2023-04-06
FLAMES-Weekday Lunch Menu 鮮蝦香草蕃茄忌廉汁扁意粉 ($128連餐飲)喺觀塘返工都知呢間係長龍店 日日都要排隊 我同同事之前排過三四次都係放棄 今次的起心肝早啲落去星期五11.55就落左去walk in 終於都有位 餐廳內部裝修都幾靚 係木質輕奢風格 上碟嘅時候好吸引 個醬望落好似好濃稠咁 醬嘅濃稠度啱啱好 可以比意粉掛曬啲汁 蟹肉嘅份量還好 都叫淡淡都食到啲蟹肉 但食落味道偏淡 本身expect個意粉汁會有啲海鮮嘅鮮味 但係只係普通嘅蕃茄忌廉汁 不過整體份量都算足 不過食食吓有兩三粒蟹殼碎 識嘅時候要小心啲友人加$10要咗個蘑菇湯 好濃蘑菇味 入口係足料嘅感覺 好好飲!! 如果下次再嚟一定會嗌