2022-03-31 43 瀏覽
上次食一汁一菜旁邊有一間專食爆餡三文治號新分店😽款式除左三文治仲有濃湯,法式吐司、輕食同小食🤪。𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟套餐有薯條同飲品,套餐只星期一至五供應🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $62 (7.3/10)一睇就知餡料非常豐富,除左慢煮手撕豚肉,仲有車打芝士,沙律同兩款蛋黃醬。口感豐富,一咬就食到爽脆嘅沙律菜夾雜牛油香🥗,慢慢食到豚肉同蛋黃醬嘅味道,整體清爽惹味☺️。🐖歐陸監獄鐵板三文治 $54 (7.5/10)睇餡料嘅組合就知係西式口味嘅三文治,🍅蕃茄肉丸、芝士通心粉、薯餅配燒烤醬同蛋黃醬。入口蕃茄醬比較濃,酸酸地好開胃,肉丸同薯餅比到額外嘅口感同飽腹感,味道幾balance。🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司$48 (7.6/10)吉士醬香得黎又唔會好甜,配埋雪糕嘅組合冇得輸🍞。𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟

𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟
套餐有薯條同飲品,套餐只星期一至五供應

🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $62 (7.3/10)

🐖歐陸監獄鐵板三文治 $54 (7.5/10)

🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司$48 (7.6/10)
吉士醬香得黎又唔會好甜,配埋雪糕嘅組合冇得輸🍞。

𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟
2022-03-28 91 瀏覽
✨Trying their signature teppanyaki sando!😋-🦞🧀𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙈𝙖𝙘 𝙣 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 $78Me aka the cheese lover would definitely go for mac n cheese whenever it’s on the menu! It’s so creamy and cheesy, with lobster meat inside and topped with melted cheese🤤-🍽𝙎𝙚𝙩 𝙈𝙚𝙖𝙡 𝙛𝙤𝙧 𝙏𝙬𝙤 $178Ordered a set meal for two which you could have your own choice of teppanyaki sandwich and two choices of salad. The set also comes with hand-cut fries🍟 and drinks🥤.👉🏻🥪𝙏𝙚𝙥𝙥𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠𝙞 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝🦀𝙎𝙤𝙛𝙩 𝙎𝙝𝙚𝙡𝙡 𝘾𝙧𝙖𝙗 & 𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙Deep fried about she
🦞🧀𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙈𝙖𝙘 𝙣 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 $78

🍽𝙎𝙚𝙩 𝙈𝙚𝙖𝙡 𝙛𝙤𝙧 𝙏𝙬𝙤 $178

👉🏻🥪𝙏𝙚𝙥𝙥𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠𝙞 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝
Deep fried about shell crab, crayfish salad, kale salad, cucumber, lettuce, tata sauce, mayonnaise

👉🏻🥗𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙
🐣🍎𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝘼𝙥𝙥𝙡𝙚 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙
Slow cooked chicken, apples, grapes, cranberries, cucumber, walnut
🇯🇵🥔𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙎𝙩𝙮𝙡𝙚 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙
Potato with ham, egg, cucumber, carrots, onion
📍二訪爆餡三文治專門店‼️· 啖啖肉油封鴨腿🤩 -- HAND3AG🥪🤤•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_旺角#pigfoodiexhk_包包========================今次係第二次食hand3ag啦😋最近佢哋menu多咗幾款新嘅三文治,而且仲有甜品、croffle🥰中意試新嘢嘅小編上星期就同咗朋友嚟trytry!!😍------------------------------⭐️法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68 (4.5/5)個名好搞笑🤣材料好豐富,有油封鴨腿、醋漬蘿蔔、蜜柑肉、炸洋蔥圈、青瓜😋麵包搽咗焦糖洋蔥蛋黃醬、芥末籽蛋黃醬,酸酸甜甜好開胃!鴨肉絲份量慷慨,肉味濃郁😛夾埋醋漬蘿蔔、蜜柑肉一齊食好fresh,可以平衡返鴨腿嘅油膩👍🏻🥰整體味道同層次都好豐富💓•⭐️HK紅白藍鐵板三文治 $62 (4.4/5)呢個材料有安格斯牛肉、番茄、羅馬生菜、流心芝士、甘藍菜沙律😛安格斯牛肉厚身juicy,肉味濃郁😛加埋流心芝士鹹香十足😆生菜同甘藍菜沙律份量慷慨,解膩一流!•⭐️照燒蘑菇釀雞翼 $45 (4.5/5

