2015-06-18
最近好紅有段片講燒熱d cheese然後片落隻熱狗到.睇到已經流曬口水!!紅磡都近我,元朗好似仲有一間分店.間店好細,有5個人左右ge企位,但如果平日排曬長龍你企係到食都幾阻定,所以外帶會好d.同事買左自己個份都買左份番屋企share食.珍寶熱狗腸 + 熱溶芝士 + 咖喱茄汁 $38 吾知$3加ge醬汁去左邊,完全食吾到囉!!另外個幾個包都係咁...可能係芝士味太勁,完全蓋過腸味,汁味...個包好好味,大大隻,吾係cheap包,好鬆軟!!very good.芝士當然係勁正,好有咬口,味道好,打打下食評想食多隻...瑞士司華力腸 + 熱溶芝士 + 蜜糖芥末 $38 其實,分吾到兩隻包有咩分別...認真,枉我選擇左咁耐.隻狗係好大隻,好抵食!!!我食到一半已經太飽食吾落,同事話即場食最好味,番到屋企之後先食個味會普通左好多.薯笑餅 & 薯條 $12@ 個薯笑餅口感好鬆好脆,不過食一舊就覺得好OVER.薯條合格,我會選擇薯條多D,不過佢冇汁嫁,要自己開包茄汁.蘋果梳打 $10 飲多幾啖就覺得太酸,不過心理上有種燒脂感(誤柚子梳打$10 聽講吾會太甜,但要先混均.我下次會選擇只係食個包包吾加其
睇到已經流曬口水!!
紅磡都近我,元朗好似仲有一間分店.
同事買左自己個份都買左份番屋企share食.
柚子梳打$10 聽講吾會太甜,但要先混均.
我下次會選擇只係食個包包吾加其他野.
題外話/補充資料:
早少少去吧,衣加好好賣,8點已經賣光包包了...