2021-07-03 202 瀏覽
HOW to live well喺觀塘時無去過,喺尖沙咀重開後第一次探訪,Burger & pizza 都係大家熱推嘅菜式,不過我兩樣都麻麻⋯然後見到我最鍾意食嘅雞胸(◐‿◑)諗都唔諗就叫咗佢嚟試一試~雞胸肉都係比較嚡身,但慢煮保留到肉汁,咬落比一般高溫烹調腍滑!香橙燒汁同雞胸好夾,個汁非常清爽!慢煮豚肉好腍,面層煎到焦香,豚肉+肉桂蘋果醬係classic嘅組合,呢個醬都幾好!呢排真係熱到爆,熱到飲唔到熱咖啡,叫杯Shakerato就係一個好選擇~IG爆紅嘅Grandma’s Scone呢度都有得食,不過因為太飽就無叫到啦!第日想食下午茶會再嚟飲杯咖啡嘆個scone~其實呢度嘢食唔係好出色,平平淡淡咁,不過裝修令人非常舒服,想搵間良心店坐一坐,呢度會係個好選擇💛
HOW to live well喺觀塘時無去過,
喺尖沙咀重開後第一次探訪,
Burger & pizza 都係大家熱推嘅菜式,
不過我兩樣都麻麻⋯

然後見到我最鍾意食嘅雞胸(◐‿◑)
諗都唔諗就叫咗佢嚟試一試~
雞胸肉都係比較嚡身,但慢煮保留到肉汁,
咬落比一般高溫烹調腍滑!
香橙燒汁同雞胸好夾,個汁非常清爽!
慢煮豚肉好腍,面層煎到焦香,
豚肉+肉桂蘋果醬係classic嘅組合,呢個醬都幾好!

呢排真係熱到爆,熱到飲唔到熱咖啡,
叫杯Shakerato就係一個好選擇~
IG爆紅嘅Grandma’s Scone呢度都有得食,
不過因為太飽就無叫到啦!
第日想食下午茶會再嚟飲杯咖啡嘆個scone~

其實呢度嘢食唔係好出色,平平淡淡咁,
不過裝修令人非常舒服,想搵間良心店坐一坐,
呢度會係個好選擇💛
慢煮厚切日本四元豚肉·薯蓉·肉桂蘋果
慢煮雞胸·烤薯·烤秋葵·香橙燒汁
慢煮厚切日本四元豚肉·薯蓉·肉桂蘋果
慢煮雞胸·烤薯·烤秋葵·香橙燒汁
當日餐廳未開門就同同事一齊等位🤣所以入到去唔洗book都可以坐到沙發位依到空間感大 整體簡約風格設計增添安穩溫暖氣氛😌今次叫Lunch set 加咗(💰 15) 配湯加大麥茶🟫明太子忌廉煙肉意粉(💰 128) -8.2/10一聽明太子配忌廉 以為會有啲油膩點知食落有驚喜🥰明太子同煙肉既咸香配搭濃稠既忌廉汁所有食材比例拿捏得啱啱好👍🏻🟫日式和牛芝士蘑菇漢堡(💰 148) -7/10漢堡有微微牛油香🧈 和牛有牛味 蘑菇味唔算好突出🟫香煎帶子意粉(💰 128) -7/10微辣 整個意粉炒得較乾身彈牙😉意粉唔算多配料只有幾隻帶子 同菇仔🟫日式燒汁牛肋骨珍珠飯(💰 118) -6.8/10牛肋骨同紅蘿蔔非常入味 唔會過鹹但牛肋骨有啲難咬開🤔煮得軟腍 就更加好食
當日餐廳未開門就同同事一齊等位🤣

