位於銅鑼灣時代廣場旁一處不起眼的小街有一位新加坡老闆主理的餐廳裝修和音樂充滿濃濃歌劇氣息🍔古代漢堡 $139漢堡有不同size可選擇,combo和testing set才送薯條古代漢堡這個名字很有趣,包烘得外脆內軟,而且上面醬汁我也從未吃過,細問一下才知道這個醬汁叫Chimichurri,是阿根廷餐廳的常用醬汁,配上肉類很好吃👍🏻🍔和牛漢堡 $139這個和牛驚艷到我!一咬下去牛肉味很濃!還有滿滿肉汁鎖在裏面!我問了老闆為何跟外面吃到的牛肉漢堡不同,他說原來用了80日造出的和牛汁整成漢堡,難怪這麼好吃!十分推薦🥰
位於銅鑼灣時代廣場旁一處不起眼的小街

2023-05-09
  • Cauldron Burger 古代漢堡
  • Wagyu Burger
2023-06-07 24 瀏覽
𝟛𝟙.𝟘𝟝.𝟚𝟘𝟚𝟛《古代漢堡?!🍔》💮Exotica Gelatea (銅鑼灣)💮📍銅鑼灣霎東街49號地舖📍𐂂 和牛漢堡 ($119)和牛漢堡嘅配置基本上就係古代漢堡嘅走青醬版😂不過呢個嘅牛肉會比較有牛味❤️不得不讚佢嘅包皮真係好鬆軟好有牛油香🙌🏻𐂂古代漢堡 ($119)見到個名咁特別就去試下,發現都唔錯🥳漢堡包皮好鬆軟嘅,上面查一層薄薄嘅牛油,令到佢有種鹹香同牛油香🧈肉係普通嘅手打牛肉,肉都幾鬆化,不過調味就稍微蓋過咗牛肉味🥺好彩芝士醬同一層薄薄嘅青醬可以提升少少味道上嘅層次,下面仲有基本配備蕃茄同生菜🍅成個包基本上不過不失 ,但真係有點普通~𐂂Excotic passionate mango ($99)其實就係熱情果芒果汁加上芒果味gelato🥭但居然價值$99,簡直令人嘩然😟本身冇睇清楚呢杯原來唔係跟套餐價,我估貴就貴在個gelato🍦坦白講杯嘢飲唔差,但個人感覺上佢未好飲到值$99😅可能$40我都仲會覺得make sense少少🤏🏻꧁評分꧂🍴食物: 3/5💰性價比: 2/5🪴服務: 2/5✈︎ 店鋪資訊✈︎💸人均消費: $150-250🈶加一服務費🔖餐廳分類 🔎 #hkfoodie
𝟛𝟙.𝟘𝟝.𝟚𝟘𝟚𝟛
《古代漢堡?!🍔》

💮Exotica Gelatea (銅鑼灣)💮
📍銅鑼灣霎東街49號地舖📍

𐂂 和牛漢堡 ($119)

𐂂古代漢堡 ($119)

꧁評分꧂
🍴食物: 3/5
💰性價比: 2/5
🪴服務: 2/5

✈︎ 店鋪資訊✈︎
💸人均消費: $150-250
🈶加一服務費

🔖餐廳分類
🔎 #hkfoodieat_銅鑼灣 #hkfoodieat_尖沙咀 #hkfoodieat美國菜🗽#hkfoodieat意大利菜🇮🇹#hkfoodieat多國菜🌍
2023-06-02 25 瀏覽
嗰日係銅鑼灣突然好想食Bᴜʀɢᴇʀ,咁啱就睇到呢間餐廳係主打Gᴇʟᴀᴛᴏ同Bᴜʀɢᴇʀ,啱哂,立即起行行過去試試佢😙Wᴀɢʏᴜ Bᴜʀɢᴇʀ Cᴏᴍʙᴏ $139上枱時嘅樣貌都好精緻,切開係睇到一層層好完整,麵包係出奇地鬆軟,和牛漢堡厚身又Jᴜɪᴄʏ,調味都無好重手,原汁原味,配合埋其他配料,一啖咬哂咁多層,口感豐富又滿足😌Oɴɪᴏɴ Rɪɴɢs +$10呢個洋蔥圈都好出色,炸到脆卜卜就基本喇,但佢洋蔥味唔會話好濃,連🐨唔食洋蔥都食咗幾個🤣 個人非常建議加錢升級🤣Bʟᴀᴄᴋᴄᴜʀʀᴀɴᴛ Mᴀɴɢᴏ Dʀɪɴᴋ +$35呢杯特飲係黑醋栗加芒果,飲落唔太甜,幾清新,食完Bᴜʀɢᴇʀ飲一啖,𣊬即解膩😉Gᴇʟᴀᴛᴏs Sᴛᴀɴᴅᴀʀᴅ $106我哋分別叫咗以下3隻味,口感都好SᴍᴏᴏᴛʜYᴏɢᴜʀᴛ正常發揮,無乜太大嘅驚喜Vᴀʟʀʜᴏɴᴀ Dᴀʀᴋ Cʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ大推!係特濃嘅朱古力,但因為係Dᴀʀᴋ Cʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ,所以都唔會話太甜,啱啱好😆Pʀᴇᴍɪᴜᴍ Osᴍᴀɴᴛʜᴜs Cʜʀʏsᴀɴᴛʜᴇᴍᴜᴍ +$10呢款超特別,所以叫咗嚟試,係桂花菊花味,兩隻花味撈埋一齊都好,唔會話搶