#pigfoodiexhk_旺角
#pigfoodiexhk_包包
========================
⭐️法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68 (4.5/5)

⭐️HK紅白藍鐵板三文治 $62 (4.4/5)

⭐️照燒蘑菇釀雞翼 $45 (4.5/5)

雞翼肉質軟腍juicy!!入面仲釀咗芝士磨菇😍

⭐️芝士龍蝦汁通心粉 $78 (4.1/5)

啖啖通粉都包滿晒芝士龍蝦汁,好邪惡😆如果通粉可以彈牙啲會更出色呢~
⭐️自選沙律 $58 (4.2/5)

沙律可以簡1-2款,我就要咗紅菜頭羽衣甘藍同埋男爵薯仔沙律~

紅菜頭羽衣甘藍較fresh,醬汁酸酸甜甜非常開胃,男爵薯仔沙律質感creamy!
整體嚟講新口味幾特別,仲好足料~啱晒食肉獸😈
賣相:4.2/5
前往方法:旺角站C出口
2022-03-28
午餐
2022-03-23 32 瀏覽
🦆法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治($68)🦀🦐蝦兵蟹將鐵板三文治($52)Popped up in Langham place and we found the menu here is extremely interesting. There was a lot of choices of sandwiches especially this fancy duck confit sandwich really caught our attention. The waitress here was really helpful and attentive and helped us to select food. The crab sandwiches she recommended was right that my favourite. Honestly, I was a bit disappointed with this duck sandwich because the combination was a bit weird and the saltiness of the duc

🦆法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治($68)

🦀🦐蝦兵蟹將鐵板三文治($52)

Honestly, I was a bit disappointed with this duck sandwich because the combination was a bit weird and the saltiness of the duck and freshness of the cabbage salads didn’t seem to work right.

🍄🐥照燒蘑菇釀雞翼($45@3 pieces)

🌟自家製蟹肉忌廉餅($38@3 pieces)

The crab cakes were crunchy outside, soft on inside and warm. These chicken wings stuffed with mushroom inside had a really lovely texture and taste good.
2022-03-19
外賣自取
2022-03-18 24 瀏覽
成日見到人介紹 今日終於去試了😍佢哋啲三文治超大份🤣差啲食唔晒呀!好足料真係爆哂餡咁 仲要好多款揀 實有款岩你😌 歐陸監獄嗰個我見佢推介就一於試下😚咪睇佢入面夾住通心粉好奇怪 但佢係好洞芝士味 配蕃茄肉丸好正架✨個薯條都唔錯 其實唔只有辣肉醬仲有牛油果醬係上面🥑食咁多野飽都要食佢哋嘅甜品!推介大家!士多啤梨吐司!麵包好鬆軟好香 有好多吉士醬都食到蛋香味 加埋新鮮士多啤梨 好好味😋.💪🏻大隻水手鐵板三文治🥪歐陸監獄鐵板三文治🥫芝士辣肉醬薯條🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司
💪🏻大隻水手鐵板三文治