🟫日式燒汁牛肋骨珍珠飯(💰 118) -6.8/10
牛肋骨同紅蘿蔔非常入味 唔會過鹹
但牛肋骨有啲難咬開🤔
煮得軟腍 就更加好食
有次係K11行街,無意經過見到呢間木系型格餐廳,一眼望落去空間感十足,睇落有種傢俬舖嘅感覺,所以就bookmark左,順便約好左星期五晚同班朋友去試下!我地當晚7:15到左,出面已經勁多人等緊位,超受歡迎!攞左張飛,係個商場行左陣,最後大約8pm就入得。雖然都要排幾耐下,但好彩都係商場入面,可以周圍行下🤗一路行入去,先會發現餐廳都真係幾大,佔地4,000呎,設計以木系裝修為主,加上落地大玻璃,別具空間感。不過今次安排左我地坐係一個小角落,唯有下次晏晝過黎試下有冇得坐窗邊位!餐廳上菜式選項包羅萬有,當中有pizza、意粉、意大利飯等,主食更加有多種選擇,如烤英國春雞、香烤澳洲羊肩肉、珍寶美國牛肋骨;當中亦有多款特式小食,如玉子燒、煎雞軟骨餃子等!所以都會建議帶多幾位朋友一齊過黎,咁就可以嗌多幾款菜式一齊share!我地叫左份「日式櫻花蝦芝士玉子燒」(HK$98)嘅小食去share,份量唔算大份,但對於四個人去做開胃菜,每人一小啖就啱啱好!玉子燒食落幾juicy,蛋唔會煮到好老;玉子燒頂層仲有超足料嘅櫻花蝦,一啖食落口真係冇得輸!見到個「THAI KRAPOW PIZZA」(HK$158)

日式櫻花蝦芝士玉子燒

見到個「THAI KRAPOW PIZZA」(HK$158)幾特別,所以決定叫份黎試下!一聽個名就知道呢個係偏向泰式風味嘅pizza,配料有酸辣豚肉碎、白豆角、車厘茄同金不換,食落都幾開胃,味道有少少似泰式生菜肉碎包;配埋薄脆pizza底,整體黎講我覺得係出奇地好味!

THAI KRAPOW PIZZA

我地另外亦叫多份「阿根廷紅蝦.蔥油腸.意式蛋黃闊麵」(HK$168),睇落唔算大份,但食落都幾飽肚架!不得不讚嘅係意粉嘅蕃茄醬汁係超濃郁超香,配埋阿根廷紅蝦去煮,更帶有絲絲海鮮嘅香味,超級誘人!加上用到掛汁力超強嘅蛋黃闊麵,每一啖食落都回味無窮🥰

阿根廷紅蝦.蔥油腸.意式蛋黃闊麵

因為食落都幾飽,所以最後只係叫份經典嘅「蘋果反烤撻配雪糕」(HK$88)一齊食。因為一開始一心諗住係經典嘅蘋果撻,所以冇諗到出到黎個撻會係咁嘅樣,完全miss左「反烤撻」呢個字😅雖然賣相唔同,但味道都唔錯!但因為自己較鍾意焗到金黃色,牛油味香嘅經典蘋果批,所以就覺得呢個甜品一般般!見到隔離枱叫左份戚風蛋糕,反而對蛋糕更感興趣!

蘋果反烤撻配雪糕

2021-06-25
45 分鐘 (堂食)
日式櫻花蝦芝士玉子燒
THAI KRAPOW PIZZA
阿根廷紅蝦.蔥油腸.意式蛋黃闊麵
蘋果反烤撻配雪糕
2021-07-01 160 瀏覽
🍰由觀塘搬到K11既cafe以前結合咗傢俬店同餐廳宜家搬咗就純餐廳鳳梨乳酪蛋糕($68)加入乳酪打既忌廉配上海綿蛋糕鳳梨混入咗肉桂粉味道酸酸甜甜幾清新整體味道好夾阿根廷紅蝦 蔥油腸 意式蛋黃闊麵($168)紅蝦膏煮落茄醬加香草上面有一片魚仔整成既餅仔闊麵有質感但上菜有啲唔夠熱
🍰
由觀塘搬到K11既cafe
以前結合咗傢俬店同餐廳
宜家搬咗就純餐廳

