2025-08-14
餐廳:JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖尖沙咀山林道呢間開咗6年嘅西餐廳JUST'er Bar & Restaurant 一直以嚟都喺玩味十足,除咗裝修同佈置搞鬼之餘,店員大廚亦都夠晒風趣幽默👻,喺度食飯真喺夠晒開心又放鬆😆平日晚上7pm左右餐廳已經坐滿晒客人,特別一提嘅喺晚市每枱消費滿$250再follow 社交平台有得玩幸運轉盤一次,即場送你24款禮物其中一樣🎁,最癲嘅仲可以得到全單五折優惠😍,見到同場每枱客人都因為呢個神秘驚喜而玩得開心又食得愉快,餐廳果然絞盡腦汁去氹掂每一個客人😏✝️燒日本醋鯖魚 $58鯖魚燒香,腥味唔重,加咗日本醋同木魚絲提升咗鯖魚嘅風味🐟,薄薄一層魚皮增加咗口感,魚骨亦唔多,撈飯食唔錯😋✝️德州秘製燒烤豬肋骨配香脆薯條 $158店員推介,食完我都覺得好食嘅豬肋骨,可以做到肉嫩唔嚡又帶微焦脆口感確實難得👍,醬汁啱啱好唔會太濃味,半份雖然得三條肋骨但肉量都算多,仲要有即叫即炸香口薯條同少少沙律菜🥗,都真喺算喺咁😌✝️墨西哥風味海鮮蕃茄意粉 $138獨特香甜微辣嘅墨西哥風味,加上無得輸嘅蕃茄醬🥫,配上大
地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
✝️燒日本醋鯖魚 $58
鯖魚燒香,腥味唔重,加咗日本醋同木魚絲提升咗鯖魚嘅風味🐟,
✝️德州秘製燒烤豬肋骨配香脆薯條 $158
✝️墨西哥風味海鮮蕃茄意粉 $138
獨特香甜微辣嘅墨西哥風味,加上無得輸嘅蕃茄醬🥫,
飲品叫咗杯檸檬梅果梳打($44)同即磨咖啡($28),前者清新香甜,酸甜適中,解渴一流🍹;