🥪歐陸監獄鐵板三文治

🥫芝士辣肉醬薯條

🍓士多啤梨吉士忌廉法式吐司

2022-03-16 21 瀏覽
由於早排去過尖沙咀分店食過一次唔錯 決定再𝕖𝕟𝕔𝕠𝕣𝕖今次轉戰去朗豪坊新店 走日式木系風格 我地嗌咗好多野食!!!!(太耐太耐無堂食喇 𝕣𝕠𝕒𝕣𝕣𝕣𝕣)堂食有自助區 有齊餐具 調味料同埋可以自己斟水🫖 🔺𝕆ℙℙ𝔸炸雞鐵板三文治 $𝟝𝟚層次勁分明 啖啖肉好足料包含咗甜辣炸雞 芝士 蘿蔔絲 泡菜生菜同兩款醬汁食落酸酸甜甜同辣辣地 味道好豐富😋🔺日本白桃吉士忌廉法式吐司 $𝟝𝟠打卡 & 𝕚𝕘-𝕒𝕓𝕝𝕖法式吐司上面有𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞同吉士醬 仲有一大球雪糕同片片白桃 食落唔膩🔺自家製蟹肉忌廉餅 $𝟛𝟠一共三件忌廉餅 即炸既關係熱辣辣 好脆口 入面有濃郁既忌廉包圍住蟹肉 𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞𝕪🔺脆炸魷魚配是拉差蛋黃醬 $𝟛𝟚份量唔少 都幾脆口 是拉差辣椒醬及香滑蛋黃醬結合成是拉差蛋黃醬有少少酸酸辣辣既味道 開胃也🔺照燒蘑菇釀雞翼 $𝟜𝟝大推❤️ 超好食同勁足料 雞翼一咬落去有齊蘑菇同半溶芝士🧀 勁香脆同惹味 咬落既雞肉有肉汁仲好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪𝕪𝕪 絕對值得再食!!🔺蜂蜜檸檬特飲 $𝟛𝟠🍯🍋兩者兼備 甜甜地帶少少檸檬酸 味道突出🔺粒粒蜜桃檸檬特飲 $𝟛𝟠有蜜桃粒粒 同檸檬 薄荷葉🌱 飲落酸酸甜甜 清爽
(太耐太耐無堂食喇 𝕣𝕠𝕒𝕣𝕣𝕣𝕣)
堂食有自助區 有齊餐具 調味料同埋可以自己斟水🫖

🔺脆炸魷魚配是拉差蛋黃醬 $𝟛𝟚
有少少酸酸辣辣既味道 開胃也

🔺照燒蘑菇釀雞翼 $𝟜𝟝
咬落既雞肉有肉汁
仲好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪𝕪𝕪 絕對值得再食!!
🔺蜂蜜檸檬特飲 $𝟛𝟠
🍯🍋兩者兼備
甜甜地帶少少檸檬酸 味道突出
🔺粒粒蜜桃檸檬特飲 $𝟛𝟠
有蜜桃粒粒 同檸檬 薄荷葉🌱 飲落酸酸甜甜 清爽
2022-03-16 33 瀏覽
究竟幾時先可以有返夜晚堂食,煮飯都煮到悶!今日出開旺角上堂,難得出下街,梗係去睇下有咩買有咩好食啦!去左朗豪坊,見到有間都多人介紹食三文治既餐廳,見唔算多人排隊,即刻買份外賣返屋企食🤟🏻🤟🏻又眼闊肚窄,勁多野都想食!叫左⭕️芝士龍蝦汁通心粉:有粒粒龍蝦肉,個芝士介可以拉C,中意芝士既必食😋⭕️照燒蘑菇釀雞翼:雞翼大隻,入面還有滿滿的蘑菇和芝士,外脆肉嫩,味道和口感都好豐富又好惹味。⭕️蝦兵蟹將鐵板三文治:入面有軟殼蟹+小龍蝦沙律+青瓜+羅馬生菜+他他醬+蛋黃醬!超豐富!⭕️炸雞鐵板三文治:入面係甜辣炸雞+泡菜同醋漬蘿蔔絲,味道超夾。⭕️歐陸監獄鐵板三文治:入面勁特別有芝士通心粉+肉丸+炸薯餅+蛋+沙律+燒烤醬+蛋黃醬,超級豐富同味道幾特別。
叫左