鳳梨乳酪蛋糕($68)
加入乳酪打既忌廉配上海綿蛋糕
鳳梨混入咗肉桂粉
味道酸酸甜甜幾清新
整體味道好夾

阿根廷紅蝦 蔥油腸 意式蛋黃闊麵($168)
紅蝦膏煮落茄醬加香草
上面有一片魚仔整成既餅仔
闊麵有質感
但上菜有啲唔夠熱
鳳梨乳酪蛋糕
阿根廷紅蝦 蔥油腸 意式蛋黃闊麵
鳳梨乳酪蛋糕
𝙼𝚎𝚗𝚞上的食物選擇蠻多的也糾結了好一會才決定好要吃什麼🤣自家日本四元豚叉燒•班尼迪蛋•酸種包 $𝟷𝟻𝟾豚肉十分香口入味 也做得十分軟腍~肥瘦也很均匀不過班尼迪蛋感覺有小小𝚘𝚟𝚎𝚛𝚌𝚘𝚘𝚔𝚎𝚍日式脆炸芝麻雞翼 $𝟾𝟾炸得超香口的芝麻雞翼~皮薄之餘 夠脆身而內嫩!蘋果反烤撻 配雪糕 $𝟾𝟾反烤撻雖然賣相不太討好但吃落帶點焦香 外脆內軟~配埋蘋果蓉蠻好吃的不過感覺定價進取了一點🙈𝙷𝚘𝚖𝚎𝚖𝚊𝚍𝚎 𝙲𝚊𝚔𝚎 $𝟼𝟾焙茶蛋糕很鬆軟~也很香濃𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖也是很滑 好吃是好吃不過呢個𝚜𝚒𝚣𝚎黎講 也是定價稍高的一項𝙾𝚕𝚍 𝚁𝚞𝚋𝚋𝚒𝚜𝚑 $𝟻𝟾橙汁 益力多 西柚汁嘅混合感覺就是很𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑的乳酸飲品~甜甜酸酸的 不錯喝喔!𝙱𝚘𝚘𝚣𝚢 $𝟻𝟾酸酸甜甜的感覺 飲落好𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑!有粒粒果肉夏天飲 消暑一流~
𝙼𝚎𝚗𝚞上的食物選擇蠻多的
也糾結了好一會才決定好要吃什麼🤣

自家日本四元豚叉燒•班尼迪蛋•酸種包 $𝟷𝟻𝟾
豚肉十分香口入味 也做得十分軟腍~
肥瘦也很均匀
不過班尼迪蛋感覺有小小𝚘𝚟𝚎𝚛𝚌𝚘𝚘𝚔𝚎𝚍
自家日本四元豚叉燒•班尼迪蛋•酸種包

日式脆炸芝麻雞翼 $𝟾𝟾
炸得超香口的芝麻雞翼~
皮薄之餘 夠脆身而內嫩!
日式脆炸芝麻雞翼

蘋果反烤撻 配雪糕 $𝟾𝟾
反烤撻雖然賣相不太討好
但吃落帶點焦香 外脆內軟~
配埋蘋果蓉蠻好吃的

不過呢個𝚜𝚒𝚣𝚎黎講 也是定價稍高的一項
焙茶蛋糕

𝙾𝚕𝚍 𝚁𝚞𝚋𝚋𝚒𝚜𝚑 $𝟻𝟾
橙汁 益力多 西柚汁嘅混合
感覺就是很𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑的乳酸飲品~
甜甜酸酸的 不錯喝喔!

𝙱𝚘𝚘𝚣𝚢 $𝟻𝟾
酸酸甜甜的感覺 飲落好𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑!
有粒粒果肉
夏天飲 消暑一流~

自家日本四元豚叉燒•班尼迪蛋•酸種包
日式脆炸芝麻雞翼
How 係觀塘嘅時候已經係我觀塘嘅pocket list之一 搬咗嚟尖沙咀 的確係方便咗 但係同時都係多人等咗;嗌咗一個沙律🥗、一個意粉🍝、一個main、一個甜品;意粉有啲啲啲啲偏油、魚扒嘅份量你想像少左啲啲咁🤏🏼整體水準保持到同觀塘一樣;買單人均唔使$300;地點係比觀塘方便咗!會約三五知己再翻桌嘅餐廳!星期日四點左右嘅時間,未見多,等候時間只約5分鐘 雞胸肉較少,但黑醋菠菜配搭頗清新魚扒份量比想像中少,可能一個女仔都唔夠食🤣

星期日四點左右嘅時間,未見多,等候時間只約5分鐘
和風雞肉白菌嫩菠菜沙律

雞胸肉較少,但黑醋菠菜配搭頗清新

魚扒南瓜蓉白蘆筍配青檸椰香忌廉汁

魚扒份量比想像中少,可能一個女仔都唔夠食🤣
2021-06-27
5 分鐘 (堂食)
和風雞肉白菌嫩菠菜沙律
魚扒南瓜蓉白蘆筍配青檸椰香忌廉汁
2021-06-27 106 瀏覽
適逢今日係附近見完客,就想來試試最近新開而人氣又高嘅How To Live Well cafe。環境主要係用木系裝飾,空間感十分大,擺到很多枱,坐得很舒服。因為是下午茶時間,所以只點了一杯iced latte 及日式櫻花蝦芝士玉子燒。咖啡味道不錯,玉子燒很好味,咬開看到一絲絲的芝士,回味無窮。價錢合理,看到一些客人點了一些主菜或甜品,份量也頗大,下次來會試試。