Wᴀɢʏᴜ Bᴜʀɢᴇʀ Cᴏᴍʙᴏ $139

Blackcurrant   Mango  Drink

Gᴇʟᴀᴛᴏs Sᴛᴀɴᴅᴀʀᴅ $106
我哋分別叫咗以下3隻味,口感都好Sᴍᴏᴏᴛʜ

Yᴏɢᴜʀᴛ
正常發揮,無乜太大嘅驚喜

Vᴀʟʀʜᴏɴᴀ Dᴀʀᴋ Cʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ

呢款超特別,所以叫咗嚟試,係桂花菊花味,兩隻花味撈埋一齊都好,唔會話搶哂味,兩隻花味都好容易食得出,味道會偏甜少少
Gelatos  Standard

整體嚟講價錢同食物質素都屬於中規中矩,但一心想食Gᴇʟᴀᴛᴏ嘅話,佢有啲味道的確比較特別,真心可以一試🫶🏻
2023-05-25
Onion  Rings
Gelatos  Standard
呢幾日每日都熱辣辣,喺銅鑼灣行完街就好想食下雪糕透心涼,但又到左晚飯時候,呢間@exoticagelatea 🇮🇹意大利餐廳就非常之合適!店入面既裝修亦好有心思,充滿歐洲色彩既掛畫,燈飾及面具,店內提供不同portion 既burger set同埋多種口味以優質源材料自家製既Gelato❤️【A3 Exotica Wagyu Tasting Burger(with Fryes)】$77不得不讚既係,餐廳係非常之貼心,有分original 同tasting size,岩晒我呢d樣樣都想食但眼闊肚窄既人🙈塊和牛burger steak 超香超juicy👍🏻❤️超好食! 跟餐既EARL GREY TEA合presentation 亦令我少女心都出埋黎🫖☕️【Apple Crepes Set】$159呢度既Gelato都係以最優質原材料製成,令你可以品嚐到最自然最豐富既意大利🇮🇹雪糕❤️呢個Crepes Set 個烤餅入面既肉桂蘋果餡配上Valrhona Dark Chocolate Gelato (1 Scoop) 真係絕配!鍾意食甜品既你一定要試!👍🏻【D24 Durian (1 scoop)】$

【Apple Crepes Set】$159

【D24 Durian (1 scoop)】$69
如果你好似我咁係榴連控的話,就可以好似我咁獨立再叫一個D24 貓山王既Scoop品嚐一下,味道超級濃郁,絕對有誠意之作!💗💗

