2019-04-19
一提起 「 I Cremeria 」,就會即刻諗起精緻既雪糕同蛋糕原來都有Dinner set ,有 Pasta / Rice / Sandwiches & Wraps, 大概有10 款選擇。呢晩我揀左 Pearl Scallop and Zucchini Linguine (珍珠帶子伴意瓜扁意麵),再另加$30 配左Salad 同熱檸茶。雖然餐廳唔算大, 不過環境舒服, 用上花朵點綴, 佈置簡潔優雅, 令人坐得舒服 !唔駛等好耐就已經有得食, 成個set 用花邊銀盤上, 附上一杯小鮮花作點綴, 頗精美。意粉賣相吸引, 聞起嚟好香!珍珠帶子有很多粒, 分量足, 味道亦夠香濃。扁意粉唔會過腍, 有咬口, 唔會乾淨淨, 很夠味!! 一個人食非常足夠!
以后食晚餐又多個好地方!
意粉賣相吸引, 聞起嚟好香!珍珠帶子有很多粒, 分量足, 味道亦夠香濃。扁意粉唔會過腍, 有咬口, 唔會乾淨淨, 很夠味!! 一個人食非常足夠! 以后食晚餐又多個好地方!