2022-03-16 181 瀏覽
呢間近期大熱三文治,除咗尖沙咀K11、中環街市分店之外,旺角朗豪坊都開咗啊,環境又大又光鮮,嚟緊觀塘開源道仲會開新分店,密切留意👀見佢menu好多嘢食揀,必叫鐵板三文治、仲有湯品、主食(飯、粉)、小食,多選擇到諗咗十幾分鐘先落到order🥪蝦兵蟹將鐵板三文治💰$65貴為signature之一,有酥炸軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘籃沙律、青瓜、羅馬生菜軟殼蟹炸至脆身,但因為當中混合他他醬、蛋黃醬,味道偏酸,好開胃不油膩,都好多蔬菜,味道特別清新🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治💰$62呢到三文治名好特別🤣有慢煮手撕豚肉配上車打芝士,口感豐富,仲有甘藍菜沙律、番茄、羅馬生菜,已經夠晒fresh,仲有炸洋蒽圈、2款蛋黃醬,酸酸甜甜得嚟又好食🥦花椰菜馬鈴薯火腿濃湯💰$32好濃郁,聽個名都覺得有益,薯仔有少少粒粒狀,仲有火腿,好有口感🍅烤番茄濃湯💰$32真材實料製成嘅番茄湯,酸微微好好飲🐥照燒蘑菇釀雞翼💰$45必食雞翼😍外皮燒到香脆,入面除咗有蘑菇仲有芝士呀😍溶溶哋超正!最好係無骨,咬落啖啖肉👍🏻🦑脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬💰$32炸魷魚脆卜卜,酥炸口感真係抗拒唔到🍟粒粒炸魚薯條💰$38有4件粒粒炸魚,炸得唔油唔厚

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治💰$65

🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治💰$62

🥦花椰菜馬鈴薯火腿濃湯💰$32

🍅烤番茄濃湯💰$32
真材實料製成嘅番茄湯,酸微微好好飲

🐥照燒蘑菇釀雞翼💰$45

🦑脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬💰$32

炸魷魚脆卜卜,酥炸口感真係抗拒唔到

🍟粒粒炸魚薯條💰$38
有4件粒粒炸魚,炸得唔油唔厚粉,仲有炸薯條,好滿足

🚩HAND3AG (旺角) @hand3ag
📍旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖

2022-03-14
10 分鐘 (堂食)
2022-03-09 26 瀏覽
這間位於旺角的鐵板三文治專門店,主打各款配搭創新的三文治,以鐵板燒形式製作,即叫即整,食材組合出人意表,充滿驚喜。店內更設有自動洗手機,疫情之下,方便又衛生。🌸蝦兵蟹將鐵板三文治 $65鐵板三文治超大份,預先切成一半,方便進食。爆餡材料包括軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜,醬汁有他他醬及俄式蛋黃醬。軟殼蟹入口酥脆,整個組合蔬菜份量都算多,感覺清新不油膩,自家製酸種麵包輕輕烘過,口感煙韌。🌸法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68鴨腿以法式傳統手法處理,再手撕成肉絲,配菜有醋漬胡蘿蔔、蜜柑肉、炸洋蔥圈及青瓜,加上焦糖洋蔥蛋黃醬、意大利黑醋醬、芥末籽蛋黃醬,三種醬料,玩味十足,層次豐富。🌸自家製蟹肉忌廉餅 $38一份有三件,炸蟹餅口感外脆內軟,裡面混合香滑忌廉、蟹柳肉和黑椒碎,香口酥脆。🌸焦糖咖啡 $42奶香醇厚,焦糖香甜,入口甘柔滑溜。🌸粒粒蜜桃檸檬特飲 $38以秘方醃製的檸檬片製成,加上粒粒蜜桃,口味清爽。