2021-06-26 270 瀏覽
今日收工就同朋友去咗K11 Art Mall呢間新開嘅cafe食飯,餐廳係行日系風,但食物就以西式為主。🌟珍寶美國牛肋骨(400g)丶炸薯角丶田園沙律 ($288)牛肋骨肉質唔錯,中間部分好冧,近邊位嘅肉就比較韌。但我同朋友都十分滿意個汁,好入味😆。炸薯角同普通平時食到嘅味一樣,而田園沙律係用咗黑醋汁,酸酸地咁,好開胃😋🌟香煎帶子意粉 ($168)帶子有3粒,一粒係偏大size😍,帶子煎得啱啱好,唔係乾爭爭,食落好鮮甜。意粉入面仲有啲菇同茄子,食落都好夾,唔會係奇怪配搭黎🌝。意粉仲要係辣辣地,好惹味,食到我唔夠喉😂😂🌟LAKE ($48)今次叫咗呢杯幾夢幻嘅野飲,係利賓納+荔枝醬+Sparkling water 。本身呢個組合都唔會伏,所以大家都可以放心叫。但要留意,因為杯野係漸變,飲到底會好甜(因為啲利賓納汁無攪拌到)。大家都可以好似我咁,影完相就攪勻佢😆

🌟香煎帶子意粉 ($168)

🌟LAKE ($48)

珍寶美國牛肋骨(400g)丶炸薯角丶田園沙律
香煎帶子意粉
LAKE
珍寶美國牛肋骨(400g)丶炸薯角丶田園沙律
香煎帶子意粉
2021-06-16 371 瀏覽
今日食完dinner飯,終於知道點解個餐廳名點嚟 How to live well魚太咸,失敗甜品啲雪糕太甜,食糖槳多過食雪糕,失敗。價錢就見仁見智。最好食係格仔餅,但千祈唔好整太多糖漿。
今日食完dinner飯,終於知道點解個餐廳名點嚟
How to live well

魚太咸,失敗
甜品啲雪糕太甜,食糖槳多過食雪糕,失敗。
價錢就見仁見智。
最好食係格仔餅,但千祈唔好整太多糖漿。
2021-06-16
Personally, I like this cafe and that’s why I came over again! Is so nice that it allows reservation so that I don’t have to worry for no avail seats as I can just book in advance 👏🏻👏🏻👏🏻Wagyu beef burger with potato skins + Scallops linguine + Earl Grey Scone + Hojicha Scone + Cappuccino + Latte = ALL lovely! Dishes and coffee in nice presentation … I truly like the scones indeed! Scones are really appealing, with mochi inside and they are rich in Earl grey and hojicha flavour …really love the

Wagyu beef burger with potato skins + Scallops linguine + Earl Grey Scone + Hojicha Scone + Cappuccino + Latte = ALL lovely! Dishes and coffee in nice presentation … I truly like the scones indeed! Scones are really appealing, with mochi inside and they are rich in Earl grey and hojicha flavour …really love the scones! 茶味scones = yuMMM 😋😋😋