💥 Exotica Gelatea
📍 銅鑼灣霎東街49號地舖

美食 #香港美食 #吃貨 #相機食先 #tagforfood #foodie #foodlover #hkrestaurant #gastronomy#hkigfood #hkfood #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodie #hongkong #hongkongfood #hkig#hkgirl #hongkongfoodies #香港美食 #相機食先 #食好西 #mm7 #mm7.foodie#打卡好去處#銅鑼灣美食#gelato#意大利餐廳https://www.instagram.com/reel/Cs5hM8Vg81I/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
2023-05-30 23 瀏覽
這間漢堡小店主打漢堡包,雖然座位小,但裝潢花了不小心思.以歐陸貴族風,牆上掛上名畫,氣氛感很好.漢堡有3種,original 是巨型漢堡,combo 有包薯條,tasting 是正常size.因為不知道漢堡的size 大小,呢了兩份combo.見到真身嚇了一跳,真是超級大份😂😂😂古代漢堡 $139賣相吸引🤩足料大份.在芝士上加上有我最喜歡的羅勒醬,香濃口感,排肉汁多,鮮嫩又厚實.蔬菜新鮮.麵包軟熟.薯條炸得香噴噴,大條又脆口.和牛漢堡 $139用上和牛,就知味道不簡單. 味道比普通漢堡更加濃郁、鮮美,肉質也更加細嫩.脂肪分佈均勻,且肉中含有豐富的脂肪酸.口感嫩滑、多汁,加上烤香的麵包和各種蔬菜、調味醬汁,味道非常豐富.

古代漢堡 $139

和牛漢堡 $139

Exotica Gelatea 位於銅鑼灣霎東街49號地舖,係Time Square 後面,位置雖然不起眼,但非常有驚喜。餐廳店舖細細,但室內裝潢極有心思,餐廳牆上掛了很多油畫和英倫風的擺設,而室外環境牆上亦畫了壁畫,環境都好Chill ,好有歐陸風的風格。Wagyu Burger 和牛漢堡($119)麵包微微烘過,好軟熟,有牛油香,和牛夠厚身,和牛味濃郁,肉汁豐富,再加上蕃茄、生菜、半溶的車打芝士,份量十足,Burger 做得出色。Apple Crepes Set (Standard Gelato $159)我真係好鍾意食Crepe,餅皮厚薄適中,煎得剛剛好,口感柔軟Q彈,內餡有煮熟的蘋果粒,有淡淡的蘋果香氣,再配上冰凍的黑朱古力雪糕,一冷一熱,冰火交融,口感滿足。Hot Chocolate ($49)朱古力味道濃郁。

Wagyu Burger 和牛漢堡($119)

Hot Chocolate ($49)
朱古力味道濃郁。

2023-05-27 21 瀏覽
去開銅鑼灣行街 想搵好嘢食🍽️原來真係唔使行得遠 喺Time Square 後面就可以搵到呢間高質小店 Exotica Gelatea座位唔多 但勝在夠情調 裝修甚有歐陸風情 有幾分置身歐洲感覺 喺度spend 一個下午都幾chill㗎❣️和牛漢堡Wagyu burger 🍔 combo $139 洋蔥圈(+$10)即點即做嘅和牛漢堡肉質腍軟入味 夠曬juicy 每啖都有滿滿油脂甘香😋 令人回味無窮 再配上生菜🥬蕃茄🍅味道倍添健康清新 而洋蔥圈就炸得酥脆可口 完全唔會有油膩感覺 抵讚🤩❣️古代漢堡Cauldron Burger 🍔 combo $139 薯條🍟整個漢堡份量十足 漢堡頂層嘅麵包口感香脆鬆軟 仲預先搽上滿滿嘅牛油🧈 啖啖滿載牛油香味 熱辣辣♨️嘅漢堡肉質厚實 牛肉味道香濃 食落口感豐富 啖啖有嚼勁 薯條亦夠香脆 食到停唔到口🤩另外,餐廳亦提供大量自家製Gelato 🍦 口味選擇夠曬多 下次一定會試吓🥰下次嚟開銅鑼灣又多一個新蒲點啦💫呢個價錢可以品嘗到咁嘅食物質素 都算合理
去開銅鑼灣行街 想搵好嘢食🍽️

2023-05-23
  • 古代漢堡,
  • 洋蔥圈
2023-05-24 502 瀏覽
#pb食在銅鑼灣 銅鑼灣歌劇主題漢堡店🍔今日介紹嘅呢間Burger店位於銅鑼灣Times Square附近 門口唔太起眼 好易被人忽略🤪 佢嘅門面黑色 店內裝修以歌劇主題 幾特別😍 店內都幾大 大約有5-6張枱 座位之間都幾闊落👍🏻 佢最近仲係Elements開左分店🥰.佢主打Burger、Gelato😋 Burger有5款選擇 有大、細之分 Orginal價錢$87-$115不等 Combo價錢$107-$139不等 而Tasting價錢$55-$77不等😍 Combo、Tasting都配有薯條 價錢以銅鑼灣黎講唔太貴👍🏻 甜品方面Gelato有14款選擇 比較特別嘅味道有榴連、檸檬草等味道🤪 🔹古代漢堡🍔推介❤️ 呢個古代漢堡最特別係佢面頭落左嘅辣醬 同埋佢個包😋 佢整身塊牛肉漢堡食落冇咩味 不過口感幾juicy👍🏻 配埋面頭嘅辣醬食好惹味 少少辣 愈食愈上癮😍 另外佢個包真係超級厚 搽左大量牛油 如果佢再烘一烘就好了🥰🔹煙肉芝士牛肉漢堡🍔我地叫左tasting size 比較迷你👍🏻 整體正常發揮 連埋一齊食唔錯🤪 不過伴碟嘅薯條就好鹹 落得太多鹽😢🔹Standard Gelato
#pb食在銅鑼灣
銅鑼灣歌劇主題漢堡店🍔

