2021-12-14
#尖沙咀美食 #小蓮星呑食尖沙咀🔻 Honbo 尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2602號/一直都係honbo忠實fans,試過晒佢咁多間舖頭,發現尖沙咀新開呢間係我覺得最好食嘅!/🧃HONBO 1.5 $138包括3x2oz BEEF,PATTY,DOUBLE CHEESE,PICKLES,ONION,HOUSE SAUCE,牛肉漢堡扒係無論口感定味道都好有層次,芝士超香濃,溶晒咁樣依附喺漢堡扒上面,簡直就係世界級邪惡之作。加埋秘製醬汁同埋非常軟熟嘅漢堡包,啖啖都咁滋味。/🧃HONBO 2.0 $168包括4x2oz BEEF PATTY,TRIPLE CHEESE,PICKLES,ONION,HOUSE SAUCE,同1.5唔同嘅係牛肉漢堡扒再重量級啲,有三重芝士,一口咬落去啲肉汁同埋芝士汁咇晒出嚟,兩者混和充斥着口腔,超級正。/🧃RUFFRIO WINGS $78食過最好食嘅水牛城雞翼之一,半隻半隻嘅雞翼波,一口一啖,非常易入口,個粉唔會上得太厚,加埋辣辣地嘅水牛城汁,脆得嚟入面好肉嫩Juicy/🧃CHEESE FRIES $58個芝士醬嘅味唔係單純嘅芝士味,有少少芝士醬
🔻 Honbo
尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2602號
🧃HONBO 1.5 $138
🧃HONBO 2.0 $168
🧃RUFFRIO WINGS $78
🧃CHEESE FRIES $58
個芝士醬嘅味唔係單純嘅芝士味,有少少芝士醬粟米片嘅味,我真係食唔停口。
🧃APPLE PIE ICED TEA $38
完全就係一杯飲得嘅蘋果批,玉桂味同蘋果味好balance,如果唔鍾意玉桂味太岀嘅,就唔好點呢杯,不過我就好鍾意,覺得好特別。
///
#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig