2019-10-25
今晚又黎SSP搵食,朋友介紹左呢間性價比奇高既餐廳,果然無介紹錯!呢度既Dinner Set 由$88去到$168都有,但$168竟然可以食到羊扒同西冷!我地點左兩個Set ,一份係威靈頓焗三文魚,一份係老闆強烈推介既羊扒。兩份set都無令到我失望,真係超有驚喜同好食!首先跟Set 有湯同前菜,兩樣都唔錯,前菜好特別係焗薯飯波波,口感食落又唔錯!然後到主菜威靈頓焗三文魚,份量適中,酥皮好脆,包住厚身三文魚扒,配埋秘製醬汁,好夾好好味!然後到羊扒,老細介紹時話唔會有羊穌味,食落果然真係無,份量有成四件扒,外脆內嫩又多汁,真係對得住$168呢個價位有突,好推薦試!最後想講下服務,一餐飯食得開唔開心服務都好大影響,餐廳所有員工都好有禮貌同介紹食物,感受到佢地用心經營,食得特別有愛同開心啊!