🔹古代漢堡🍔

🔹煙肉芝士牛肉漢堡🍔

🔹Standard Gelato 1 Scoop on Honey Toast🍨
佢嘅Gelato都係招牌之一 緊係要試下佢😍 佢一共有11個味道 今次揀左Standard Coconut Pineapple 菠蘿味比較重😋 底層嘅Honey Toast就比較硬 唔太鬆軟 唔太建議🤪

🔹Coconut White☕️
唔推介👎🏻 佢嘅House Blend用左巴西 + 蘇門答臘 + 哥倫比亞咖啡豆🤪 整體冇咩椰子味 好似只係飲緊一杯普通嘅latte😢
🔹Blackcurrant Peach Tea🍹
正常發揮 唔太驚喜🤪

整體✨ 成日經過銅鑼灣呢條街但都唔發現有間Burger店 真係唔太起眼🤭 店內裝修以歌劇主題 環境幾大、幾特別👍🏻 漢堡有大、細之分 味道唔錯 推介古代漢堡😋 反而飲品就一般般🤪

Exotica Gelatea (銅鑼灣) · 🤝🏻🤪
銅鑼灣霎東街49號地舖
  • 古代漢堡
2023-05-22 22 瀏覽
平時午餐都只食養生粥,今天很想放肆一下,去吃邪惡的漢堡😈❤ Wagyu Burger $139簡單利落的擺盤,新鮮出爐的漢堡,用厚厚的牛油把肉汁和麵包隔開保持麵包的鬆軟,漢堡非常軟熟多汁!💦❤ Cauldron Burgur Combo $139+ $10上面的醬汁味道獨特惹味,漢堡肉比和牛漢堡多了一點質感, 套餐侍應問要洋蔥圈還是薯條,結果才知道原來洋蔥圈是要加錢的😛不過味道也不錯,洋蔥🧅切得比較厚身,不會太乾 👍後記 : 本來其中一份combo是想要tasting combo的,但是溝通有點小誤會,建議如果想要點Tasting combo, 務必和職員double confirm😊
平時午餐都只食養生粥,今天很想放肆一下,去吃邪惡的漢堡😈

❤ Wagyu Burger $139

2023-05-18
2023-05-21 11 瀏覽
銅鑼灣美食多上網睇到呢間尃食#Burger 嘅小店評語都幾兩極下。。。好奇寶寶決定親身試下佢到底咩料😎漢堡配菜:🥬一大塊清新生菜🍅兩大片厚切新鮮鮮甜蕃茄🧀上枱時芝士已溶到黐住舊肉融為一體Burger Set:🍞麵包底面都有微微烘過,外面脆脆內裏非常軟熟,而且切開時唔易散🍟幼身香脆可口薯條少許鹽調味,本人覺得唔點茄汁好味啲🍔 Exotica Veggie (素漢堡/$69)本身怕素肉味道唔啱食,但係店員推介下決定叫tasting試下🫣Size大概手心般,厚身素肉口感跟味道都似豬肉,肉質嫩滑有咬口,配上洋蔥等配菜跟特製沙律醬(少少似千島醬)又幾好食喎😋🍔 Exotica Wagyu (和牛漢堡/$139)Combo size如兩隻手心,見到中間成吋厚牛肉以為會好膩但食落完全另一回事🤤生熟度剛好牛味唔太濃肥瘦均勻,肉質嫩滑好juice ,加上配菜同少少酸較稠身沙律醬(少少似蛋黃醬)清新又解膩👍🏻+$35有飲品🍹肉後一杯冰茶比汽水更適合,甘香黑加倫子茶配香甜果味,解膩消滯又涼快🍑Blackcurrant Peach淡淡清香桃味唔會太濃幾清新🥭Blackcurrant Mango香濃芒果味似食緊