Cappuccino

Scallops  linguine

Wagyu  Beef  Burger

Earl  Grey  &  Hojicha  scones

Cappuccino
Scallops  linguine
Wagyu  Beef  Burger
2021-06-14 380 瀏覽
HOW 係家品x咖啡店☕️本身係觀塘開業而家進駐左尖沙咀喇😍新開一個月左右 一樣係走簡約style 以木系傢俱為主 採光度好好環境大 又好有空間感😚坐得幾舒服————————————————————🍔日式和牛芝士磨菇漢堡 $178(8.5/10)對呢啲cafe 既burger本身冇乜期望🤣點估到個漢堡扒咁高質 一切開有肉汁爆出黎☺️幾juicy加左蘑菇同芝士🧀好惹味!薯角都幾脆😍仲有沙律.🦐阿根廷紅蝦 蔥油腸 意式蛋黃闊麵 $168 (6.5/10)闊麵既口感幾好 夠彈牙 醬汁有紅蝦既鮮味似係用蝦頭爆香再一齊煮 幾香濃🤤不過扣分位係蝦肉有啲霉 加上醬汁唔太夠 食到後尾有點乾.🍰鳯梨乳酪蛋糕 $68 (8/10)呢個真係不得了😚食落好似鳯梨酥啲餡咁 酸酸甜甜加上輕盈既乳酪 同鬆軟既蛋糕 又幾特別😆.🍵Matcha latte $48 (7.5/10)抹茶味都幾香濃 可以一試
HOW 係家品x咖啡店☕️本身係觀塘開業
而家進駐左尖沙咀喇😍新開一個月左右
一樣係走簡約style 以木系傢俱為主 採光度好好
環境大 又好有空間感😚坐得幾舒服
————————————————————
🍔日式和牛芝士磨菇漢堡 $178(8.5/10)
對呢啲cafe 既burger本身冇乜期望🤣
點估到個漢堡扒咁高質 一切開有肉汁爆出黎☺️幾juicy
加左蘑菇同芝士🧀好惹味!薯角都幾脆😍仲有沙律
闊麵既口感幾好 夠彈牙 醬汁有紅蝦既鮮味
似係用蝦頭爆香再一齊煮 幾香濃🤤
不過扣分位係蝦肉有啲霉 加上醬汁唔太夠 食到後尾有點乾
🍰鳯梨乳酪蛋糕 $68 (8/10)
呢個真係不得了😚
食落好似鳯梨酥啲餡咁 酸酸甜甜
加上輕盈既乳酪 同鬆軟既蛋糕 又幾特別😆
🍵Matcha latte $48 (7.5/10)
抹茶味都幾香濃 可以一試
2021-06-13 350 瀏覽
𝗛𝗢𝗪 ᴛᴏ ʟɪᴠᴇ ᴡᴇʟʟ?..之前佢地喺觀塘嗰時已經好鍾意佢哋啲傢俬同擺設,成個環境都係木系,好舒服。而家嚟到K11, 一樣繼續行木系嘅路線,入面有兩面大嘅玻璃窗,陽光十分充足,環境都幾舒服😌 不過啲枱就密咗少少,如果疏返啲多啲空間感會好啲。🌟Raw Coffee (Single espresso with fresh lime, raw sugar, soda) $68好啱夏天飲嘅咖啡特飲😍,新鮮青檸加梳打有種好refreshing 嘅感覺,配合咖啡嘅香味,加埋杯邊嘅蔗糖粒,飲落口先係有少少酸同甜,然後慢慢飲到好濃郁嘅espresso,混合埋一齊味道好balance,飲完即刻醒晒🤩今次淨係嗌咗啲小食同埋幾杯咖啡,整體食物同咖啡質素都唔錯😌
𝗛𝗢𝗪 ᴛᴏ ʟɪᴠᴇ ᴡᴇʟʟ?

Raw  Coffee

今次淨係嗌咗啲小食同埋幾杯咖啡,整體食物同咖啡質素都唔錯😌

Raw  Coffee
2021-06-13 278 瀏覽
從觀塘工廈移師到尖沙咀K-11,繼續支持!HOW 在觀塘時已經日日客滿,訂位要等一星期,因為佢哋環境好,食物好,咖啡好!到了K11,保留了一貫日系風格,木製傢具,陶瓷碗碟,再加上特高樓底及巨型大玻璃窗,唔可以唔比10個Like!細看餐牌,保留一定程度嘅舊菜式,當然期望有新菜式,但回味一下舊有的,亦不是壞事!點了明太子忌廉汁意大利粉及日本豚肉班尼迪蛋酸種包!明太子忌廉汁鮮味十足,唔會太乾,保持水準,日本豚肉看似肥膩,但入口細嫩,肉味香濃,配上酸種包及水波蛋,很適合夏日午餐!飲品是拉花精緻嘅Latte 同酸甜醒胃嘅Boozy,簡單總括:無得輸!
從觀塘工廈移師到尖沙咀K-11,繼續支持!
  • 日本豚肉班尼迪蛋酸種包
下雨天,想喝好咖啡但又不想撐着傘出走,所以選擇在K11商場裏的HOW。HOW本是日式傢俬、家品、工藝的生活概念店,亦曾在觀塘工廈營運餐廳獲得各方一致好評。今年四月在尖沙咀東山再起,位置就是我之前介紹過的K11 Natural裡面一間佔地4000呎的舖位。店內沿用木系傢俬配以皮椅和布藝梳化,感覺舒適。由於樓底高,配合落地大玻璃窗,空間感充足。Hokkaido pork & egg benedict sourdough + latte 日本叉燒半肥瘦很軟焾很好吃,店家在sourdough鋪上菜和漬物,中和叉燒的膩,神來之筆。咖啡方面,店家的house blend選用危地馬拉和哥倫比亞的併配豆,入口有點草莓味,中段有杏仁風味,尾韻巧克力味,甜度高。在窗邊喝咖啡看着街外,下雨天別有一番風味。📸 Pls follow my IG: manman.Hygge

