑼燒(經典原味&抹茶)
如果可以大粒啲就好喇

凍白桃烏龍茶
超香白桃味,而且無糖低卡!推介!

2023-07-09
  • 湯水餃(津白鮮肉)
2023-07-12 23 瀏覽
食野果陣飲完白桃烏龍茶覺得好正!我哋食飽之後發現近門口有個大凍櫃可以就咁買樽裝茶!即刻買咗幾支,而且價錢唔貴,好抵飲呀!🌱KiKi皇牌奶茶好香好滑嘅傳統港式奶茶,茶底喺以拼配茶而製,好正啊!啱晒每日都要嘆返杯奶茶嘅人😌🍑KiKi白桃烏龍茶採用獨家烘焙過嘅上等香濃烏龍茶葉,茶味清新而且帶有淡淡嘅白桃香,最重要喺無糖零卡路里,女士們最愛!🌱KiKi冬瓜茶以天然優質嘅冬瓜慢火熬煮,飲落去甜甜哋得黎又好清爽解渴👍🏻每一啖都充滿懷舊古早風味

🌱KiKi皇牌奶茶

🍑KiKi白桃烏龍茶

🌱KiKi冬瓜茶

外賣自取
$10 (其他)
  • KiKi白桃烏龍茶
2023-07-12 29 瀏覽
Kiki麵係好多麵控屋企必備麵食,一知道係荃灣開咗實體店,即刻要嚟朝聖下!荃灣店位於海之戀商場,店舖光猛闊落,最特別係有窗邊counter位可以望住海景食麵,今次同朋友到訪剛好見到日落景色,超級靚!全店用QR code落單,由麵、飯、小食到全日套餐都有🔸蟹黃油拌麵店員建議先倒入蟹油將麵條鬆開,再將蟹黃放入面中拌勻。蟹黃鮮味十足而且好濃郁,有蟹肉增強口感,而且份量大到撈哂全個麵都無難度!麵條幼身有咬勁,掛汁力強,可以隨喜好加入適量醋,味道更有層次🤤🔸胡麻棒棒雞拌小醋麵由米芝蓮二星名廚小西充創作,一上枱賣相已經好吸引🥰麵條沾滿胡麻醬,再放上類似手撕雞口感既嫩滑雞肉,加返少少醋香後味道濃郁但唔怕膩,好適合夏天🔸起司鮪魚玉米蛋餅蛋餅外層煎至微脆,裏面包着芝士、粟米同大量吞拿魚,上面再淋上微甜醬汁😍呢個味道係不敗配搭,而且每一件食材滿滿,好飽肚!
全店用QR code落單,由麵、飯、小食到全日套餐都有

🔸蟹黃油拌麵

🔸胡麻棒棒雞拌小醋麵

🔸起司鮪魚玉米蛋餅
經過海之戀商場想買飲品解渴時,發現KiKi麵店裏面有個雪櫃擺滿樽裝茶飲,於是乎走咗埋去睇下有咩啱飲,最後買咗以下幾款嚟嘗試。✨白桃烏龍茶($13)飲過其他牌子既白桃烏龍茶,覺得好甜之餘白桃味又好假好化學味道,自此之後對白桃味既嘢都有啲陰影🤢。不過呢樽白桃烏龍茶真係好啱我呢啲減肥健康人士,佢選用上等烏龍茶葉,茶味濃郁帶有一點天然既白桃香氣,仲要係無糖、無添加色素、零防腐劑!推薦👍🏻✨皇牌奶茶($18)奶茶味芳香濃郁,口感幼滑,佢嚴選優質西冷紅茶去製造,無添加色素,零防腐劑,係茶餐廳少甜既味道😋正✨冬瓜茶($13)佢選用台灣冬瓜去製造,飲完既感覺係生津止渴,冬瓜味都頗重,比較甜身,一樣係無添加色素,零防腐劑✌🏻

✨白桃烏龍茶($13)

✨皇牌奶茶($18)

