2021-10-08 130 瀏覽
今日經過屯門市廣場呢間蛋糕店,見到有朱古力拿破崙,最鍾意食朱古力嘅我一定要幫襯啦😜買咗外賣返屋企,staff好細心幫我加咗一包冷凍包,因為我住九龍車程都要一個鐘先返到屋企,返到屋企雪咗一陣先至打開黎食,餅底依然好趣,兩層不同嘅朱古力cream好滑,唔會太甜,第一層嘅朱古力類似有曲奇的味道,勁好味,第二層嘅朱古力加埋拿破崙餅底口感非常夾👍🏻👍🏻👍🏻可以媲美酒店級的味道😋😋😋值得推介👍🏻

可以媲美酒店級的味道😋😋😋
值得推介👍🏻

2021-10-07
外賣自取
😋好少見到拿破崙蛋糕仲甘好味道見到屯市新開依個蛋糕店🍰,一眼就望拿破崙,好少有細細個散賣,岩既我同老公兩個人食,甘就買左兩件。想食成個都有得賣🎂,幾百元好合理。雖然下星期先生日,但提早食就ok啦!吾知算吾算係生日蛋糕呢?哈哈!🤣買左兩件雜莓拿破崙蛋糕🍰,個皮好脆,味道同我係機場食個個有得比,😋賣相味道都值得推薦。唯一少少可惜係最底層個皮貼住張蛋糕紙,感覺有少少浪費🥺。 整體來說,我會再買來食!推!🤗🥳💞
😋好少見到拿破崙蛋糕仲甘好味道

想食成個都有得賣🎂,幾百元好合理。

• 雜莓拿破崙蛋糕
2021-09-29 137 瀏覽
今次去左屯門就試下呢間拿破崙,發現款式都幾多,同生意超多人,平時買完野轉個圈就已經買唔到拿破崙,今次12點幾去,岩岩新鮮到貨,見到一盒盒大箱有唔同味拿破崙,即時買左草莓,芒果,朱古力,綠茶各一件,仲有送保冷劑服務幾好,返到屋企即時試左個芒果同草莓,居然皮脆生果仲幾好唔錯,而又唔似出面拿破崙太甜,食完午餐,就試埋朱古力拿破崙,係我最鍾意人個隻比利時朱古力味,勁好食,綠茶就拎左俾朋友食,朋友食完都話想買多件黎食,但係再落去綠茶已經賣哂,下次有朋友生日可以買個原個拿破崙328蚊都抵食
2021-09-20 105 瀏覽
本身係拿破侖愛好者,見到屯門難得有專門店就諗住try try佢。而且新開啲staff都好好,仲好有禮貌。仲會比大家試食唔係拿破侖嘅蛋糕。呢間舖主打拿破侖,連個staff都話最好,係必食同出名,初開冇咁多種類揀。買左件芒果拿破侖番屋企,滿心期待,個樣好係唔錯,啲皮又好多層,望落好似好好食咁。但一吉落去,個皮軟嘅,芒果又怪怪地,真係有啲失望。五十幾蚊呢個價錢同帝苑差唔多,如果平啲都冇咁傷,完全唔值呢個價….

芒果拿破侖
2021-09-15 94 瀏覽
買了芒果及綠茶拿破崙,一下刀就覺得唔對路,酥皮淋…忌廉實而冇香…芒果唔甜都算啦,拿破崙點可以係淋㗎!整個感覺係唔新鮮,給客人放置過久的甜點!絕對不會回購!難怪當時沒有其他人購買…在下午1時左右購買,回家先放雪櫃一陣就食,只係30分鐘以內時間,極度懷疑是過夜貨…2件餅,4個人都吃不下,實在太難食沒人想食多幾啖!$58/件這個質素,非常失望,可能係我咁多年嚟食過最差嘅拿破崙,想不到有邊間比佢差。本篇完。
買了芒果及綠茶拿破崙,
整個感覺係唔新鮮,給客人放置過久的甜點!
絕對不會回購!難怪當時沒有其他人購買…
2件餅,4個人都吃不下,實在太難食沒人想食多幾啖!
本篇完。
2021-09-15