2021-06-12
5 分鐘 (堂食)
Latte
  • Hokkaido pork & egg benedict sourdough
HOW除了是一間餐廳外 同時亦出售大量日本職人工藝及家居用品 甚至連店內的座位大多都由HOW代理的日本傢具品牌製作 連室內設計都一手包辦 以簡約木系為主 比我的感覺一如而往地有設計感🥰 個人覺得最有feel係小平台既窗邊位🙈 .▫️ 阿根廷紅蝦葱油腸 意式蛋黃闊麵 $168😋👍🏻:👅👅👅.4/5分竟然有片白飯魚脆脆伴碟 幾特別意粉食到有陣紅蝦味 仲加佐蕃茄🍅醬 個sauce都幾開胃 蝦🦐正常 用蔥油腸代替熟悉嘅肉碎 更加香口不過唔知係咪闊麵容易索汁 略嫌乾佐啲🥲.▫️ 慢煮厚切日本四元豚肉 伴薯蓉玉桂蘋果 $188😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分見到個豚肉好似好吸引 就忍唔住嗌佐~仲有另一款係叉燒配Benedict同酸種包🙆🏼‍♀️慢煮過所以食落真係好軟嫩!!嫩到有一刻覺得肉感好似食緊牛😂 (思牛症?😂)咬落又有啲似腩肉既質感 肉既厚度剛好油脂均勻之餘 每一啖都好juicy好有肉汁🤤而個玉桂蘋果粒都係bonus位!!同個豚肉一齊食好match 因為個甜味可以中和到豚肉既膩😍😍個薯蓉食落都比平時更加creamy~.▫️ caramel macchiato $48😋👍🏻:👅👅👅👅.5/5分飲落好焦糖同偏

▫️ 阿根廷紅蝦葱油腸 意式蛋黃闊麵 $168

阿根廷紅蝦葱油腸 意式蛋黃闊麵

▫️ 慢煮厚切日本四元豚肉 伴薯蓉玉桂蘋果 $188
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分
慢煮厚切日本四元豚肉 伴薯蓉玉桂蘋果

見到個豚肉好似好吸引 就忍唔住嗌佐~
仲有另一款係叉燒配Benedict同酸種包🙆🏼‍♀️
慢煮過所以食落真係好軟嫩!!
慢煮厚切日本四元豚肉 伴薯蓉玉桂蘋果

嫩到有一刻覺得肉感好似食緊牛😂 (思牛症?😂)
咬落又有啲似腩肉既質感 肉既厚度剛好
油脂均勻之餘 每一啖都好juicy好有肉汁🤤
而個玉桂蘋果粒都係bonus位!!
同個豚肉一齊食好match
因為個甜味可以中和到豚肉既膩😍😍
個薯蓉食落都比平時更加creamy~
▫️ caramel macchiato $48

伯爵茶好好eat!! 勁香而且好鬆脆

焙茶我就覺得唔夠香
但麻糬好大pat同彈牙😍

總結,
大推個慢熱豚肉!!! 絕對值得為佢而去食🤤🤤 好少可會為豚肉而動心~~如果多人嚟食可以try埋pizza同偏日式既snacks😍 炸雞🍗果個好吸引我🤫 想小酎兩口都一樣有🙈

店員服務態度都好好~ 而且環境好寛敞真係好舒服 Lunch有日光 dinner就有種昏暗既舒適感💛
caramel macchiato