🌸蝦兵蟹將鐵板三文治 $65

🌸法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治 $68

🌸自家製蟹肉忌廉餅 $38

🌸焦糖咖啡 $42
奶香醇厚,焦糖香甜,入口甘柔滑溜。

🌸粒粒蜜桃檸檬特飲 $38
以秘方醃製的檸檬片製成,加上粒粒蜜桃,口味清爽。

2022-03-08 15 瀏覽
原來朗豪坊開咗新餐廳😱專門食鐵板三文治,喺香港真係唔常見,除咗三文治仲有沙律、甜品、飯都有😂🤣玩曬。新開張舖頭,門面乾淨企理。❁ 蝦兵蟹將鐵板三文治餡料勁豐富☺️龍蝦仔、軟殼蟹、青瓜、紅蘿蔔絲等等,三文治烘到脆卜卜,配上蛋黃醬、他他醬,淡淡滋味😎入面勁多醬汁,大家食嗰陣要小心啲。❁ 法國飛甩鴨毛腿鐵板三文治包身鬆軟,配上啖啖鴨腿肉、鹽漬蘿蔔絲、蜜柑肉,配搭好特別有咸有甜,感覺比較特別☺️☺️絕對要試。❁ 粉紅羽衣甘藍藜麥沙律羽衣甘藍、蘋果、西瓜、紅肉火龍果☺️顏色好靚好吸引,仲加埋蔓越莓乾、南瓜籽、鷹嘴豆等等,勁豐富,全部食物都好健康。❁ 照燒蘑菇釀雞翼本身已經拆咗骨,食得好方便,入面啖啖蘑菇香,配上照燒汁好惹味。❁ 自家製蟹肉忌廉餅入面就係蟹肉忌廉,熱辣辣咬落去脆身,裏面啲忌廉流出嚟好好味,食完呢個真係好飽🤣❁ 芝士焗蕃茄肉丸香濃芝士配上清新蕃茄😝😝加埋彈牙肉丸,一盒仲有好多粒添,抵食。

❁ 蝦兵蟹將鐵板三文治

❁ 芝士焗蕃茄肉丸
  • 羽衣甘藍沙律
  • 蘑菇釀雞翼
2022-03-06 170 瀏覽
人氣鐵板三文治HAND3AG除了在中環和尖沙咀有分店外,現在連朗豪坊B2都有了,更設有堂食!其他兩間分別一樣,堂食有自助區,有餐具、調味及開水供應,不強迫食客點飲品,夠貼心大方!店舖以日式鐵板燒的方法,整出各款創新配搭的三文治,而且更不時推出新口味!每款三文治餡料十足,配以特色醬汁和奶味濃郁的芝士,即很新鮮又惹味,絕對「唔dry」!《慢條斯理食肉獸鐵板三文治 $62》聽聞是最濃味的一款~製作同樣夠誠意,主廚先以多款蔬菜煮成高湯加入牛仔排慢煮12小時,再用人手慢慢撕開細嫩嘅肉絲,配搭水晶生菜﹑新鮮番茄片﹑車打芝士片﹑燶邊流心蛋同甜甜辣辣嘅芥末籽蛋黃醬,香濃肉味又夠Fresh!⠀⠀​⠀⠀ 《日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58》有幾款吉士忌廉法式吐司,全部賣相精緻又打卡able,最後選了這款!金黃鬆軟嘅法式吐司配上香甜忌廉,再加入大大個雪糕球同新鮮生果配料,一冷一熱嘅口感,既幸福又滿足!《芝士龍蝦汁通心粉 $78》HAND3AG除咗有鐵板三文治之外,還有2款烤焗通心粉。雖然Double Cheese的雙重芝士通心粉好吸引,但貪新鮮選了芝士龍蝦汁通心粉!主廚精心烹調嘅龍蝦汁﹑與水牛芝士和巴馬臣芝

慢條斯理食肉獸鐵板三文治

《慢條斯理食肉獸鐵板三文治 $62》
⠀⠀​⠀⠀

日本白桃吉士忌廉法式吐司

《日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58》

芝士龍蝦汁通心粉

《芝士龍蝦汁通心粉 $78》

主廚精心烹調嘅龍蝦汁﹑與水牛芝士和巴馬臣芝士煮至濃稠的醬汁後,與小龍蝦﹑通心粉拌勻,每一啖通心粉都食到鮮甜龍蝦同埋香濃嘅芝味,真的「芝」味滿分!

自家製蟹肉忌廉餅(3件)

《自家製蟹肉忌廉餅 $38》
一籃三件,新鮮即炸香噴噴熱辣辣~外皮香脆可口,而且不油膩,蟹肉忌廉飽滿香滑,啖啖蟹肉香,好吃。

泡沫咖啡   $35 及  清香茉莉茶  $28

還有茶和咖啡及凍飲的選擇,實在不能挑剔了!

《泡沫咖啡 $35 熱》
《清香茉莉茶 $28 熱》

**外賣自取八五折**
2022-03-05
5 分鐘 (堂食)
芝士龍蝦汁通心粉
自家製蟹肉忌廉餅(3件)
疫情關係好耐都冇出街,真係想買個包都俾人搶購一空。今日難得經開朗豪坊,見到呢間爆饀三文治,真係好吸引我呢個麵包控😳佢啲三文治款式都幾多,配搭幾有新鮮感,小食都好吸引。返到去打開包裝得好靚呀~~感覺幾高質✨買大嚿叉燒鐵板三文治:入面有叉燒,扎肉,醋漬蘿白絲,火箭菜,芫荽,焦糖洋蔥蛋黃醬同埋法式肝醬。叉燒帶爽,扎肉彈口,加上醋蘿白幾開胃。✨蝦兵蟹將鐵板三文治:酥脆嘅軟殼蟹加上小龍蝦沙律,香口得黎味道夠豐富。加埋青瓜,甘藍菜同生菜,配搭他他醬同埋蛋黃醬幾清新。✨芝士龍蝦汁通心粉:食到淡淡既龍蝦汁,仲有小龍蝦肉,每粒通心粉都沾滿芝士,但食落感覺唔漏。✨芝士蕃茄肉丸: 呢個肉丸我覺得幾好食,食落幾有牛味,番茄汁唔錯甜酸度啱啱好。✨照燒蘑菇釀雞翼: 個雞翼食落甜甜地,雞肉幾嫩,入面仲有好多蘑菇餡啖啖肉。✨薯條雖然已經腍左,但我就係鍾意腍既薯條,點埋茄汁最正。

✨買大嚿叉燒鐵板三文治:
叉燒帶爽,扎肉彈口,加上醋蘿白幾開胃。

✨蝦兵蟹將鐵板三文治:

✨薯條雖然已經腍左,但我就係鍾意腍既薯條,點埋茄汁最正。
2022-03-04 14 瀏覽
呢間爆餡鐵板三文治🥪旺角都有分店啦!🤩餐廳除咗三文治仲有通心粉、小食、吐司等,賣相都十分惹味😋搞到我都唔知揀邊樣好🤣好彩店員嘅細心推介先揀到🤩👍🏼🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $65人氣之選❗️呢款三文治選用咗酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬、俄式蛋黃醬來製作😍三文治一出嚟真係爆晒餡🤩肉眼明顯見到大大隻軟殼蟹、一層小龍蝦加滿滿嘅沙律!超豐富❗️炸過嘅軟殼蟹配搭沙律一齊食減少咗油膩感,味道鹹鹹甜甜酸酸,清新又健康🤤係滿滿嘅沙律之下仲會食到小龍蝦,感覺好滿足🥰🥪歐陸監獄鐵板三文治 $54呢款餡料層層分明嘅三文治同樣係人氣之選❗️有芝士通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、甘藍菜沙律、荷包蛋🍳配搭咗H3燒烤醬及俄式蛋黃醬😋整體感覺好似健康早餐咁😆芝士通心粉好惹味,炸薯餅微微脆好香口,個人最鍾意蕃茄肉丸,肉味重同蕃茄味好夾🥰再配搭埋兩種醬一齊食層次同味道都好豐富🤤🍗照燒磨菇釀雞翼 $45絕對係必食之選❗️經醃製嘅雞翼表面搽咗少量嘅蜜糖食落好惹味🤤雞翼位置去咗骨,裏面包住芝士同蘑菇🤩食落好滿足又美味!🦞自家製蟹肉忌廉餅 $38酥脆嘅外皮內餡好軟口,食到有微微嘅蟹肉,感覺真材實料👍🏼🍟芝士焦糖洋蔥薯

