2022-10-01
假日最適合食好野,小編同朋友就試吓依家,位於中環嘅窩夫店,食完之後仲可以去大館影吓相添😜我哋叫咗個自家醃製鹹牛肉羅賓三文治(半份),其實啲分都好大份,而且啲牛肉片好多,味道都唔錯唔會太鹹,仲有啲酸瓜同埋羽衣甘藍夾落去,最後仲陪操薯條添,正!之後就食咗佢哋嘅招牌窩夫🧇,我哋揀咗士多啤梨窩夫,waffle 裏面有士多啤梨粒,再配上芒果同cream,窩夫好煙韌,好特別!仲叫咗個Pandan pancake,薄薄pancake充滿陣陣嘅斑斕味,好有東南亞風味😂最後仲叫咗兩杯嘢飲,pandan latta好有層次感,另外一杯就係蝶豆花啫喱+白朱古力奶+咖啡,味道都不錯👍🏻好有去咗泰國嘅味道,兩杯度好適合打卡!臨走之前,發現咗原來佢都有”每月dinner special“,包咗頭盤,伴碟,甜品同飲品, 下次都要試吓佢哋嗰dinner set 😌同埋原來中環分店咖啡係任飲㗎😝,咖啡迷一定要去試啦😉