2025-04-21
呢度嘅環境係落地大玻璃,望到尖沙咀夜景!今次試咗幾款嘢食同飲品,即刻同大家分享!✨Southern Vietnamese Crab $98✨呢個越南風味蟹肉小食真係好特別!蟹肉鮮甜,配埋啲香草同醬汁,味道層次豐富,食落去好開胃,係前菜首選!✨Yum Som - O Cajun Prawns $138✨呢個泰式柚子蝦沙律!柚子清新,蝦肉彈牙,Cajun調味帶啲微辣,成個配搭好balance,食完覺得好refresh✨Lobster Pasta With Lobster Tail $268✨龍蝦意粉,個龍蝦尾肉質鮮嫩,意粉煮得啱啱好,醬汁濃郁得嚟唔會太膩,充滿龍蝦嘅鮮味✨Baked Sambal COD Fish $348✨個人最鍾意呢款,烤鱈魚真係好出色!我本身唔鍾意食魚,都覺得超正!Sambal醬帶啲微辣同甜味,鱈魚肉質嫩滑,入口即化,配埋啲烤蔬菜,成個配搭好完美✨No More OT Please! $108✨呢杯cocktail名贏咗!飲落去好refreshing,帶啲果香同微微嘅酒味,好適合放工後嚟一杯,即刻忘掉OT嘅煩惱✨Canloocan $68✨呢杯mocktail好清新,
呢度嘅環境係落地大玻璃,望到尖沙咀夜景!
今次試咗幾款嘢食同飲品,即刻同大家分享!
✨Baked Sambal COD Fish $348✨
✨No More OT Please! $108✨
✨Canloocan $68✨
呢杯mocktail好清新,酸酸甜甜,飲落去好開胃,仲有啲薄荷葉嘅香氣,好適合唔飲酒嘅朋友,清爽得嚟又好解膩!