✨冬瓜茶($13)
2023-07-06
2023-07-10 45 瀏覽
天氣炎熱,特別喜歡喝不同口味的飲品。Kiki麵店除了麵食,還有不同飲品供應,還可買回家存貨,慢慢享受。今次買了三款口味的飲品,分別是白桃烏龍茶、皇牌奶茶及冬瓜茶。白桃烏龍茶的白桃味不會很假,自然清香,烏龍茶香濃,無糖零卡路里,適個女生飲用。皇牌奶茶️保留傳統港式奶茶口味,又香又滑。鋁罐樽身方便攜帶,在家也可以好好享用茶記風味奶茶。冬瓜茶是去台灣旅行時必喝的飲料。Kiki的冬瓜茶保留台灣的風味,不會很甜。冬瓜茶尤其適合夏天時飲用,排除多餘水份,清理身體廢物,清爽過夏天。
天氣炎熱,特別喜歡喝不同口味的飲品。

2023-07-10 35 瀏覽
係荃灣行街,街到餓餓地,見到依間KIKI麵店裝修幾靚,係日式木系既裝潢,仲有D貓味擺設,好可愛。同埋都見到幾多人食,所以入去決定入去試一試。成日係超市見到KIKI麵,一直都想買黎試試,好似都幾出名,但一直都未買,趁住今次,試一試佢既麵係點既先。最後,我地叫左個Kiki全日餐、蛋餅同埋一個飯,兩份食。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹Kiki全日餐 $148蔥香鵝油雞拌麵、蒜片台式腸、凍皇牌珍珠奶茶 (+$18)、生乳銅鑼燒(原味)蔥香鵝油雞拌麵拌麵入面既鵝油係KiKi左秘製黃金香鵝油,食落有鵝油味。雞做得好滑,拌麵份量多,口感煮得岩岩好,🤩食完都幾飽肚同好滿足蒜片台式腸同一般台式腸黎比,佢既腸冇咁油膩,肥瘦比例岩岩好,配埋蒜片仲將個味道提升左,好好食!生乳銅鑼燒皮同cream既味道都唔錯,好香,不過有D細粒,唔係好夠我食,haha。凍皇牌珍珠奶茶珍珠都幾QQ,同埋珍珠都幾多,奶味就一般啦,茶味會比較重d,岩晒我依d鐘意茶味重d既人。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹寳島滷大排飯用既係帶骨既大豬排,豬排係先炸後滷,食得出滷汁好足料,一D都唔馬虎,調味恰當,個豬排都好大塊。肉質方面,好軟嫩!🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

Kiki全日餐 $148

蔥香鵝油雞拌麵

蒜片台式腸

生乳銅鑼燒

凍皇牌珍珠奶茶

寳島滷大排飯

起司鮪魚玉米蛋餅
蛋餅賣相都不錯,打卡好靚。外層脆脆地,有少少既蛋香味,仲有豐富嘅芝士。個餡係鮪魚加玉米,D餡好多,爆晒出黎,食完好滿足。

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

總結︰個裝潢好靚,如果坐窗口位,仲可以對住個荃灣西海景成麵,無敵享受。食物質量唔錯,上餐都算快,而且職員既服務都好好,好滿足。可以一試。食完仲可以立即係到買返幾包kiki麵自己返去煮下。

❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
2023-07-10 24 瀏覽
係荃灣海之戀都開左一段時間嘅Kiki麵,上次都介紹過。環境舒服,裝修簡潔。最裏面係個大海景。今次再訪,試吓其他午市套餐。☺️⭐️蒼蠅頭拌麵拌麵我覺得可以乾身啲,依家有點太濕潤。蒼蠅頭幾好味,蔥頭同肉碎都濃味,咁配清淡既拌麵就中和返,剛好😬。⭐️津白鮮肉水餃湯麵 (酸辣湯)湯麵上枱時,都幾香,好惹味😬。但佢都偏辣,但酸就適中,唔會太酸。鮮肉水餃似乎入面包得唔多菜,水餃質感比較實淨。包多啲啲菜,口感會再爽口,同無咁肉丸feel。⭐️紅燒牛肋條飯牛肋條都有上左牛筋同牛肉條2部分,牛筋煮得好淋,唔會好似橡筋咁。牛肉條都唔會渣口。整體上都滷得好入味。👍🏻幾好😬⭐️涼拌鯛魚皮(跟餐小食)太辣,食落口已經勁咳!😩 完全遮哂個味,但個辣字!上次都叫過,但上次好好食!完全同上次係2回事!
⭐️蒼蠅頭拌麵
⭐️津白鮮肉水餃湯麵 (酸辣湯)
⭐️紅燒牛肋條飯
⭐️涼拌鯛魚皮(跟餐小食)
2023-07-10 25 瀏覽
今日去到荃灣既海之戀商場一樓入面等上一間好有特色嘅台灣小食店,餐廳沿途風景除咗非常優美,到而完全望住全海景之外,亦都有唔少貓貓嘅裝飾喺枱又或者喺店舖嘅四周圍!今次朋友想試下呢度既皇牌,鵝油拌麵、入面仲有珍貴嘅鵝胗,呢樣嘢唔係周圍都有得食,另外鵝油拌麵味道亦清新,像冷麵一樣夏天食有種透心涼感覺!鵝油亦都有青菜、鹵水魚腐、鹵水豆腐、鹵水鵝肝、鹵水魚腐鮮甜嫩滑,爽口彈牙!鹵水鵝肝入口即溶特別難忘!之後再叫咗個鮑魚青菜麵線、估唔到入面仲有兩塊好滑嘅花膠,食落去有種好似入口即溶嘅感覺,好滑又好味!麵線湯汁清淡自然!食落去唔會令人覺得好似味精湯料口渴個種感覺之後再叫咗杯紫薯鮮奶同我最愛既蛋餅,呢個蛋餅嘅特別之處就係利用左芋泥!芋泥濘都蛋餅嘅味道完全不一樣!出麵食嘅蛋餅通常都係偏鹹味為主,呢一隻係可以當甜品去食用!包括仲有軟綿綿既肉鬆可以令我食出更愛既口感,蛋餅內軟外脆,真的好鐘意食佢一定必試!最後再叫咗個綠茶紅豆卷蛋做最後既甜品!綠茶卷蛋本身已經係一個好夾嘅組合!再加上牛乳味令我更加喜愛,地址: 荃灣大河道100號海之戀商場1樓1011號

餐廳:KiKi麵店地址:荃灣大河道100號海之戀商場1樓1011號舖👩‍👧今日預左會同呀女撐枱腳,前一日已經上網搵定餐廳🍽️,見到KiKi麵店,裝修環境好舒服,好闊落,好多木製既貓貓🐱,最緊要係推住bb車可以一出港鐵站就去到,有乾淨bb櫈🪑,在場都好多小朋友。🦀蟹黃油拌麵 $138呢個一定要食!極度推介,之前上海食過都冇佢咁多蟹黃,重食到好多好多蟹肉🦀🦀🦀,$138可以食到真係好滿足💖另外配左醋&油,不過唔落已經超好食!🍅百香果小蕃茄好濃百香果沙律汁,蕃茄居然去左皮,讚!🍜豬骨湯津白豬肉水餃湯麵 $88呀女自己食左半配麵,豬骨湯清清地,麵好軟滑好岩小朋友食。🧀起司肉鬆芋泥蛋餅 $48鐘意食芋泥一定要試,蛋餅真係要現場食,蛋餅煎得脆卜卜,加埋芝士、肉鬆同芋泥!🧋樽裝皇牌奶茶 $18☕樽裝白桃烏龍有驚喜,係無糖架👏👏👏💯呢一餐超滿意呀!
餐廳:KiKi麵店
地址:荃灣大河道100號海之戀商場1樓1011號舖

🦀蟹黃油拌麵 $138

🍅百香果小蕃茄
好濃百香果沙律汁,蕃茄居然去左皮,讚!

🍜豬骨湯津白豬肉水餃湯麵 $88

呀女自己食左半配麵,豬骨湯清清地,麵好軟滑好岩小朋友食。

🧀起司肉鬆芋泥蛋餅 $48

🧋樽裝皇牌奶茶 $18

☕樽裝白桃烏龍
有驚喜,係無糖架👏👏👏

💯呢一餐超滿意呀!