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $65

🥪歐陸監獄鐵板三文治 $54

🍗照燒磨菇釀雞翼 $45

🦞自家製蟹肉忌廉餅 $38
酥脆嘅外皮內餡好軟口,食到有微微嘅蟹肉,感覺真材實料👍🏼

🍟芝士焦糖洋蔥薯條 $38
呢款薯條相當特別😳,上面有用焦糖炒過嘅洋蔥、芝士醬及千島醬,薯條可以沾呢3款醬食,焦糖炒過嘅洋蔥好特別,洋蔥味濃細嚼會食到焦糖嘅甜味😙中意重口味嘅人值得一試👍🏼而薯條配芝士醬同千島醬食就冇得輸啦🤤

🌟店內提供咗自助洗手機,另外餐具、水、紙巾都喺自助形式
2022-03-02
10 分鐘 (外賣自取)
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 歐陸監獄鐵板三文治
  • 照燒磨菇釀雞翼
  • 芝士焦糖洋蔥薯條
2022-03-04 393 瀏覽
🥪HAND3AG🥪📍:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖朗豪坊最近開左分店 餐廳主打爆餡三文治🥪 好健康同飽肚之選 賣相好吸引 即叫即做!包裝好有心機 好方便食用 唔會容易整污糟 外賣袋亦都好精美🥡呢間餐廳除咗三文治 仲供應沙律、小食、燴飯同窩夫 每一樣都好想試🥰🥪蝦兵蟹將鐵板三文治💰65睇相就知有幾爆餡足料!酥炸軟殼蟹配小龍蝦沙律、羅馬生菜、甘藍菜沙律、青瓜配上他他醬和俄式蛋黃醬 軟殼蟹好酥脆 啖啖肉好足料 醬料有酸酸甜甜地既口感 加上蔬菜增添左爽脆口感 中和左油膩感🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治 💰62用左手撕豚肉做既食肉獸三文治😋 配埋車打芝士、甘藍菜沙律、蕃茄、羅馬生菜同炸洋蔥圈 口感好豐富 豚肉爆晒餡!仲食到炸洋蔥圈既脆口口感 生菜中和左肉類既油膩感 好岩食肉獸食😍🥗北海道男爵馬鈴薯沙律(大) 💰68有四款沙律 我簡左馬鈴薯沙律 好吸引有驚喜!沙律有馬鈴薯🥔、胡蘿蔔、洋蔥、青瓜、烤火腿、水煮雞蛋🥚同忌廉芝士 份量好多🤣 雖然睇個樣好普通 不過味道方面真係好出色 配料撈埋啲沙律 好正夠凍!我食到生洋蔥嘅味道 薯仔都好淋 但切得比較大粒 好惹味 超級推薦食呢個!🧇奥利奥 Cr
🥪HAND3AG🥪

📍:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治💰65

🥪慢調撕理食肉獸鐵板三文治 💰62

🥗北海道男爵馬鈴薯沙律(大) 💰68

🧇奥利奥 Croffle 💰32
Croffle好脆口 再配埋忌廉 唔算溜 細細件做甜品一流 再配埋我最愛既Oreo 邪惡值爆登!

