2024-06-28
真實顧客經驗沒有半點做假好好奇嘅我就走入咗其中一間西餐廳,一入去就感受到個氣氛好好同好多客人。仲有露天座位,好舒服,個空間好自在。我即刻決定係度享受一個下午茶。黑松露薯條份量超足,黑松露味好香。個薯條切得好厚,外酥內軟,黑松露醬同碎黑松露完美結合,每一口都好鹹香,真係停唔到口。意式辣肉腸薄餅呢個薄餅上面有意式辣肉腸醬、辣薩拉米腸、俄勒岡菜、蕃茄同芝士。薄餅嘅尺寸真係驚喜,每口都有濃厚嘅芝士味。餅底鬆軟熟透,辣肉腸醬微辣嘅味道好撲鼻,真係令人回味無窮。蟹肉巴馬臣芝士蕃茄忌廉汁通粉呢碗通粉真係超推薦嘅!未試過咁濃郁嘅蟹肉通粉,蕃茄忌廉汁帶酸甜口感,好開胃。呢個驚喜真係超乎我嘅想像,連我嘅伴侶都好鍾意,話係道好食嘅佳餚!香草紅酒汁燴牛面肉配忌廉薯蓉烤蔬菜呢道菜主打用香草紅酒汁燴煮嘅牛面肉,配上濃郁嘅忌廉薯蓉同烤蔬菜。牛面肉煮得好腍身,完全吸收咗紅酒汁嘅美味,微微有酒香。忌廉薯蓉口感順滑,好滿意,可惜份量有啲少。烤蔬菜散發出忌廉嘅香氣,整體嚟講,呢道菜真係好唔錯啦。
黑松露薯條
意式辣肉腸薄餅