漢堡配菜:
🥬一大塊清新生菜
🍅兩大片厚切新鮮鮮甜蕃茄
🧀上枱時芝士已溶到黐住舊肉融為一體

Burger Set:
🍟幼身香脆可口薯條少許鹽調味,本人覺得唔點茄汁好味啲

🍔 Exotica Veggie (素漢堡/$69)

🍔 Exotica Wagyu (和牛漢堡/$139)

+$35有飲品
🥭Blackcurrant Mango香濃芒果味似食緊芒果一樣

——————

💁🏻‍♀️總結
周五晚客人少,同朋友靜靜地傾下偈都唔錯❤️

🥢食物/性價比
雖然價格的確唔算平但食物用心製作,以此質素同份量係銅鑼灣黎講性價比👌🏻

🔔服務
全程英文溝通,店員非常有禯又親切仲好好笑容😊

🌿環境
店舖較小只有3張枱,店內西式設計牆上掛畫幾有氣氛
😍 舖頭唔算大,座位唔多,但店內風格十分之特別充滿異國風情。表面睇落以為係食雪糕嘅舖頭,但係估唔到原來漢堡包都咁出色。而且其中一個特別之處burger Combo Set有分Original和Tasting,Tasting 個包會細啲,但係都有薯條對女仔來講份量啱啱好。🍔煙肉芝土牛肉漢堡😋首先一定要讚佢個漢堡扒,超級Juicy!一邊食一邊牛肉汁滴出嚟,雖然係有少許狼狽,但係真係好好食。而且煙肉嘅味道唔重,冇搶走牛肉嘅味道,但係令到漢堡嘅味道更加香口。再配埋幼身香脆薯條,真係超級滿足!

🍔煙肉芝土牛肉漢堡

2023-05-19 351 瀏覽
今日阿女去左伊館行畢業禮,話咁快又6年了~LUNCH 行經霎東街,找到一間非常有藝術感的小店小店不大,只有約十個座位,但裝潢很有心思小小的天地放滿了油畫,古堡燈飾,配合Opera音樂,很有意大利歌劇氣息一邊食一邊好想跟住佢唱  OH OH ~ OH OH OH ~~~這裏主要食Burger 和 GELATOS~Burger Menu 共有五款選擇每款都有套餐的 Testing & Combo Set  和單點的 Original  另加35蚊可以加配飲品古代漢堡 Cauldron Burger因為個名好特別,所以揀左佢成個Burger 超厚,飽面和飽底也是烘過的,外皮香脆內裏鬆軟~漢堡扒上面係類似芥末醬的秘製醬汁,酸酸微辣幾醒胃漢堡扒是手工製的,超厚的,即叫即煎,非常JUICY 有牛味!~女女揀的Bacon Cheese Burger 煙肉芝士牛肉漢堡 煙肉煎得香脆,配上厚厚的漢堡扒,蕃茄,生菜和芝士非常豐富,大满足﹗這個估到是甚麼?是 Coconut White  椰子咖啡呀~非常特別,咖啡的香味混有超香的椰子味,很新奇的體驗~Blackcurrant Mango Drink 這是跟
今日阿女去左伊館行畢業禮,話咁快又6年了~
LUNCH 行經霎東街,找到一間非常有藝術感的小店
小店不大,只有約十個座位,但裝潢很有心思
這裏主要食Burger 和 GELATOS~
Burger Menu 共有五款選擇
另加35蚊可以加配飲品
古代漢堡 Cauldron Burger
因為個名好特別,所以揀左佢
漢堡扒上面係類似芥末醬的秘製醬汁,酸酸微辣幾醒胃
女女揀的Bacon Cheese Burger
煙肉芝士牛肉漢堡
煙肉煎得香脆,配上厚厚的漢堡扒,蕃茄,生菜和芝士
非常豐富,大满足﹗
這個估到是甚麼?
是 Coconut White  椰子咖啡呀~
非常特別,咖啡的香味混有超香的椰子味,很新奇的體驗~
Blackcurrant Mango Drink
這是跟餐加35的 Mocktails
味道很清新,不會太甜,也沒有藥水味~ 大大杯,很抵飲
這裏就在時代廣場後面,很方便
今次2個飽已被撐飽了
下次再來嚐嚐另一店鋪特色 -- GELATOS 吧
2023-05-16
  • Cauldron Burger
  • 古代漢堡
  • Burger
2023-05-18 220 瀏覽
Exotica Gelatea (銅鑼灣)📍銅鑼灣霎東街49號地舖🛍️Times Square 後面有間好有異國風情嘅小店專食Burger 同Gelato, 佢地最近仲係Element 開咗新店!🍽️餐廳主要serve Burger and Gelato, 亦有提供牛扒 set dinner,不過選擇就唔多。🍔🍦🍟Burger 有combo 亦有Tasting Set, 兩種都會包埋洋蔥圈或炸薯條。當晚為咁要留肚試佢個Gelato, 所以揀咗個Tasting Menu ,Size比一般細好多嘅,係一個可愛嘅兒童餐👧,岩晒想試多幾款嘅人!🍔和牛漢堡 Tasting Set $77和牛扒好厚身,每啖都有滿滿肉汁,非常juicy!薯條炸得好脆,而且調味適中!🍔煙肉芝士牛肉漢堡 Tasting Set $55比起和牛扒肉質係比較紮實一啲,但肉汁都依然好豐富!洋蔥圈亦炸得酥脆!🍦Gelato (2 Scoops) $96Standard Yogurt and Standard Rose Mulberry CreamGelato 主要由水果同糖造成,亦都比較少落其他香料,所以比起一般雪糕口感同香味都有
Exotica Gelatea (銅鑼灣)
📍銅鑼灣霎東街49號地舖