🦑脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬 💰32
份量唔少 熱辣辣炸得好香脆 再配埋蛋黃醬 好邪惡但係超鐘意😍

🐥照燒蘑菇釀雞翼 💰45
呢個真系必食!十級推薦🤩 一份有三隻釀雞翼 雞翼裏面有芝士同蘑菇 味道好夾 外皮燒得好香脆惹味 雞肉嫩滑有肉汁😍
2022-03-02
10 分鐘 (外賣自取)
近年爆餡吐司掀起熱潮,成為人氣美食~☺️香脆厚吐司,配搭各款豐富配料和風味醬汁,爆餡吐司打卡滿分💯!😏香港🇭🇰本地品牌三文治專門店「HAND3AG」,主打各款創新配搭鐵板三文治,以日式鐵板燒嘅方式將麵包烘至金黃鬆脆,三文治🥪好大份,配料佔三分二!性價比高!三文治用紙包好,方便拎住食用,外賣就啱晒!而家仲有二人套餐和外賣自取優惠。蝦兵蟹將鐵板三文治($65)顧名思義,當然有蝦有蟹啦!😂三文治好足料!有原隻炸軟殼蟹,小龍蝦沙律啖啖龍蝦肉,配上甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬和俄式蛋黃醬,味道豐富,層次分明,不過略嫌整體嘅味道唔係好夾,醬汁整體有點酸,同清甜嘅小龍蝦沙律唔係好夾。🌟推薦❗️慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)厚厚一層嘅慢煮手撕豚肉,勁足料!豚肉軟腍入味,配上原塊車打芝士,好邪惡!😳😳😳好彩有甘藍菜沙律、蕃茄和羅馬生菜balance返,加上香脆嘅炸洋蔥圈,配上焦糖洋蔥蛋黃醬和芥末籽蛋黃醬,相輔相成,不錯吃!👍🏻除左鐵板三文治,仲有多款特色小食供應。🌟推薦❗️辣味脆雞粒($32)雞粒即叫即炸,內裏肉質嫩滑多汁,值得encore!🌟推薦❗️脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬($32)炸皮夠薄,魷魚肉厚
近年爆餡吐司掀起熱潮,成為人氣美食~☺️

香脆厚吐司,配搭各款豐富配料和風味醬汁,

爆餡吐司打卡滿分💯!😏
香港🇭🇰本地品牌三文治專門店「HAND3AG」,

主打各款創新配搭鐵板三文治,

以日式鐵板燒嘅方式將麵包烘至金黃鬆脆,

三文治🥪好大份,配料佔三分二!性價比高!

三文治用紙包好,方便拎住食用,外賣就啱晒!

而家仲有二人套餐和外賣自取優惠。

蝦兵蟹將鐵板三文治($65)
蝦兵蟹將鐵板三文治
顧名思義,當然有蝦有蟹啦!😂

三文治好足料!

有原隻炸軟殼蟹,小龍蝦沙律啖啖龍蝦肉,

配上甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬和俄式蛋黃醬,

味道豐富,層次分明,

不過略嫌整體嘅味道唔係好夾,

醬汁整體有點酸,同清甜嘅小龍蝦沙律唔係好夾。

蝦兵蟹將鐵板三文治

🌟推薦❗️慢調撕理食肉獸鐵板三文治($62)

慢調撕理食肉獸鐵板三文治

厚厚一層嘅慢煮手撕豚肉,勁足料!

豚肉軟腍入味,配上原塊車打芝士,好邪惡!😳😳😳

好彩有甘藍菜沙律、蕃茄和羅馬生菜balance返,

加上香脆嘅炸洋蔥圈,配上焦糖洋蔥蛋黃醬和芥末籽蛋黃醬,

相輔相成,不錯吃!👍🏻
慢調撕理食肉獸鐵板三文治
除左鐵板三文治,仲有多款特色小食供應。

🌟推薦❗️辣味脆雞粒($32)

雞粒即叫即炸,內裏肉質嫩滑多汁,值得encore!
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬
🌟推薦❗️脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬($32)

炸皮夠薄,魷魚肉厚,

爽口彈牙,配上蛋黃醬,好惹味!佐酒一流!

蜂蜜檸檬特飲($38)

蜂蜜檸檬加梳打,幾refreshing~
蜂蜜檸檬特飲
粒粒蜜桃檸檬特飲($38)

酸酸甜甜嘅蜜桃檸檬梳打,

仲有粒粒蜜桃肉喺裏面。
外賣自取
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