🍔和牛漢堡 Tasting Set $77
和牛扒好厚身,每啖都有滿滿肉汁,非常juicy!
薯條炸得好脆,而且調味適中!

🍔煙肉芝士牛肉漢堡 Tasting Set $55
比起和牛扒肉質係比較紮實一啲,但肉汁都依然好豐富!
洋蔥圈亦炸得酥脆!

🍦Gelato (2 Scoops) $96

Gelato 主要由水果同糖造成,亦都比較少落其他香料,所以比起一般雪糕口感同香味都有別!
Rose Mulberry 印象比較深刻,因為每啖都好多莓籽,相信製作過程必定用咗大量莓 !
2023-05-17
2023-05-17 19 瀏覽
銅鑼灣Time Square附近有一間Burger Gelato小店,店內掛滿油畫同擺設,仲播著古典音樂同土地藝術歌,滿滿歐陸風情,以為置身歐洲小店。Burger係即叫即做,充滿期待。◇ 𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 和牛漢堡和牛漢堡係餐牌第一個介紹嘅漢堡,重要嘅放第一位,加上小編非常和牛,立刻叫,麵包皮脆有牛油香,和牛扒肉質嫩滑又多汁,加上芝士、蕃茄同生菜,口感同味道都豐富。◇ 𝗩𝗲𝗴𝗴𝗶𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 素漢堡素漢堡係這店另一出色嘅漢堡,件素肉大塊又夠厚身,肉質介乎牛肉同豬肉之間,結實而味道有烤香,比一般牌子素肉更吸引,大推◇ 𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 這個甜品用比較少見嘅多士,係帶有甜度嘅Honey Toast,比一般冇味多士多點風味,多士麵包皮烤過香脆,多士配上一件雪糕,而雪糕有多達7款選擇,簡單配搭但非常好味

◇ 𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 和牛漢堡

◇ 𝗩𝗲𝗴𝗴𝗶𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 素漢堡

◇ 𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁

𝗩𝗲𝗴𝗴𝗶𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 素漢堡
中古世紀歌劇院設計小店🎭充滿歐陸風格🇨🇵提供優質漢堡🍔即叫即製,麵包鬆軟,牛肉厚身多汁😋加上蕃茄、生菜、芝士及濃濃蛋黃醬,味道豐富😃店內還有創意口味的意大利雪糕🍨口感軟滑,配合厚切Honey Toast🍯淋上焦糖醬,喜歡吃甜品的一定要試🤩
中古世紀歌劇院設計小店🎭
充滿歐陸風格🇨🇵
提供優質漢堡🍔
即叫即製,麵包鬆軟,
牛肉厚身多汁😋
加上蕃茄、生菜、芝士及濃濃蛋黃醬,
味道豐富😃
店內還有創意口味的意大利雪糕🍨